Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Joikakaker i viltsaus (den utskjelte boksen, ja). 

Spriter opp med litt fløte, en liten klype knust einerbær og en skje tyttebærsyltetøy.

Serveres med poteter, rosenkål og hjemmelaget ripsgelé.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 timer siden, SardintrollReturns skrev:

Det blir en fårikål-helg f.o.m. i dag. :Nikke: 

Det gleder jeg meg til, også.   :bolledeig:  Men må vente. Pleier å ha det litt seinere.

Men, du verden...   :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Jerry Lee skrev:

Det gleder jeg meg til, også.   :bolledeig:  Men må vente. Pleier å ha det litt seinere.

Men, du verden...   :spise:

Jeg også, men i fjor ventet jeg for lenge, så ville unngå den samme feilen i år igjen. :P 

En fin start på høsten dette. ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 minutter siden, SardintrollReturns skrev:

Jeg også, men i fjor ventet jeg for lenge, så ville unngå den samme feilen i år igjen. :P 

En fin start på høsten dette. ;)

Så fabelaktig god mat.  Jeg må holde ut til slutten av måneden, eller starten på neste.

Årlig samling.   :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

35 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Så fabelaktig god mat.  Jeg må holde ut til slutten av måneden, eller starten på neste.

Årlig samling.   :spise:

Skjønner, men da har du iallefall noe digg å se frem til. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 minutter siden, Luna Llena skrev:

Flesk og duppe

Å, hold schmella på'rei...    :jolie:

Nei, da.  Kos deg godt.     :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

3 minutter siden, Luna Llena skrev:

Smør,melk,mel,salt og pepper 🙂

Ikke på fleskefettet?   Jeg bruker ikke smør men jobber mel og melk inn i fleskefett slik jeg så det ble gjort som liten og fikk beskrevet senere.   Men jeg vet mange lager vanlig hvit saus litt tjukk og rører inn fettet.   ☺

Men hver sin smak og metode.    Godt er det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk så utrolig lyst på spaghetti med kjøttsaus, så nå står sausen og putrer på kjøkkenet. Mulig jeg lager en form til slutt, med pasta, saus, masse tomater og ost på toppen. Stekes 15 min, ca, til osten er smeltet. Godt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna
25 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Ikke på fleskefettet?   Jeg bruker ikke smør men jobber mel og melk inn i fleskefett slik jeg så det ble gjort som liten og fikk beskrevet senere.   Men jeg vet mange lager vanlig hvit saus litt tjukk og rører inn fettet.   ☺

Men hver sin smak og metode.    Godt er det!

Det skal jeg prøve neste gang 👍

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...