Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ribbe og fult tilbehør med b.la svigermors fantastiske hjemmelagede rødkål.  Riskrem og kirsebærsaus til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Etter pinnekjøtt (24.), ribbe (25.), kald ribbe og Waldorfsalat (26.) var det en regelrett kulinarisk våt drøm å endelig få boknafisk på bordet i dag. Ja, typiske juleretter smaker selvsagt godt, men etter tre dager med tunge kjøttretter higer smaksløkene etter sjømat. Boknafisk var derfor helt perfekt. Og jeg har fortsatt torsk, kveite, og kongekrabbe å se frem til. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mann tryllet frem noe av det vi hadde stående her hjemme etter 10 dager på ferie. Pølserisotto. 🥳 (Soltørka tomat, gulrot, creme fraiche, myrdalsost, vårløk). Ble digg kosemat til å innta i sofa🧡

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...