T-Rex Skrevet 11. desember 2020 #50201 Del Skrevet 11. desember 2020 Just now, Jerry Lee said: (Alt i orden...) Tror jo på det...men har altså aldri sett den. Men skal se etter nå. Takk! 😁 Nå er det jo for sent, tøysekopp! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2020 #50202 Del Skrevet 11. desember 2020 T-Rex skrev (5 minutter siden): Nå er det jo for sent, tøysekopp! ...så dumt. Vel...nå må jeg hente et par bokser Grønn V. fra lageret til i morra og neste dagen. Ble fysen av dette snakket. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 11. desember 2020 #50203 Del Skrevet 11. desember 2020 Nattmat middag, stekte ostegrill i lompe med gugge og sprø løk Har blitt mye pølser i dag 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 12. desember 2020 #50204 Del Skrevet 12. desember 2020 Tapas 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 12. desember 2020 #50205 Del Skrevet 12. desember 2020 Etter veldig prat om fiskeboller i går må det jo bli det her i dag. (Grønn Vesteraalens!) Hvit saus med kraften, selvsagt. Poteter. Skogsbacon. Og for en sjelden gangs skyld (pose)kål'abistappe. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 12. desember 2020 #50206 Del Skrevet 12. desember 2020 Her er snart ribben ferdig, har den med rotmos, surkål, gode poteter og brun saus. Og røkt svinekam til ei og stekte pølser til ei annen 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 12. desember 2020 #50207 Del Skrevet 12. desember 2020 Jerry Lee skrev (4 timer siden): Etter veldig prat om fiskeboller i går må det jo bli det her i dag. (Grønn Vesteraalens!) Hvit saus med kraften, selvsagt. Poteter. Skogsbacon. Og for en sjelden gangs skyld (pose)kål'abistappe. Hvordan smakte posekålrabien? Jeg kjøpte kålstuing på pose en gang. Det var ikke det verste jeg har spist 🙂 har lagd Calsone i dag. Flere små kjæresten tok med på jobb. Han og kollegaene jobber i natt. Som vanlig får en si. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 12. desember 2020 #50208 Del Skrevet 12. desember 2020 (endret) SoWhat? skrev (22 minutter siden): Hvordan smakte posekålrabien? Jeg kjøpte kålstuing på pose en gang. Det var ikke det verste jeg har spist 🙂 har lagd Calsone i dag. Flere små kjæresten tok med på jobb. Han og kollegaene jobber i natt. Som vanlig får en si. Jeg liker den, men koker litt gulrot og moser inn med litt pepper. Posekålstuing er grei på smak, men for finkuttet kål. Liker større biter. Lager den helst sjæl. Men posen er ok om jeg ikke gidder. Endret 12. desember 2020 av Jerry Lee 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 12. desember 2020 #50209 Del Skrevet 12. desember 2020 elien skrev (14 minutter siden): Her er snart ribben ferdig, har den med rotmos, surkål, gode poteter og brun saus. Og røkt svinekam til ei og stekte pølser til ei annen Fabelaktig. Kos dere helt bort hver og én. 😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 12. desember 2020 #50210 Del Skrevet 12. desember 2020 Jerry Lee skrev (13 minutter siden): Fabelaktig. Kos dere helt bort hver og én. 😊 Takk i lige måte 😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 12. desember 2020 #50211 Del Skrevet 12. desember 2020 elien skrev (4 minutter siden): Takk i lige måte 😊 Takk. 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 12. desember 2020 #50212 Del Skrevet 12. desember 2020 Det var en prosjon stroganoff igjen i fryseboksen, og den ble fortært med ris ved siden av. Stroganoff er undervurdert, og den er nesten enda bedre oppvarmet enn ny. Nå er det sløving resten av kvelden, og kanskje en kopp gløgg litt senere, som er slags dessert. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 12. desember 2020 #50213 Del Skrevet 12. desember 2020 Svensk julebord. Vi pleier alltid å dra til Gøteborg før jul hvert år og da drar vi alltid på restaurant hvor svensk julebord serveres. I år blir det selvsagt ingen Gøteborg tur og julebordet må lages hjemme. Juleskinke, kjøttboller, skalldyr, sild og et lite ostefat samt nybakte horn står på menyen her i dag. Og en salat med grønnkål, klementin, valnøtter og granateplekjerner. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 12. desember 2020 #50214 Del Skrevet 12. desember 2020 Brunhilde skrev (41 minutter siden): Det var en prosjon stroganoff igjen i fryseboksen, og den ble fortært med ris ved siden av. Stroganoff er undervurdert, og den er nesten enda bedre oppvarmet enn ny. Nå er det sløving resten av kvelden, og kanskje en kopp gløgg litt senere, som er slags dessert. Nesten alle sånne gryter blir bedre ved 2 gangs oppvarming, smaken setter seg mer på en måte 👩🍳 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 12. desember 2020 #50215 Del Skrevet 12. desember 2020 elien skrev (5 minutter siden): Nesten alle sånne gryter blir bedre ved 2 gangs oppvarming, smaken setter seg mer på en måte 👩🍳 Enig. Beste eksempler (spør du meg) er fårikål og lapskaus. Men alle gryteretter og tjukke supper uansett er innkokt og best dagen etter. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kruset Skrevet 12. desember 2020 #50216 Del Skrevet 12. desember 2020 Her ble det fiskekaker i dag. Kokte poteter, smeltet smør, kokt brokkoli. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kveldshimmel Skrevet 12. desember 2020 #50217 Del Skrevet 12. desember 2020 Pizzapai i dag. Ble veldig god! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 13. desember 2020 #50218 Del Skrevet 13. desember 2020 Nattmatmiddag ble toast med ost, skinke, dijon senep og tomat, og litt smør utenpå 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 13. desember 2020 #50219 Del Skrevet 13. desember 2020 I dag har jeg en mistanke om at det ligger en Grandis med pepperoni klar i fryseboksen. Med en god del oliven på så blir det helt spiselig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 13. desember 2020 #50220 Del Skrevet 13. desember 2020 I går kålruletter. I dag spagetti og kjøttdeig med tomatsaus fra Barilla den med hvitløk og urter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå