Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

2 minutter siden, Luna Llena skrev:

Det skal jeg prøve neste gang 👍

Prata om dette før vi...   :)   ...men, ja...gjør det.   Duppe på fleskefett blir gulaktig. Og må være tjukk.   Syns jeg.   😉

Uansett...maten din blir så bra.  Litt misunnelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest AthenaRavenLuna
1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Prata om dette før vi...   :)   ...men, ja...gjør det.   Duppe på fleskefett blir gulaktig. Og må være tjukk.   Syns jeg.   😉

Uansett...maten din blir så bra.  Litt misunnelig.

Ja, stemmer vist det... hadde glemt det:ninja:🎬

Får ikke slette, den siste emoji 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 20.8.2019 den 15.23, Jerry Lee skrev:

Kjøpte Mors tradisjonelle lys lapskaus fra Fersk&Ferdig i dag. Den har jeg aldri smakt. Håper den er ok.

Et + for at den kommer i skål og kan varmes i stekeovn.  Oppvask spart.   :nigo:

 

PS.    Må nesten rope på @FrankDrebin  for å høre om han har testa'n.   :jepp:

Beklager sein respons, har ikke testet den ennå selv, var den ålreit? :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaja. Det får bli noe som heter ProBurger.

Burger av hvitlaks, torsk og hyse med ost og bacon.

Har ikke burgerbrød så det blir mellom brødskiver smurt med remulade med salat, tomat, løkringer, tynne kokte potetskiver og pepper.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

7 minutter siden, FrankDrebin skrev:

Beklager sein respons, har ikke testet den ennå selv, var den ålreit? :) 

Jeg syns den var veldig god.   😀  Trondhjems på boks kan nå legge seg...   

Men litt lite slik sånne forpakninger er.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det veldig enkelt :ler: 

Slakterbutikken min følger med i tiden og informerte alle kundene sine om at de var på "valgflesk bølgen", så lokalt produserte wienerpølser fra pølsemakeriet til slakterbutikken: 89.90 kr/kilo

Det blir wienerpølser, salat, finhakket løk, grov sennep og potetmos i dag :blink: 

Anonymkode: b8633...acc

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

I dag blir det veldig enkelt :ler: 

Slakterbutikken min følger med i tiden og informerte alle kundene sine om at de var på "valgflesk bølgen", så lokalt produserte wienerpølser fra pølsemakeriet til slakterbutikken: 89.90 kr/kilo

Det blir wienerpølser, salat, finhakket løk, grov sennep og potetmos i dag :blink: 

Anonymkode: b8633...acc

Jeg har sagt det før...og gjentar.   Enkel mat er ikke dårlig mat.   😀

Og dette er jo nydelig.   

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

24 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Jeg syns den var veldig god.   😀  Trondhjems på boks kan nå legge seg...   

Men litt lite slik sånne forpakninger er.

Ah, da skal den sannelig prøves! :spise: Takk for tipset, får kjøpe et par stykker for å være sikker på at det blir nok. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, FrankDrebin skrev:

Ah, da skal den sannelig prøves! :spise: Takk for tipset, får kjøpe et par stykker for å være sikker på at det blir nok. :)

Bare hyggelig.   ☺

Ja, kjøp to.  Eventuelt tilovers blir kvelds/nattmat.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kotelettgryte i dag. Benfrie nakkekoteletter har fått putre en stund, har i poteter, gulrøtter, løk og sellerirot. Har i litt snøfrisk for smakens skyld.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Til middag i dag har jeg bedt min far om å invitere meg på hjemmelaget gul ertesuppe med svineknoke i, og byggryn. Det er sinnsykt godt! Han skulle lage det.

Lenge siden sist jeg spiste det, så jeg ser frem til middag i dag klokka sju.

Endret av Million
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Bare hyggelig.   ☺

Ja, kjøp to.  Eventuelt tilovers blir kvelds/nattmat.

Ja det er ikke dumt med litt småvarmt til kvelds. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, FrankDrebin skrev:

Ja det er ikke dumt med litt småvarmt til kvelds. :)

Husk godt flatbrød.   😉

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

9 minutter siden, Muskath skrev:

Kotelettgryte i dag. Benfrie nakkekoteletter har fått putre en stund, har i poteter, gulrøtter, løk og sellerirot. Har i litt snøfrisk for smakens skyld.

 

8 minutter siden, Million skrev:

Til middag i dag har jeg bedt min far om å invitere meg på hjemmelaget gul ertesuppe med svineknoke i, og byggryn. Det er sinnsykt godt! Han skulle lage det.

Lenge siden sist jeg spiste det, så jeg ser frem til middag i dag klokka sju.

OMFG!!     :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...