Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Kyllinggryte med paprika, løk, purre, mais, sopp, fløte, soyasaus og krydder. Ingefær, spisskummen, karri, salt og pepper. Og litt til. ;)

Ris og cherrytomater.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I går: Lammecarré servert med potetroser, sellerirotpuré, glaserte stjerneløk og rødvinsaus laget på lammekraft. Crème Brûlée til dessert.

I dag: Helstekt kylling med appelsinsaus, bladet grønn salat og villrisblanding.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Spiste ute igår:

- Blåskjell og safransuppe (bare en lite appetitvekker)

- Tunfisk og salmalakstartar med soya og sake reduksjon til forrett

- Skinnstekt torsk med petit pois puré og rødbet"saus" til mellomrett

- Lam fra Hardanger (filet og carré) med potetfondant, soppragu og rødløkskompott til hovedrett

- Oster.. aner ikke hva de het :ler: men med fikenbrød og noe god marmelade til

- Sjokoladeterrin med bringebærsorbet og espresso & kalhua mousse til dessert

:hoppe: det var godt!

middag i dag blir litt "kjedelig" i forhold, tomatisert fiskegryte med bl.a kveite, kamskjell og scampi.

Endret av mio
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spezzatino (italiensk gryte med oksekjøtt) til middag og lun pærekake med pisket fløte til dessert.

Kaka hørtes interessant ut, er det mulig å få oppskrift?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Nå sitter jeg på jobben, og er kjempesulten (men mangler for tiden matlyst)- så har vært på matprat for litt inspirasjon.

Middagen i dag blir TACOGRATENG med salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lun pærekake med pisket fløte til dessert.

Kaka hørtes interessant ut, er det mulig å få oppskrift?

100 g smør

3 dl sukker

1 ts vaniljesukker

4 ss kakao

1 krm salt

1½ dl hvetemel

2 egg

1 boks hermetiske pærer (jeg foretrekker friske pærer)

mandler

perlesukker

La pærene renne godt av. Smelt smøret og avkjøl litt. Bland det tørre og rør inn eggene og så smøret. Hell i en smurt 24 cm springform. Skjær pærene i båter og legg pent i røren. Strø hakkede mandler og perlesukker oppå. Stek i nedre del av ovnen ved 200 grader i 30-35 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Såvidt kommet igang med middagsplanleggingen etter 2 uker ferie. I dag blir det så enkelt som kyllingfilet, ris og salat med bretagne saus til.

På lørdag og søndag hadde vi elgsteik. Veldig greit å ha noe som lager seg selv når man nettopp har kommet hjem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...