Jump to content
Rachel

Middagstråd - alle typer.

Recommended Posts

Kveldshimmel
20 timer siden, Kveldshimmel skrev:

Lasagne. Ferske rundstykker med smør på si'a. 

Rester i dag. Lager en liten salat til også.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Brunhilde

Pølser i (hjemmebakt) brød. Utrolig lenge siden sist. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
SoWhat?

Lagde løkform, men tomatskiver på toppen. Koteletter og sjy. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
RoNo

Asia-inspirert Laks med nudler 

Share this post


Link to post
Share on other sites
C-girl

Stekte nudler og kylling og kjøpesaus

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee

Big One Grilled Steak ble det i dag. Ekstra ost og sinnakrydder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Dr. Ops

Løksuppe med kylling.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Moonlight40

Stekt laks, poteter og rømme. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Catalina Culès

I dag tok jeg meg bryet med å lage kålruletter hadde poteter, gulerot og tyttebærsyltetøy til.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lisanna

"Brent" kylling med hvitløksquinoa og salat :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
1 time siden, Catalina Culès skrev:

I dag tok jeg meg bryet med å lage kålruletter hadde poteter, gulerot og tyttebærsyltetøy til.

:spise:     Nydelig.   

Share this post


Link to post
Share on other sites
MarianneE
På 5.4.2020 den 7.23, MarianneE skrev:

Kjøttkaker i brun saus. Har et lite prosjekt pågående om å bruke opp det jeg har så da blir de siste ertene til ertestuing. 

Rester i dag. 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee

Det ligger noen kokte poteter og gulrøtter og griner seg litt skrukkete.

Får krydre og steke de som tilbehør til noen fiskepinner, stekte fiskeboller og flesk. Råreven gulrot, tyttebærsyltetøy og smeltet smør.  Steker flesket først for jeg liker å steke andre ting i fleskefett.

Jeg får det vel ned...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

AnonymBruker

Senvakt i dag så blir lettvintmat fra frysa; pastagrategn med tomatsaus, bønner, løk, brokkoli og ost:) Så blir det vel en salat på siden. I morgen står røkt torsk med potet, gulrot ot eggesmør på menyen

Anonymkode: 7fff6...3a8

Share this post


Link to post
Share on other sites
Prague
På 5.4.2020 den 8.26, AnonymBruker skrev:

Det samme har jeg! Tror mange frysere blir systematisk tømt og ryddet i disse dager. :ler: :tommelsmil: 

Så her blir det en rest hjortekjøttboller + 1 hjortekarbonade på deling (alt fra fryseren), snarkokt tyttebærsyltetøy av diverse tyttebærslanter (også fra fryseren), pluss viltsaus, brokkoli og mandelpoteter.

 

Anonymkode: ad006...80d

... Og samme her også. :fnise: Så i dag blir det grønnsakssuppe med medisterboller oppi, fant en pose med medisterfarse i fryseren. :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
SoWhat?

Koker svineknoke her nå, og det blir ertesuppe med kjøtt i dag. Jeg skal også ha i noen få gulrøtter og litt flere poteter i terninger. Må ha flatbrød til. Dette syns jeg er veldig god mat. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
2 minutter siden, SoWhat? skrev:

Koker svineknoke her nå, og det blir ertesuppe med kjøtt i dag. Jeg skal også ha i noen få gulrøtter og litt flere poteter i terninger. Må ha flatbrød til. Dette syns jeg er veldig god mat. 

(( 😢 ))

Spis godt og lenge.    Nydelig mat, venn.     :spise:

Share this post


Link to post
Share on other sites
SoWhat?
1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

(( 😢 ))

Spis godt og lenge.    Nydelig mat, venn.     :spise:

Takk! Blir nok til kvelds også. Og da har jeg kald øl til. Gleder meg, for øl er godt til rette maten. Kan ikke huske sist jeg drakk vin, kanskje ved juletider. Kan ikke drikke så mye pga smertestillende. Best å være forsiktig der!  Men unner meg en kald øl, når formen tillater det. Og sammen med ertesuppe er det utrolig godt. Fikk det til gårdsbryllup en gang 🙂 de hadde brygget øl selv da. Og det var noen prosenter i det, men godt! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
2 minutter siden, SoWhat? skrev:

Takk! Blir nok til kvelds også. Og da har jeg kald øl til. Gleder meg, for øl er godt til rette maten. Kan ikke huske sist jeg drakk vin, kanskje ved juletider. Kan ikke drikke så mye pga smertestillende. Best å være forsiktig der!  Men unner meg en kald øl, når formen tillater det. Og sammen med ertesuppe er det utrolig godt. Fikk det til gårdsbryllup en gang 🙂 de hadde brygget øl selv da. Og det var noen prosenter i det, men godt! 

Høres bra ut.   😀

...og en liten akkiakk er også bra.    :jepp:

Share this post


Link to post
Share on other sites
elvital

Stekte kjøttpølser og makaroni med revet mozzarella og ketchup. Tar en gulrot på siden og appelsin til dessert for å få i meg noe fornuftig også🤪

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...