Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Gjest Eurydike

Ovnsbakt kveitefilet, panert med en blanding av ristede hasselnøtter, bladpersille og litt smeltet smør, og med sitronbåter til, som alltid. :fnise: Tilbehør blir jordskokkpuré med trøffelolje og aspargesbønner med ramsløk. Hvit burgunder å drikke til. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Eurydike
Ovnsbakt kveitefilet, panert med en blanding av ristede hasselnøtter, bladpersille og litt smeltet smør, og med sitronbåter til, som alltid. :fnise: Tilbehør blir jordskokkpuré med trøffelolje og aspargesbønner med ramsløk. Hvit burgunder å drikke til. :)

... og eplesorbet med mynte til dessert. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ludovie

- Ravioli fylt med bl.a. andeconfit, champignon, tørket skogsoppblanding, trøffelolje, vermut, parmesan og bladpersille, med smeltet salviesmør til.

- Ryggfileter av brosme panert med dijonsennep, brødsmuler og sitronskall. Saus av bl.a. blåskjell, blåskjellkraft, fiskekraft, safran og tomatterninger. Dampet spinat.

- Gordon Ramsays blåbærclafoutis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag blir det hjemmelaget ertesuppe. Jeg satte gule erter i bløtt i går kveld, og har en salt svineknoke i kjøleskapet. I tillegg har jeg i hakket gul løk, gulrøtter, potet og frisk timian.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike

Her blir det små pizzaer, med tynn bunn og tre ulike toppinger:

-Artisjokkhjerter og gorgonzola

-Bladspinat, bøffelmozzarella, kalamataoliven og frisk chili

-Bacon, sopp, rødløk og frisk salvie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...