Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Ludovie

Først endivegrateng, deretter pasta med reker, cherrytomater, chili, hvitløk, bladpersille og ruccola, og til slutt stilton, druer og portvin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den fisketaginen så veldig god ut! :)

Vi har hatt Dama Bianca, etterfulgt av purresuppe.

den var veldig god også! anbefales :tommelsmil:

I dag blir det hjemmelagd fiskegrateng med steinbit-rester.

Gjelder å få i seg litt fisk etter alt kjøttet i julen :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

BTW:Frisk sitrongress og korianderfrø, hvor får man tak i sånt? Vi lette oss halvt i hjel på ULTRA og OBS.. Mulig i utenlandske butikker?

Ja, sitrongress får du i hvert fall på asiatiske innvandrerbutikker. Er imidlertid litt skeptisk til sprøytemiddelbruk på endel slike varer. Korianderfrø bør være ganske greit å finne i de fleste innvandrerbutikker. (og til endel ting kan du bruke vanlig malt koriander som pleier å være å få tak i vanlige kjedebutikker )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stekt kveite, ovnsstekte gulrøtter (og poteter?) med røkt paprika, aioli og ekebladsalat med sherryeddikdressing.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, sitrongress får du i hvert fall på asiatiske innvandrerbutikker. Er imidlertid litt skeptisk til sprøytemiddelbruk på endel slike varer. Korianderfrø bør være ganske greit å finne i de fleste innvandrerbutikker. (og til endel ting kan du bruke vanlig malt koriander som pleier å være å få tak i vanlige kjedebutikker )

Takk for svar :) får prøve det neste gang vi skal ha den retten ;)

I dag blir det hjemmelaget grønnsakssuppe med gulerot,kålrot, potet, purreløk, sellerirot og litt paparika.

Skulle egentlig være hverdagsgryte med kjøtt oppi, men glemte å ta ut kjøttet fra frysen i går.. :P jaja..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelagde fiskeburgere av sei og purreløk med agurk, salat og tzatziki, ovnsbakte potetbåter og en enkel salat til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

den var veldig god også! anbefales :tommelsmil:
Ang. den taginen, forresten: Stekte du fisken like lenge som det stod i oppskriften? Over en time tilsammen hørtes da fryktelig lenge ut? :klø:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Ansjoni

I går : Lammekoteletter med ovnsstekte båtpoteter og gresk salat

I morgen: 5-retters på Bølgen og Moi!

I dag? :klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ang. den taginen, forresten: Stekte du fisken like lenge som det stod i oppskriften? Over en time tilsammen hørtes da fryktelig lenge ut? :klø:

Nei, overhode ikke. Tenkten at steinbiten kom til å bli utrolig tørr da. Stekte den vel i 20-25 minutter bare. Og tilogmed det var litt i meste laget syns jeg.

Funderte litt på det når jeg leste oppskriften også, skulle nesten tro at de har glemt å skrive at fisken ikke skal legges i før siste "stekerunde".. :klø:

Endret av LekeHusmor
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, overhode ikke. Tenkten at steinbiten kom til å bli utrolig tørr da. Stekte den vel i 20-25 minutter bare. Og tilogmed det var litt i meste laget syns jeg.
Det var det jeg også tenkte, fisk som er stekt i over en time må jo være som å spise papp. :eeeh:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Gjest Baillie

Her blir det hjemmelaget kyllingsuppe med godt brød til :)

Ganske enkel og god suppe. Vanlig hønsebuljong med kyllingboller oppi plus litt krydder :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...