Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Når har jeg akkurat spist farsekaker med fløtesaus, kokte poteter, og dampet hodekål med salt og smør på, pluss Tyttebær. Nam

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

På 24.3.2020 den 17.33, Inkognitogata skrev:

Chili sin carne 

Altså bare chili. :nigo:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

31 minutter siden, Strikkegurine skrev:

Veeeldig enkelt i dag med Toro italiensk gryte 😅 men den er da god nok til hverdags 😋

Hva er det i den? Eller...hva putter du i den?    ☺

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Hva er det i den? Eller...hva putter du i den?    ☺

Bare kjøttdeig 😅 eller, vi har masse kjøttdeig av elg, så vi bruker mest av det. Gidder ikke gjøre det mer fancy til hverdags 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Strikkegurine skrev:

Bare kjøttdeig 😅 eller, vi har masse kjøttdeig av elg, så vi bruker mest av det. Gidder ikke gjøre det mer fancy til hverdags 

Ikke bare det, gitt. ☺ Har bare aldri prøvd den posen. Men ser for meg at godsaker kan tillegges denne som andre posegryter.

Elg er forøvrig nydelig i alle varianter.   :spise:    

God middag.    :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Ikke bare det, gitt. ☺ Har bare aldri prøvd den posen. Men ser for meg at godsaker kan tillegges denne som andre posegryter.

Elg er forøvrig nydelig i alle varianter.   :spise:    

God middag.    :)

Mulig den kan fikses opp mye mer ja 😛 men funker de dagene man ikke gidder å gjøre så mye ut av det 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 minutter siden, Strikkegurine skrev:

Mulig den kan fikses opp mye mer ja 😛 men funker de dagene man ikke gidder å gjøre så mye ut av det 

Klart den gjør.   😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag tenker jeg en stor kjele med Gryte a la Jerry på mexicansk basis.

Nok til både to dagers bespisning + frysing.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

I dag blir det vietnamesisk take-away. Litt fordi jeg er sånn passe lei av å lage middag hver dag og litt for å støtte oppunder lokalt næringsliv. Blir nok Tom Yum-suppe på meg, kanskje noen ferske vårruller. Og sikkert stekte nudler eller lignende på Herren. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vegetarenchiladas igjen siden det ble stor suksess for noen dager siden. 

Lager med sopp, løk og aubergine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøver å være flink å planlegge middager godt fremover, slik at det blir få turer på butikken. I kjøleskapet har jeg nå ingredienser til:

Taco
Lapskaus - 2 dager
Speltlompe-lasagne - 2 dager
Gryterett i pitabrød
Fiskepudding
Tandoori Chicken
Lompepizza
Blomkålsuppe
Fiskegrateng med grønnsaker
 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...