Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

18 minutter siden, FrankDrebin skrev:

I dag gjør jeg som Vazelina etter flere dager med ribbe og medister osv. ;)

"  du?  Vi skær itte heller ta en slik pittsa grænndiåsa?   :jepp:   "

Endret av Jerry Lee
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten ribbe er i ovn.  Medisterkaker og -pølser slenges inn mot slutten.

Poteter, surkål, sterk sennep, tyttebærsyltetøy og ribbefett.

 

( Fatter ikke at jeg orker og gidder... )

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lenge til middag her foreløpig, men etter vareopptelling i kjøleskapet går det i retning linguine i sitron- og fløtesaus med røkelaks, erter, dill og gressløk, med en slant hvit burgunder til.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

35 minutter siden, Jerry Lee skrev:

"  du?  Vi skær itte heller ta en slik pittsa grænndiåsa?   :jepp:   "

"Ælle elsker grændiåsa!" :fnise: 

31 minutter siden, Jerry Lee skrev:

En liten ribbe er i ovn.  Medisterkaker og -pølser slenges inn mot slutten.

Poteter, surkål, sterk sennep, tyttebærsyltetøy og ribbefett.

 

( Fatter ikke at jeg orker og gidder... )

Trøst deg med at du får lønn for strevet når det er ferdig. ;) God middag, og gledelig romjul! :spise: 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, FrankDrebin skrev:

"Ælle elsker grændiåsa!" :fnise: 

 

Trøst deg med at du får lønn for strevet når det er ferdig. ;) God middag, og gledelig romjul! :spise: 

Itte je...!   Je tæk ei anna varriant a frossen pittsa.   😉

 

Takk for det,  og god romjul til deg.   God middag.   😀

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Itte je...!   Je tæk ei anna varriant a frossen pittsa.   😉

 

Takk for det,  og god romjul til deg.   God middag.   😀

Ja, mener å huske at det er Big One som gjelder hos deg. ;)

Takker. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Liten resteribbebit varmes og røkt julepølse brunes i panne. Kald røkt påleggsrestejuleskinke.

Poteter. Restesurkålslant og rosenkål.  Sennep, tyttebærsyltetøy og stekesjy.

Endret av Jerry Lee
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...