Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Gjest Eurydike

Dampede blåskjell i kremet saus med safran, fennikel og bladspinat (en Skye Gyngell-oppskrift). Grovt surdeigsbrød, smør og god hvitvin til. :spise:

Dessert blir lune bjørnebær i krydret sitruslake med vaniljeis og krumkaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Ludovie

Vi driver stadig med vårt spise-opp-mat-fra-julen-og fra-fryseren-prosjekt. Først hadde vi blinis med pepperrotkrem, røkt ørret, posjerte vaktelegg og finsnittet gressløk. Deretter krabbekaker og laksekaker fra fryseren, med babysalat og majones til. Til dessert dampkokt sharonkake. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gårsdagens middag:

Jeg hadde spaghetti med masse stekt bacon, revet ost og halve cherrytomater.

Idag:

Ovnstekte kyllinglår, ris og rosèpeppersaus og bearnaise til den som vil ha det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Eurydike

Her blir det også pizza i dag, dvs små pizzaer med tynn bunn og ulike toppinger:

- Bøffelmozzarella, marinerte oliven, soltørkede tomater og chili.

- Sopp, bacon, rødløk og frisk timian.

- Lammekjøttboller (med krydder, urter og pinjekjerner), grillet paprika og bladspinat.

Dessuten kanskje en calzone tilslutt av resten av deigen og fyllet - den blir som regel den beste. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pizzabord på peppes. Skulle hatt pølser og hjemmelaget potetmos, men når vi ble invitert med av et vennepar, kunne vi nesten ikke si nei. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...