Arkana Skrevet 2. august 2009 #23761 Del Skrevet 2. august 2009 Chicken Pot Pie. Rullekake med jordbær og krem til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 2. august 2009 #23762 Del Skrevet 2. august 2009 Bolognes-suppe med kjøttdeig til og grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
engel med sorte vinger Skrevet 2. august 2009 #23763 Del Skrevet 2. august 2009 Meksikansk gryterett med salat og ferske rundstykker. Hemlaga is tæ dessert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 2. august 2009 #23764 Del Skrevet 2. august 2009 Her blir det rester fra gårsdagens hjemmelagede pizza. engel: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=425197 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frosk Skrevet 3. august 2009 #23765 Del Skrevet 3. august 2009 Tortillalefser med bønnestuing, diverse grønt, pico de gallo, guacamole.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
angeleyes Skrevet 3. august 2009 #23766 Del Skrevet 3. august 2009 Jeg tror det blir risengrynsgrøt i dag. Enkelt og godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vera Vinge Skrevet 3. august 2009 #23767 Del Skrevet 3. august 2009 I går: Ovnsbakt steinbit med parmesan og frisk oregano, asparges, tomatsalat av gule og røde småtomater med balsamico og basilikum, rødløk og spinatblanding, kantareller i en slags saus. Bringebær og galiamelon med vaniljeis til dessert. I dag: Potetsalat med mandelpoteter, kantareller, asparges, miniplommetomater og dill. Mannen får rester av kjøtt ved siden av. Jeg satser på en liten bringebærdessert i dag også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. august 2009 #23768 Del Skrevet 3. august 2009 Szechuan kyllingwok (med babymais, fennikel, paprika, gulrot og kinakål) med nudler til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 3. august 2009 #23769 Del Skrevet 3. august 2009 Torsdag: Skalldyrsrisotto med blåskjell, reker og kreps, fennikel og petit pois. Fredag: Spiste ute, fiskesuppe lagd på fisk- og skalldyrkraft med scampi, blåskjell og kveite. Lørdag: i bryllup, fikk servert tomatsalat med mozarella og parma til forret, så var det landkylling med stekt spinat og sopp og en kremet soppsaus til hovedrett og så var det (en uhyre voldsom) sjokoladefudge med bringebærsaus til dessert. Søndag: div. restemat og i dag blir det taco, med fullkornstortillas og kvernet oksekjøtt, hjemmelagd guacamole og salsa og ja.. hele pakken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
GodsChild Skrevet 3. august 2009 #23770 Del Skrevet 3. august 2009 I går: Lakseburger i brød med salat, tomat, rødløk og dressing av rømme med revet eple og revet sellerirot. I dag hadde vi kylling- og søtpotetpai. Oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_marika_* Skrevet 3. august 2009 #23771 Del Skrevet 3. august 2009 I går spiste vi indrefilet med poteter, fransk grønnsakblanding og bernisesaus. I dag spiste vi karbonader med pommes frites og hjemmelagd salat med issalat, paprika, tomat, agurk og chalottløk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. august 2009 #23772 Del Skrevet 3. august 2009 Oppskrift? 250 g hvetemel 1 ts gurkemeie 1 ts malt spisskummen 125 g smør 1 egg 2-3 ss kaldt vann 1 kokt kylling (kyllingfilet går like bra) 40 g smør 1 hakket løk 2 ss karripulver 1 ts spisskummenfrø 1 ss hvetemel 3,75 dl hønsebuljong 1,25 dl kremfløte 1 ss mangochutney 200 g søtpoteter i terninger, kokte Bland mel, gurkemeie og spisskummen. Smuldre inn melet og rør sammen med egg og nok vann til en fast deig. Dekk med plast og sett kaldt 20 minutter. Fjern skinn og bein av kyllingen og del kjøttet i biter. Fres løken myk, tilsett karri og spisskummen og stek 1 minutt til. Rør inn mel og spe så med buljongen. La koke og tykne. Rør inn fløte, chutney, søtpoteter og kylling. La koke 4 minutter og smak til med salt og pepper. Ta av varmen og avkjøl helt. Kjevle ut halvparten av deigen til en 23 cm paiform. Fordel kyllingfyllet i og kjevle resten av deigen til et lokk. Pensle med melk og stek ved 190 grader i 40 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
GodsChild Skrevet 3. august 2009 #23773 Del Skrevet 3. august 2009 ^ Takk takk Dette skal proeves! Idag har vi hatt grillet ytrefilet av svin med soetpotetmos til. Skulle hatt sautert spinat ogsaa, men den viste seg aa vaere klar for soepla. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Englefjes- Skrevet 3. august 2009 #23774 Del Skrevet 3. august 2009 (endret) Lørdag: Parmesanpanerte kyllingfileter med ratatouille og potetmos. Søndag: Kikert- og chorizosuppe I dag: Honning- og sennepsstekt laks. Potetsalat bestående av nypoteter, sukkererter, rødløk, cherrytomater, hvitløk, sitronzest, ristede pinjekjerner og ruccola. Endret 3. august 2009 av -Englefjes- Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 4. august 2009 #23775 Del Skrevet 4. august 2009 Hjemmelagede fiskeboller i karrisaus med poteter, gulrøtter og brokkoli. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
angeleyes Skrevet 4. august 2009 #23776 Del Skrevet 4. august 2009 I dag blir det hamburger i brød med masse salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Englefjes- Skrevet 4. august 2009 #23777 Del Skrevet 4. august 2009 Kyllingbryst med pasta med olivenpesto, valnøtter og cherrytomater ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
The Kitten Skrevet 4. august 2009 #23778 Del Skrevet 4. august 2009 Pasta med pesto. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 4. august 2009 #23779 Del Skrevet 4. august 2009 Tomatisert fiskesuppe med reker, kveite og laks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 4. august 2009 #23780 Del Skrevet 4. august 2009 Grillpølser til mannen. Fiskegrateng til meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå