Nilma Skrevet 6. januar 2009 #22301 Del Skrevet 6. januar 2009 Den fisketaginen så veldig god ut! Vi har hatt Dama Bianca, etterfulgt av purresuppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 6. januar 2009 #22302 Del Skrevet 6. januar 2009 Først endivegrateng, deretter pasta med reker, cherrytomater, chili, hvitløk, bladpersille og ruccola, og til slutt stilton, druer og portvin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 7. januar 2009 #22303 Del Skrevet 7. januar 2009 Den fisketaginen så veldig god ut! Vi har hatt Dama Bianca, etterfulgt av purresuppe. den var veldig god også! anbefales I dag blir det hjemmelagd fiskegrateng med steinbit-rester. Gjelder å få i seg litt fisk etter alt kjøttet i julen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Litavesla Skrevet 7. januar 2009 #22304 Del Skrevet 7. januar 2009 I dag blir det Kjøttkaker med dill-og hvitløkskrem. Kokte poteter til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Midna Skrevet 7. januar 2009 #22305 Del Skrevet 7. januar 2009 Her blir det karbonader med kokte poteter, brun saus og kokt blomkål og noen gulrøtter. Enkelt og greit. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Agurk Skrevet 7. januar 2009 #22306 Del Skrevet 7. januar 2009 Stekte kyllingbiter med godt krydder servert på grønn salat. Presset sitron over, salt, pepper og rømme. Mmmmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 7. januar 2009 #22307 Del Skrevet 7. januar 2009 Røkt fisk, saus av selskapserter og hvitløkspotetmos. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 7. januar 2009 #22308 Del Skrevet 7. januar 2009 BTW:Frisk sitrongress og korianderfrø, hvor får man tak i sånt? Vi lette oss halvt i hjel på ULTRA og OBS.. Mulig i utenlandske butikker? Ja, sitrongress får du i hvert fall på asiatiske innvandrerbutikker. Er imidlertid litt skeptisk til sprøytemiddelbruk på endel slike varer. Korianderfrø bør være ganske greit å finne i de fleste innvandrerbutikker. (og til endel ting kan du bruke vanlig malt koriander som pleier å være å få tak i vanlige kjedebutikker ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 8. januar 2009 #22309 Del Skrevet 8. januar 2009 Stekt kveite, ovnsstekte gulrøtter (og poteter?) med røkt paprika, aioli og ekebladsalat med sherryeddikdressing. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Litavesla Skrevet 8. januar 2009 #22310 Del Skrevet 8. januar 2009 Ja, sitrongress får du i hvert fall på asiatiske innvandrerbutikker. Er imidlertid litt skeptisk til sprøytemiddelbruk på endel slike varer. Korianderfrø bør være ganske greit å finne i de fleste innvandrerbutikker. (og til endel ting kan du bruke vanlig malt koriander som pleier å være å få tak i vanlige kjedebutikker ) Takk for svar får prøve det neste gang vi skal ha den retten I dag blir det hjemmelaget grønnsakssuppe med gulerot,kålrot, potet, purreløk, sellerirot og litt paparika. Skulle egentlig være hverdagsgryte med kjøtt oppi, men glemte å ta ut kjøttet fra frysen i går.. jaja.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 8. januar 2009 #22311 Del Skrevet 8. januar 2009 I dag blir det stekt ris. Minner meg på at jeg må sjekke om vi mangler noen ingredienser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 8. januar 2009 #22312 Del Skrevet 8. januar 2009 Hjemmelagde fiskeburgere av sei og purreløk med agurk, salat og tzatziki, ovnsbakte potetbåter og en enkel salat til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 8. januar 2009 #22313 Del Skrevet 8. januar 2009 den var veldig god også! anbefales Ang. den taginen, forresten: Stekte du fisken like lenge som det stod i oppskriften? Over en time tilsammen hørtes da fryktelig lenge ut? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ansjoni Skrevet 8. januar 2009 #22314 Del Skrevet 8. januar 2009 I går : Lammekoteletter med ovnsstekte båtpoteter og gresk salat I morgen: 5-retters på Bølgen og Moi! I dag? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 8. januar 2009 #22315 Del Skrevet 8. januar 2009 (endret) Ang. den taginen, forresten: Stekte du fisken like lenge som det stod i oppskriften? Over en time tilsammen hørtes da fryktelig lenge ut? :klø: Nei, overhode ikke. Tenkten at steinbiten kom til å bli utrolig tørr da. Stekte den vel i 20-25 minutter bare. Og tilogmed det var litt i meste laget syns jeg. Funderte litt på det når jeg leste oppskriften også, skulle nesten tro at de har glemt å skrive at fisken ikke skal legges i før siste "stekerunde".. :klø: Endret 8. januar 2009 av LekeHusmor Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 8. januar 2009 #22316 Del Skrevet 8. januar 2009 Nei, overhode ikke. Tenkten at steinbiten kom til å bli utrolig tørr da. Stekte den vel i 20-25 minutter bare. Og tilogmed det var litt i meste laget syns jeg.Det var det jeg også tenkte, fisk som er stekt i over en time må jo være som å spise papp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 8. januar 2009 #22317 Del Skrevet 8. januar 2009 Det var det jeg også tenkte, fisk som er stekt i over en time må jo være som å spise papp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 8. januar 2009 #22318 Del Skrevet 8. januar 2009 (endret) Her blir det yoghurtbasert (som i motsetning til tomatbasert) vegetarcurry i dag. Endret 8. januar 2009 av itla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Baillie Skrevet 8. januar 2009 #22319 Del Skrevet 8. januar 2009 Her blir det hjemmelaget kyllingsuppe med godt brød til Ganske enkel og god suppe. Vanlig hønsebuljong med kyllingboller oppi plus litt krydder Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 8. januar 2009 #22320 Del Skrevet 8. januar 2009 Hjemmelaget mulligatawnysuppe med naanbrød til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå