Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

1 time siden, LittDiva skrev:

Frossen pizza. Is til dessert. Innmari fyllesyk😎.

Hahaha... da er pizza alltid bra.  Og annen sølemat.  Salt og krydret.  :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Grove fiskeburgere ( de med 92% fisk ).

Poteter, kokt og råreven gulrot, agurksalat, remulade og smeltet smør. Sitronskviiis.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lasagne og salat med ananasbiter og granateple. Syns lasagne er ganske tung mat, så godt med noe friskt ved siden av. Lagde såpass mye at det blir rester i morgen. Gidder ikke å fryse ned, og jeg syns oppvarmet lasagne er godt. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

22 timer siden, Lady Lovelylocks skrev:

I går ble det Dominos pizza, i dag ble det kyllingwok.

Har spist rester av dette i dag.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 timer siden, MarianneE skrev:

Onepotpasta med vossakorv fra Fru Timian 

Rester i dag, haes i ildfast form og strør ost over.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

58 minutter siden, Inkognitogata skrev:

I dag blir det oksehaler. Lager potetstappe til. 

Har jeg lenge ønsket å prøve.   Er det slik at de må koke en halv evighet?

Og det er vel ikke mye kjøtt på de? Eller?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 minutter siden, Jerry Lee said:

Har jeg lenge ønsket å prøve.   Er det slik at de må koke en halv evighet?

Og det er vel ikke mye kjøtt på de? Eller?

Det må du prøve!

Følger cirka denne oppskriften i dag: https://gladkokken.no/oppskrifter/kjottkraft

Kraften av oksehaler er så utrolig godt og kjøttet blir fantastisk.

Tar meg tid til matlaging hjemme nå som jeg er permittert. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 minutter siden, Inkognitogata skrev:

Det må du prøve!

 

Følger cirka denne oppskriften i dag: https://gladkokken.no/oppskrifter/kjottkraft

Kraften av oksehaler er så utrolig godt og kjøttet blir fantastisk.

Tar meg tid til matlaging hjemme nå som jeg er permittert. 

Ja, det må jeg nok.   :)

 

Takk skal du ha.   :takke:   Som jeg trodde...må koke lenge.  Musklene som brukes mest må jo det. Så også kjakekjøtt.

Som jeg heller ikke har prøvd..   

Lenke til kommentar
Del på andre sider

31 minutter siden, Jerry Lee said:

Ja, det må jeg nok.   :)

 

Takk skal du ha.   :takke:   Som jeg trodde...må koke lenge.  Musklene som brukes mest må jo det. Så også kjakekjøtt.

Som jeg heller ikke har prøvd..   

Men det lager seg selv mens godlukten brer seg i heimen.

Sett det på lista di :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, Inkognitogata skrev:

Men det lager seg selv mens godlukten brer seg i heimen.

 

Sett det på lista di :)

Visst.  Tar tid, men gjør seg sjæl.

 

Check!   V          :)

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Lettstekt salmalaks med glaze av soyasaus, balsamico, ingefær, hvitløk, chili og litt vårløk på toppen. Tilbehør brun basmatiris og litt dampet pak choi med sesamolje.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiskeboller i hvit saus, raspa gulrøtter og poteter. 

Anonymkode: b44ca...2db

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...