Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

I dag måtte jeg prøve middagsforslaget i Megas flyveblad denne uken: karbonader med kokte poteter og gulrot, ertepuré og rødvinssaus. Veldig godt og lettvint :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Potet og løksuppe med creme fraiche. Servert med sprøstekt bacon, stekt sopp, hakket persille, en dæsj creme fraiche i bollen og med godt brød til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svinebiffer med urter og hvitløk. Kokt rosenkål, brokkoli, blomkål og gulerøtter med en dæsj olivenolje, maldonsalt og grovkvernet pepper. Dillrømme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lakseburger i brød med diverse garnityr samt dressing av bl.a. rømme, revet eple og revet sellerirot.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Spagetti med ertepesto. Vi har dessuten noe aioli igjen fra i går, så jeg lurer på å ha det til forrett med lett dampede grønnsaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det rester fra i går: Lett woket rødløk, grønn paprika, poteter, kirsebærtomater, tunfisk, avodaco og soltørket tomat.

I morgen blir det kanskje potet- og laksegrateng.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

dagen derpå idag, så slår til med en skikkelig grov, hjemmelagd hamburger med ost, bacon og salat på. tomatsaus og aioli som dressing, og ovnsbakte mandelpotetbåter ved siden av.. :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Spagetti med ertepesto. Vi har dessuten noe aioli igjen fra i går, så jeg lurer på å ha det til forrett med lett dampede grønnsaker.

Ertepesto hørtes godt ut - hvordan lager du det?

Her blir det sein ferdigpizza i dag... hjemmelagd fiskesuppe i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ertepesto hørtes godt ut - hvordan lager du det?

Omtrent sånn:

Ertepesto

200 g erter

1 hvitløksfedd

4 ss pinjekjerner

25 g basilikum

50 g parmesan

olivenolje etter smak / til passe konsistens (kan evt. bruke litt av kokevannet fra pastaen om du vil ha mindre olje)

Ertene kokes lett, deretter kjøres alt sammen i blender og smakes til med salt og pepper.

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...