Gå til innhold

På tide å produsere igjen! :-D


Aries86

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

UL idag var fantastisk!! :) :)

Helt utrolig å se den lille tassen sprelle rundt der inne!!

Jeg er 12+2 dager på vei sånn ca, og har fått termin den 6 april! Fikk også med et par bilder av gullklumpen, som var såååå fiiin! Helt perfekt altså! hihi!

Alt ble så virkelig når jeg lå der på benken.. Vi skal bli foreldre igjen om et halvt år! Jeg sitter også igjen med en sterk følelse av at det er en gutt som spreller rundt der inne... men man kan jo aldri vite da..

Jeg skal på ny UL i begynnelsen av november, og da skal også den vordende far og den vordende storesøster få bli med å se på herligheten! Can't wait!!

Ha en goood kveld girls!

(uttrykks-ikon virker ikke....)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så gøy at alt var bra og at du fikk en dato! Nå "leder" du plutselig med to uker på meg! :fnise:

Ja det var veldig gøy! Herlig å vite når tassen skal komme! :rødme:

Hehe, ja du ble satt en uke tilbake, og jeg er litt lengre på vei enn jeg trodde (eller nå husker jeg nesten ikke hva jeg trodde før i går..haha...) :) Jeg tror jeg trodde at jeg kunne være mellom 8 og 12 uker? :klø:

Det er ganske fint å være over 12 uker! Det betyr vel at jeg er inne i 2. trimester det!?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flott!! :strix: Og vips var du over 12 uker og har sett en perfekt liten baby :hoppe: GRATULERER!! :klemmer:

Tuuusen takk Lilly! :klemmer:

Det var helt fantastisk å se det lille gullet vårt der inne! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ahh, en sjokoladebit på morgenkvisten... :sjokolade::sikle:

Hehe, til vanlig kan jeg ikke utstå sjokolade så tidlig på dagen!

Forresten: Endelig kunne jeg flytte over til graviditetsdagbøkene! JIPPI!!! :smilbla:

Været er fint, jeg har fri, og helgen er her! Life is good!

Ha en god dag jenter! :klem1:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God dag i stuggu!

Idag er jeg 13 uker på vei! :hoppe:

Men forandringer ellers er det lite av...

Jeg er fortsatt kvalm om morningene og når jeg har lite mat i magen ( OG når jeg stresser), jeg har fortsatt ømme brystvorter, jeg kan fortsatt lukte ALT og ting smaker fortsatt rart...og jeg er fortsatt trett.. hehe...kanskje uke 14 blir min magiske uke der alt snur?? *håpe*

I helgen kjøpte jeg meg forresten mine to første mamma-skjorter! :rødme: Og så gikk vi rundt å tittet litt på babyklær...åhh...jeg gleder meg så utolig til å begynne på shoppingen!!! Men det blir en goood stund til ennå da...blir vel ikke på denne siden av året når jeg tenker meg om..

Nei nå kjenner jeg kvalmen sige på, da er et på tide å spise! :ler:

ha en god kveld dere som titter innom her! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wow! 13 uker allerede!!! :):hoppe:

gleder meg allerede til shopping av mammatøy og babytøy :fnise:

kjenner meg igjen på ekstrem luktesans... føler hunden vår stinker... stakkars... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å ja, luktesans, tell me about it..! :dåne: Det er et mareritt å ta bussen for tida, for alle har jo enten dusja i parfyme, ikke vaska seg på lange tider, eller så sitter de og graver i snusboksen.. :spy:

(Nå holdt jeg på å skrive "gravid" istedet for "graver".. Tydelig hvor tankene mine er for tida! :fnise: )

Må forresten :hoppe: litt for 13 uker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe, ja jeg gleder meg til lukte- og smakssansene blir normale igjen altså!!! Mon tro om vi kommer til å ha det sånn som dette ut svangerskapet? :hakeslepp: Jeg får nemlig byger der jeg ikke tåler lukten av mannen min...heh....så det er jo kjempekos...eller ikke... :filer:

Heldigvis har jeg klart å unngå busskjøring til nå, for jeg ser for meg at det må være helt forferdelig! Alle de luktene!! Uæææ! :haar:

Idag har jeg fri, og i helga har jeg og mannen barnefri. Det blir alltid så tomt her når gullklumpen er borte syns jeg.. men litt deilig óg såklart :lur: Vi har alle tre så godt av litt tid for oss selv!

Imorgen tror jeg vi skal ut på byn faktisk. Det blir kjemperart, jeg har ikke vært ute på evigheter. Men det blir gøy å pynte seg igjen og prate nonsens med folk man ikke ser så ofte! :sexy::skaal: (det blir skåling i brus for min del såklart..) Jeg kommer nok til å fortelle at jeg er gravid hvis noen lurer på hvorfor jeg ikke drikker...men håper egentlig at folk har nok med sine egne drinker, og ikke stikker nesa borti min og snoker... :ler:

Nå skal jeg lese litt på det verste faget i historien (uggggg..), og så skal jeg bare slappe av med en film tror jeg!

