Hut Skrevet 10. desember 2020 #50161 Del Skrevet 10. desember 2020 Pannestekt piggvar med spinat, rødløk og cherrytomater. Saltbakte småpoteter og hollandaisesaus til. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 10. desember 2020 #50162 Del Skrevet 10. desember 2020 Jerry Lee skrev (5 timer siden): Godt. 👍 Hvor lenge lar du ribba ligge? Jeg lar den ligge i 2 1/2 døgn sånn ca, med svoren ned. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kruset Skrevet 10. desember 2020 #50163 Del Skrevet 10. desember 2020 4 hours ago, Jerry Lee said: " æfforno' det'a Tante Koppis? Hæ? " Mvh fra et anna sted... Tilapia er en fisk. Fufu er litt vanskelig å forklare om man ikke har spist det, men er en slags deig nesten. Kan lages på ulike stivelsesrike matvarer, og dyppes i saus eller suppe. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 10. desember 2020 #50164 Del Skrevet 10. desember 2020 SoWhat? skrev (4 timer siden): Fikk ideen til å steke sossiser her. Har kun smakt de to ganger trukket. De var mye bedre stekt! Med stekte rosenkål og potetstappe og tyttebærsyltetøy. Hadde god brun saus til. Er det noen som spiser dem trekt, det ser jeg ikke helt for meg? Må steke dem godt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2020 #50165 Del Skrevet 10. desember 2020 Middagspølse med hjemmelaget potetmos, ertestuing kokte grønnsaker og brun saus Anonymkode: f78b4...2d1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 11. desember 2020 #50166 Del Skrevet 11. desember 2020 Texas nachos i dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 11. desember 2020 #50167 Del Skrevet 11. desember 2020 I dag spiser jeg "ute" og da blir det enten fish 'n chips eller burger. Må se hva som frister mest når tida er inne. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 11. desember 2020 #50168 Del Skrevet 11. desember 2020 Dim sum Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2020 #50169 Del Skrevet 11. desember 2020 elien skrev (10 timer siden): Jeg lar den ligge i 2 1/2 døgn sånn ca, med svoren ned. Omtrent som meg, men jeg snur den ved halvgått tid. Kruset skrev (10 timer siden): Tilapia er en fisk. Fufu er litt vanskelig å forklare om man ikke har spist det, men er en slags deig nesten. Kan lages på ulike stivelsesrike matvarer, og dyppes i saus eller suppe. Takk. ☺ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2020 #50170 Del Skrevet 11. desember 2020 Hunter7 skrev (12 timer siden): Ryddedag i kjøleskapet og spiskammerset = "Bolognese"-saus som har fått stå timesvis i ovnen og godgjøre seg. I dag servert med pasta, resten av sausen fryses ned. Desserten bestod av små, mørkerøde epler. Eller rettere sagt ett lite, mørkerødt eple. PS! Så fint å se deg tilbake @Jerry Lee Som en julegave på forskudd 😃 Sikkert godt. ☺ Oi...takk. 😀 Hyggelig å være tilbake. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2020 #50171 Del Skrevet 11. desember 2020 Frokost"middag" : Stekte egg, flesk og bønner på brød. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anki- Skrevet 11. desember 2020 #50172 Del Skrevet 11. desember 2020 I dag lager jeg tacopai (Så godt å se deg her inne igjen, Jerry Lee! 😊 ) 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2020 #50173 Del Skrevet 11. desember 2020 Anki- skrev (3 minutter siden): I dag lager jeg tacopai (Så godt å se deg her inne igjen, Jerry Lee! 😊 ) Aldri smakt. Send en bit i posten, da. 😉 ( Takk skal du ha 😀 ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 11. desember 2020 #50174 Del Skrevet 11. desember 2020 Jerry Lee skrev (4 timer siden): Frokost"middag" : Stekte egg, flesk og bønner på brød. Jeg hadde pølselapskaus til første måltid i dag, godt at jeg ikke er "alene" lenger med alle middagene mine 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2020 #50175 Del Skrevet 11. desember 2020 Om jeg gidder...og det trur jeg...blir det beinfrie nakkekoteletter med salt og pepper frest kort men hardt i panne og putret møre over "lang" tid i tjukk brun saus. Ribberest i skiver går oppi der, også. ( Uten svor, for den har jeg knaska opp.... 😁 ) Poteter, stua kål og ripsgelé. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2020 #50176 Del Skrevet 11. desember 2020 elien skrev (12 minutter siden): Jeg hadde pølselapskaus til første måltid i dag, godt at jeg ikke er "alene" lenger med alle middagene mine "Middag" kan man spise når som helst. Og alene om det er du ikke. Jeg skrev om det lenge før deg. 😉 Frokostmiddag, lunchmiddag, middagmiddag, kvelds- og nattmatmiddag. Nettopp! 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kruset Skrevet 11. desember 2020 #50177 Del Skrevet 11. desember 2020 I dag står pizza på menyen. Ferdig fullkornsbunn, tomatsaus, masse ost, pepperoni, skinke, paprika, løk, kanskje noen tomater. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 11. desember 2020 #50178 Del Skrevet 11. desember 2020 Jerry Lee skrev (2 timer siden): "Middag" kan man spise når som helst. Og alene om det er du ikke. Jeg skrev om det lenge før deg. 😉 Frokostmiddag, lunchmiddag, middagmiddag, kvelds- og nattmatmiddag. Nettopp! 👍 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 11. desember 2020 #50179 Del Skrevet 11. desember 2020 I dag hadde de fått inn nye råe ribbepølser ifra Idsø, så jeg kjøpte med det i dag. Testet dem sist helg, å de var utrolig gode. Så jeg måtte kjøpe nye i dag, selv om de er myyeee dyrere enn ribbe. Men jeg er glad i en god pølse og kjøper dem lett for det. De blir spist med mandelpotetmos og asbagesbønner 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 11. desember 2020 #50180 Del Skrevet 11. desember 2020 elien skrev (4 minutter siden): I dag hadde de fått inn nye råe ribbepølser ifra Idsø, så jeg kjøpte med det i dag. Testet dem sist helg, å de var utrolig gode. Så jeg måtte kjøpe nye i dag, selv om de er myyeee dyrere enn ribbe. Men jeg er glad i en god pølse og kjøper dem lett for det. De blir spist med mandelpotetmos og asbagesbønner Ribbepølse?? Hot dang, altså! Hva pokker er det? 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå