Jerry Lee Skrevet 17. juli 2016 #36581 Del Skrevet 17. juli 2016 Søndagsmiddagen var flesk og duppe. Kanskje ikke akkurat sommermat, men var "totalt innstilt på flesk og duppe nå!!!". 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 18. juli 2016 #36582 Del Skrevet 18. juli 2016 Vermicelli med hjemmelaget sugo til (finhakket hvitløk og løk stekes over svak varme til løken er blank, raspet gulrot og finkuttet stangselleri has i med løken, samt ei teskje mørk rårørsukker. Tilsetter passerte tomater, vann, og grønnsaksbuljong. Har så i pepper, estragon, oregano, tymian, fennikelfrø, en nellikspiker, og litt muskat. Lar sugoen koke noe inn mens pastavannet koker opp). Enkelt, gunstig, vegetarisk, og smaker godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hapi Skrevet 18. juli 2016 #36583 Del Skrevet 18. juli 2016 Lagde en versjon av denne: http://www.medicalmedium.com/blog/veggie-pizza med hjemmelaget pizzabunn av sammalt spelt som har kaldhevet i flere timer, hjemmelaget tomatsaus, bønner, og de grønnsakene jeg hadde i huset - nam! Har hatt en idè om at ost er nødvendig på pizza men det er det jo ikke. Er ikke veganer men tåler ikke ost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hapi Skrevet 18. juli 2016 #36584 Del Skrevet 18. juli 2016 Den 3.7.2016 at 16.44, Rumle skrev: Kjøttboller, ovnsbakt nykål og nypoteter, tyttebærsyltetøy. Høres godt ut, hvordan ovnsbaker du kål? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 18. juli 2016 #36585 Del Skrevet 18. juli 2016 Hjemmelaget ertesuppe, pannekaker og flesk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 18. juli 2016 #36586 Del Skrevet 18. juli 2016 Søndag: panert kylling med fersk mais (endelig de få ukene på sensommeren der det er mulig å få tak i mais som ikke er av den uspiselige vakumerte sorten. Hvorfor kan de ikke heller fryse mais? ) Mandag: mapu tofu over ris I dag: enten wok med tofu eller ferske vårruller med kjøttdeig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hockeyfrue Skrevet 3. august 2016 #36587 Del Skrevet 3. august 2016 Dytter opp denne igjen jeg I går hadde vi bbqmarinert pulled pork med hjemmelaget coleslaw mellom grove hamburgerbrød. Servert med stekte potetbåter. I dag skal vi ha marinert laks (soya, hvitløk, ingefær, chili, honning og lime) med spinat- og vårløksalat og fullkornsris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 4. august 2016 #36588 Del Skrevet 4. august 2016 I dag, torsdag : Stekt spekeskinke. Tjukke skiver. Med små kokte NORSKE poteter, hvit saus og sukkerertstuing. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 4. august 2016 #36589 Del Skrevet 4. august 2016 (endret) Ovnsbakte poteter med masse hvitløk og krydder + div rå grønnsaker, oliven og spekeskinke. Endret 4. august 2016 av Rumle 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kaffekrus Skrevet 7. august 2016 #36590 Del Skrevet 7. august 2016 I dag slo latskapen skikkelig til, så den planlagte biffmiddagen ble erstattet av brødskiver med speilegg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. august 2016 #36591 Del Skrevet 7. august 2016 I dag, søndag... Hvalgryte med poteter, rosenkål, brokkoli og ripsgelé. ☺ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 9. august 2016 #36592 Del Skrevet 9. august 2016 Søndag ble det hjemmelaget bolognese. Mandag stekte jeg pannekaker. Idag står spicy gulrotsuppe på menyen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kaffekrus Skrevet 9. august 2016 #36593 Del Skrevet 9. august 2016 I går ble det biff med rotmos og brokkoli. I dag er det laks som står på menyen, med pastinakk, persillerot, gulrot, sellerirot, løk og hva annet jeg nå måtte få lyst til å putte oppi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 9. august 2016 #36594 Del Skrevet 9. august 2016 Her har jeg ikke skrevet på lenge! I går hadde jeg speltlompepizzaer med grønnsaker, mozarella og pesto. I dag lager jeg falafel med quinoa-tabbouleh. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hockeyfrue Skrevet 10. august 2016 #36595 Del Skrevet 10. august 2016 I dag skal vi ha fylt aubergine (tomater, løk, hvitløk, kanel, persille, auberginekjøtt og parmesan) toppet med litt gresk yoghurt og mynte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kaffekrus Skrevet 10. august 2016 #36596 Del Skrevet 10. august 2016 I dag ble det kyllingwok med saus av curry og kokosmelk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 10. august 2016 #36597 Del Skrevet 10. august 2016 Dobbel soyaburger med brød, salat, tomat, rødløk, sprøstekt løk, bbq-saus og ketchup. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest glacies crepito Skrevet 10. august 2016 #36598 Del Skrevet 10. august 2016 Den 7.10.2003 at 1.28, @lfa skrev: Oi, det hørtes godt ut. Men hva er "Thank God it's friday"? En eller annen butikk som kun finnes i Oslo...? Man kan også få tak i dette på bunnpris i frysedisken! Ble så hekta på dette etter første gang jeg smakte det på mac'donalds Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 10. august 2016 #36599 Del Skrevet 10. august 2016 Fjellørret! Med nypoteter, reker, rømme, saus, smørstekte gulrøtter og agurksalat. Skikkelig kaloribombe, men gud så godt! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 10. august 2016 #36600 Del Skrevet 10. august 2016 Omelett med champignon, shitake, og sjalottløk. I morgen: Stekt kongeøstersopp med bacon på ei seng av eikesalat og basilikum, samt tørkede cranberries og sennepsvinaigrette ELLER stekt champignon/portobello med rucola og flasketomat ELLER amaranth- og quinoagrøt med ymse kålsorter, broccoli, blomkål og annet digg. Fredag: Kinesisk hønsesuppe med bl.a. røde dadler, ingefær, shitake, snøsopp, longanbær ++ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå