Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Takk, nå blir dette middag her i dag.

:)

Pizzahorn er skikkelig nammis :) Og med sunnere variant så funker det helt greit som hverdagsmiddag også:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pizzahorn er skikkelig nammis :) Og med sunnere variant så funker det helt greit som hverdagsmiddag også:)

Her vil de bli laget glutenfrie. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her vil de bli laget glutenfrie. :)

Bruker du glutenfritt mel, eller har du en annen oppskrift å dele?

Jeg bruker mye havregryn i deigen, men litt mel blir det. Det dumme er at magen min ikke er så himla glad i mel...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker du glutenfritt mel, eller har du en annen oppskrift å dele?

Jeg bruker mye havregryn i deigen, men litt mel blir det. Det dumme er at magen min ikke er så himla glad i mel...

Jeg bruker en egen glutenfri oppskrift.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg bruker en egen glutenfri oppskrift.

Lyst å dele?

Blir glad for en PM hvis du ikke vil legge den ut her :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selvsagt legger jeg den ut!

GLUTENFRIE HORN!

4 dl melk

1 pk gjær

2 ts fiberhusk

*

350 gr toro kakemiks

100 gr toro lys melblanding

2 ss jyttemel

2 ss sukker

1/2 ts salt

1 ts bakepulver

50 gr smør

1 egg

4 ss olje.

Varm melk til fingervarmt og ha i fiberhusk, la svelle mens du måler opp det tørre.

Bland det tørre og smuldre i smør.

Ha i melken, elt sammen og la heve i ca 30 min.

Del deigen i 3 og kjevle til ca 20 cm stor leiv. Del inn i 4 og rull til horn.

Etterheve 15 min.

Stek midt i ovnen på 225 i ca 10 min.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det kyllingbryst med fetaost, grillet asparges og salatmix. :)

Anonymous poster hash: 226c5...b4e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selvsagt legger jeg den ut!

GLUTENFRIE HORN!

4 dl melk

1 pk gjær

2 ts fiberhusk

*

350 gr toro kakemiks

100 gr toro lys melblanding

2 ss jyttemel

2 ss sukker

1/2 ts salt

1 ts bakepulver

50 gr smør

1 egg

4 ss olje.

Varm melk til fingervarmt og ha i fiberhusk, la svelle mens du måler opp det tørre.

Bland det tørre og smuldre i smør.

Ha i melken, elt sammen og la heve i ca 30 min.

Del deigen i 3 og kjevle til ca 20 cm stor leiv. Del inn i 4 og rull til horn.

Etterheve 15 min.

Stek midt i ovnen på 225 i ca 10 min.

Takk :blomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min første dag jeg har flyttet ut fra mor, og jeg har kjøpt Toro-ferdigrett som jeg bare putter i mikroen.. :dry:

MEN jeg blir veldig inspirert av alle mat-trådene her, så jeg skal nok klare å diske opp med noe spennende fremover! :biggrin: (og når jeg har råd…)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...