Ha en god helg da alle sammen! :vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innom og ruller meg i babystøv.. :pasha:

Du må bare rulle alt du orker Alabama! :klemmer:

Nå er det jammen høsteferie, det er så deilig! Da reiser vi hjem til familien for å kose oss glugg i hjel! Ferie er det beste! :jepp:

Jeg er fortsatt kvalm om morningene forresten :sukk: igår spydde jeg først hjemme, og så i bilen på vei til jobb. Sååå moro! :gjeiper: Jeg skal på utenlandstur i slutten av mnd, og da BØR altså denne kvalmen være borte!!! :kjefte:

Ellers så ligger jeg og kjenner på bulen min ( :fnise: ) hver ettermiddag og når jeg har lagt meg, for å se om jeg kan oppdage noen bevegelser...men ingenting enda... men det kommer sikkert snart tipper jeg! :rødme: Gleder meg så veldig til det!

På tirsdag skal jeg på svangerskapskontroll! Håper jeg får høre hjertelyd eller noe, for det ville vært så beroligende! Syns liksom at det er så lenge til UL, og jeg vet jo ingenting om hvordan gullet har det der inne... :sjenert:

Ok, nå blir det sofakos etter en lang uke!

Ha en god helg! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Idag har jeg vært på svangerskapskontroll!

Ikke det at den var så begivenhetsrik da... vurderer STERKT å skifte lege, legen jeg har nå er et surrehue! Helt pling i bollen faktisk! :klaske:

men vet ikke om det er så lurt akkurat nå? å bytte lege altså? :klø: Har iallefall tenkt å ha flest mulig av kontrollene hos jordmor hvis det går an...legen min har seriøst null peil på hva han driver med..

uansett så skal jeg ikke på kontroll nå før etter jeg har vært til UL i begynnelsen av november, så jeg får nett se hva jeg gjør.

På kontrollen fikk jeg iallefall vite at alle blodprøvene mine så fine ut, urinprøven så fin ut, og blodprosenten min var litt lav... men jeg er ganske sikker på at jeg alltid har hatt litt lav blodprosent, jeg har iallefall fått hørt det samme hver gang jeg har vært til lege de siste årene...

Og forresten, hva er det med at leger alltid opererer med en annen ukeberegning enn den man finner på nettet? Eler kanskje det bare er min dustelege? Han sa iallefall at jeg er 14+5 idag...ikke store forskjellen, men jeg liker å være i uke 15!! :snurt::ler:

Anyhow, nå er det høstferie! :sol: :sol: og gleeeeede!

Ha en god uke alle sammen! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjedelig å ha en fastlege man ikke er fornøyd med.. Jeg har vært gjennom en bytte-runde nå, problemet er bare at man ikke vet hva man får :gjeiper: Håper jeg blir fornøyd nå, for nå har jeg brukt opp alle byttene mine :ler:

Så flott at alle prøvene var fine! Kos deg med høstferie, det høres deilig ut :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var hos fastlegen min i uke 14, og etter det har jeg ikke vært der og har ingen planer om det heller. Har gått til jordmor hver mnd etterpå, og hun er enig i at det ikke er noen vits å gå til fastlegen med mindre man trenger sykemelding eller er syk.

Jeg har forresten byttet fastlege også, gjorde det ca halvveis i svangerskapet og aner ikke hvem den nye er. :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmmm...tror jammen jeg skal bytte fastlege jeg óg da altså! For han her holder jeg ikke ut med lenge! og i tillegg så fikk jeg nettopp vite at han bare skal holde på frem til jul, og etter han kommer det en annen mann med utenlandsk navn...ikke at det trenger å bety noe, men...jeg tror jeg vil ha en dame til fastlege denne gangen. Jeg tror og håper at en dame kan være mer behjelpelig enn en liten spirrevipp av en 25 åring (han ser ikke eldre ut nei!) når man kommer på svangerskapskontroll!

Uansett så har jeg tenkt å gjøre som deg Iril, prøve å få resten av kontrollene hos jordmor... selv om dustelegen min sier at de er veldig opptatt her i byn.. :filer:

Idag har jeg murringer i magen...men jeg vet ikke om det er i magen eller i livmoren da...jeg er så grusomt oppblåst for tiden, så håper det er det som murrer! jeg er fortsatt kvalm óg..sukk..men har heldigvis ikke spydd siden mandag (sååå veeeldig lenge siden da!) :gjeiper: men jeg tar imot alle spyfri dager med takk jeg! :jepp:

Gratulerer igjen til deg *lilly*! :klemmer: Håper du har fått deg en finfin fastlege som kan sine saker nå som du skal på flere svangerskapskontroller fremover! :jepp:

ha en god dag!

(høstferie er toppers!!! :) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...