Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Brunhilde

Lammelår stekt på rotgrønnsaker. Mmmmm.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jerry Lee
9 minutter siden, Catalina Culès skrev:

God påske til deg også, venn :hug:

Tusen takk.     :hug:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jerry Lee
48 minutter siden, Sola de skrev:

Blir forhåpentligvis juleribbe om noen timer. Den står i ovnen, men har ikke brukt den stekeovnen til ribbe før, så blir interessant 

Har spist ribbe på 24 av 25 av siste års påskeaftener.

Blir ikke det i år, gitt...

 

Vet ikke om jeg gidder noe som helst.   Men om jeg gjør, er det klargjort til beinfrie nakkekoteletter som blir frest i panne og putret møre i brun saus. Poteter, rosenkål, stua kål og tyttebærsyltetøy.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Garn_nøste

I dag blir det en kyllingpasta som tasty la ut på facebook 😋 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kveldshimmel

Kylling, fløtegratinerte poteter, saus og grønnsaker.

Sjokolademousse og vaniljesaus.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

David01

Kyllingkjøttdeig, bønner, tomatsaus, litt rødkål og rødløk i tortilla 

BD164E8A-ED68-46B5-A6AD-696466DF63ED.thumb.jpeg.fee441912359e16ad6ca30f246999c86.jpeg

 

F5F2930E-55CF-4AA5-A1A8-6CF73E065263.thumb.jpeg.1ee5e54487016d45294270414a5828ce.jpeg

 

 

Og kake i dag

6 egg og 1 mørk sjokolade (brukte litt melk, mel og smør)

F85D0C95-7AC6-431B-9073-8BDF2E95587E.jpeg

5FBCAA7B-25FF-41E4-9459-A7589CD68202.jpeg

Endret av David01
Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker
5 minutter siden, David01 skrev:

Litt kake i dag,

6 egg og 1 mørk sjokolade (+ brukte litt melk, mel og smør)

F85D0C95-7AC6-431B-9073-8BDF2E95587E.jpeg

5FBCAA7B-25FF-41E4-9459-A7589CD68202.jpeg

Er det middagen din ?

Anonymkode: 2972a...ed8

Lenke til innlegg
Del på andre sider
David01
9 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Er det middagen din ?

Anonymkode: 2972a...ed8

Du siterte meg før å endre ...

 

Endret av David01
Lenke til innlegg
Del på andre sider
SoWhat?

Det blir biff og potetgrateng med soppsaus her i dag pluss løkringer. Gleder meg. Ikke jeg som lager maten i dag, og det smaker alltid litt bedre å få servert syns jeg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Sola de
2 timer siden, Jerry Lee skrev:

Har spist ribbe på 24 av 25 av siste års påskeaftener.

Blir ikke det i år, gitt...

 

Vet ikke om jeg gidder noe som helst.   Men om jeg gjør, er det klargjort til beinfrie nakkekoteletter som blir frest i panne og putret møre i brun saus. Poteter, rosenkål, stua kål og tyttebærsyltetøy.

Nam! høres veldig godt ut. bon appetitt!

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

I dag blir det sei i karri- og fløtesaus med eple og fennikel. Serveres med ris og dampet asparges 

Anonymkode: f78b4...2d1

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jerry Lee
27 minutter siden, Sola de skrev:

Nam! høres veldig godt ut. bon appetitt!

Takk.   ☺

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

I dag blir d påskelam i form av pinnekjøtt, med tradisjonelt tilbehør.

Anonymkode: f00cc...85b

Lenke til innlegg
Del på andre sider
LittDiva

Badet i Oslofjorden i hustrig vær, så her blir det kylling tikka masala med ekstra futt. Rødkål salat til.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jerry Lee
14 timer siden, Jerry Lee skrev:

 

Vet ikke om jeg gidder noe som helst.   Men om jeg gjør, er det klargjort til beinfrie nakkekoteletter som blir frest i panne og putret møre i brun saus. Poteter, rosenkål, stua kål og tyttebærsyltetøy.

Gadd ikke.  La meg i steden.

Men NÅ gidder jeg.     *Nattmatmiddag    :spise:*

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jerry Lee

Ørretfilétskiver er tint og krydret. Hviler i kjøleskapet.

Til middag stekes de, og serveres med poteter, gulrotstuing, revet gulrot, remulade, smeltet smør og sitronskviiis.

Endret av Jerry Lee
Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jerry Lee

Ønsker alle matglade fortsatt god påske.     :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
MarianneE

Et stykke bankekjøtt skal brukes og lages om til gryterett etter oppskrift fra Fru Timian sin kjøttgryte med rotmos

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Brunhilde

I dag blir det et eller annet veldig lettvint, lammelårsrestene sparer jeg til i morgen. Tror jeg, men det ble et godt lår i går, og vi spiste godt. :)

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...