Gå til innhold

Stay on these roads


Roadrunner

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Men altså, dette med at det første du gjør når du er hjemme etter å ha vært underveis i over et døgn er å tømme kofferten - du setter jo oss andre i et dårlig lys...

Gleder meg til å se bilder :hoppe: Regner med at du har tatt et par... :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er så deilig med alt som blir gjort med en gang, og er ikke så flink til å sitte og se på den og slappe av. Like greit å få tømt den med en gang. Jeg sier dog ikke at spisebord og stue er helt ryddig :opplyser:

Bilder? :klo:

Jo, har vel tatt et par.... :nigo::foto:

Endret av Roadrunner
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Døgnrytme sa du? :klo:

Våknet rett over kl 03, tissetrengt. Og lys våken. Forsøkt å sove i et par timer, men nå kom lyset på og boka frem. Starte vaskemaskinen snart kanskje? Sulten også... :sukk:

Blir sikkert kjempegøy å holde seg våken til kvelden :daane:

Får lese litt og se om jeg kan bli litt trøtt igjen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke sovet siden kl 03, stod opp 0545. Like greit... Eller? Klesvask nr 2 jobber, mens den første henger til tørk. Veksler mellom litt trøtthet og snev av rastløshet så dette kan bli en interessant dag. Og tør ikke tenke på morgendagen i det hele tatt... Jobb? Vekkerklokke? Norsk tid? :daane:

Trolig ut og rusle tur litt senere i dag, ellers kun planer om rolig dag og klesvask/pusling hjemme. :veslejenta:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen. :kaffekopp:

Eller var det god ettermiddag, kveld eller natt... Litt påfyll til døgnvill Fuggel? :kaffekopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fikk en drøy times søvn i formiddag, ellers holdt det gående siden "morgenen"... Nå egentlig middagstid, men ikke lyst på eller lyst til å lage. Så nå sitter jeg her med en bolle popcorn foran tv'n. Gått tur med ei venninne, så fått meg et par timer frisk luft i dag, det gjorde godt! Snart rydde litt til her og så slappe av før tidlig kveld. Klar for jobb i morgen? Nope! :opplyser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen. :kaffekopp:

Hvordan gikk denne natta? Ble det surr med søvn og en tung start på dagen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk vimse - godt å ha den tanken i bakhodet! :jepp:

Mårnings! :kaffekopp:

Våknet rett over kl 03 i morges også, men fikk heldigvis sovet en times tid til. Lå og leste siste 45 minuttene før klokka ringte, og er foreløpig ganske våken. Slett ikke verst. Men spørs hvor lenge det varer... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er god morgen for min del. For deg er det vel snart god dag, eller god ettermiddag... :fnise:

Åkke som... Setter igjen en :kaffekopp: til deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, Sauen! :kaffekopp:

Fremdeles urovekkende våken her, etter å knapt ha sovet siden 02:20...

Ooo du herlige nattesøvn. Lå våken et par timer i alle fall, men slumret litt rett før klokka ringte. Allikevel fungerer jeg ganske bra - tror jeg. Litt uggen i magen, og ikke alltid så mye matlyst, samt at ettermiddagene blir ganske sløve. Men får gjort litt på jobb da :opplyser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kan du ikke bare jobbe litt fleksibelt denne uka, tilpasse jobben etter døgnrytmen? :fnise:

Tanken slo meg... :lur:

Men er ikke helt sikker på hvor effektivt det hadde vært på jobb fra ca kl 04 til 12 :ler: Men satser på at det går seg til. I alle fall skikkelig trøtt nå i kveld, så kanskje det blir ei god natts søvn i natt? :pls:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:kaffekopp:

Mårnings!

Endelig sovet store deler av natta! :strix:

Nesten litt uvant og ubehagelig å våkne av vekkerklokka igjen, men kom meg da opp og igang. Skal ikke skryte på meg at jeg er uthvilt, men kjenner det gjorde godt for skrotten med litt mer søvn enn 5-6 timer. :jepp:

Fikk gjort mye hjemme i går, og endelig er jeg til bunns i klesvasken. Rent tøy ligger på plass i skapet, bildene er kopiert inn på pc-en og sikkerhetskopiert til ekstern harddisk. Fikk handlet litt og puslet hjemme, samt sløvet litt foran tv'n. Kanskje komme meg ut på tur i dag? :klo: Er jo meldt knallvær så en tur i ettermiddag hadde nok gjort godt. Vinduer må pusses, heimen støvsuges, bad vaskes og støv tørkes før fredag, så har visst nok å gjøre denne uka.

Men først, sparke midtuken og hump-day igang :kaffekopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ja, i dag er dagen for å komme seg ut på tur. Jeg kan nesten ikke vente på å komme meg ut. :bolledeig:

Men innser at det vil være best både for meg og omgivelsene at jeg tar en tur i dusjen før jeg beveger meg ute blant folk... :fnise:

Og vindusvask... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk tatt over vinduene i full fart (innser at jeg nok må ta det litt nøyere, samt også på innsiden... Men ikke i dag...) og spist middag før joggeskoene kom på og fuggel'n la ut på tur. Herlig med en deilig ettermiddagstur i strandkanten i nydelig vårvær! :bolledeig: Lov å være litt trøtt og slækk på sofaen igjen nå - er det ikke? Gjøre litt mer i heimen kanskje? Her ser virkelig ikke ut... :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:kaffekopp:

Snart lunsj - timene har flydd så langt. Mye å gjøre i dag, stadig telefoner, epost eller andre henvendelser og jeg føler det svever litt baller i lufta som jeg bare har sånn passe kontroll på. Jaja, det går seg vel til tenker jeg.

Tanken var en tur på treningssenteret i ettermiddag, men innser at det bare vil bli stress og mas. Det MÅ gjøres rent hjemme i dag, så får heller gyve løs der og så får det være dagens fysiske aktivitet. Rett og slett. Kanskje det kan bli en tur på treningssenteret eller en gåtur i morgen i stedet? Før besøket kommer? :klo: Må planlegge litt handling til helga også.... :bond: Full fart frem til påske - jeg trenger ferie! :ler:

Eller, pinsehelga tror jeg ikke at jeg har noen planer, kjenner det i grunn er ganske godt. Men denne og neste helg går i ett. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du ser fram til en planfri pinsehelg - her er det lange perspektiver og en travel vår som gjelder? Men litt bekymringsfullt at du trenger ferie allerede... :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...