Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Gjest Ludovie

Først en middelhavsinspirert fiskesuppe fra fryseren som vi tilsatte litt rå fennikel og noen reker, og deretter stekt hysefilet og varm byggrynssalat med ansjos, chili, hvitløk og mangold. Klementiner til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kyllingfilet panert med bl.a. loffsmuler, fetaost og urter servert med ovnsbakte grønnsaker og bulgurpilaff.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike

- Skinnstekt filet av ishavsrøye, beurre blanc, appelsinkokt fennikel (med en skvett pastis?), sautert spinat og kokte amandinepoteter. Leitz riesling å drikke til.

- Frisk mango med limesirup til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Skinnstekt filet av ishavsrøye, beurre blanc, appelsinkokt fennikel (med en skvett pastis?), sautert spinat og kokte amandinepoteter. Leitz riesling å drikke til..

:sikle:

jobb i dag, så blir mest sannsynlig noe kjedelig personalmat på meg :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ludovie

Først soppsuppe med frisk champignon, tørket skogsopp og trøffelolje. Deretter salat salat med cherrytomater, ristede pinjekjerner og røkt andsjosfilet. Så pasta med gorgonzola og hermetiske artisjokkhjerter (inspirert av Eurydikes favorittpizza). Til slutt havrekjeks og kvedegelé.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går ble det en indiskinspirert kyllinggryte/curry. Med tomat, squash, blomkål, løk og sopp. Med ris, nan og chutney til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike

Svin indrefilet med grov Dijonsennep og hele fennikelfrø, ovnsbakt på en seng av eple, løk og frisk rosmarin. Basert på denne oppskriften.

Øvrig tilbehør blir ovnsbakte båter av amandinepoteter, persillerøtter og pastinakk, og dampede aspargesbønner med ramsløk.

Endret av Eurydike
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svin indrefilet med grov Dijonsennep og hele fennikelfrø, ovnsbakt på en seng av eple, løk og frisk rosmarin. Basert på denne oppskriften.

Øvrig tilbehør blir ovnsbakte båter av amandinepoteter, persillerøtter og pastinakk, og dampede aspargesbønner med ramsløk.

Høres godt ut! Hvor får du tak i ramsløk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike
Høres godt ut! Hvor får du tak i ramsløk?

På delikatesse- og spesialbutikker (puré på glass), feks Arne Brimis nettbutikk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ovnsbakt torsk med fransk fiskekrydder, innpakket i serranoskinke. Lettkokte sukkererter, brokkoli og brekkbønner. Blomkålpuré.

Eple- og pæregrøt med stjerneanis og kanel til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svin ytrefilet fylt med aprikos og rosmarin, rødløkskompott, ovnsbakte poteter og appelsin- og ingefærsaus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...