Gå til innhold

Diddles


Diddles

Anbefalte innlegg

Så gøy med sponsing. :happy: Babyer er et stort pengesluk. :snurt:

:fnise:

Jeg er evig takknemlig :pls: Må hjemom med en stor bukett tulipaner i helga tror jeg :hjerte: Snilleste mammaen og pappaen min :rodmer:

Kjekt med et nytt fjes i boka mi forresten :velkommen: Må inn og lese litt hos deg også, som du sier så er vi jo i samme terminklubb :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har jeg glemt å kommentere hvor fin magen din har blitt? :hakeslepp: Får gjøre det nå da! Kjempefin!! :duskedame: Bra du føler deg vel med den. Jeg begynner å trives med min også.. :)

Utrolig praktisk med tilskudd til utstyr, spesielt i en måned som januar! :jepp:

God helg :klemmer:

Ja tenk at du kunne glemme det :snurt:

:hoho:

Takk søte deg, er veldig fornøyd med kulen min til nå :nigo: Klarer ikke la være å stryke meg over magen så fort jeg får en ledig stund, og benytter enhver mulighet til å ta på med tettsittende klær :fnise: Må jo vise frem gravidmagen min!!!

Pengene kunne ikke kommet bedre med, januar er jo en stram mnd, typisk de har salg når vi ikke har penger :roll: Men nå har vi :hoppe:

God helg tilbake på deg :klem1:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så snille foreldre du har. Veldig deilig at de kan hjelpe når man finner noe på salg til den lille og man selv ikke ha penger. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja de er fantastiske :hjerte: Tror de synes det er veldig godt å kunne hjelpe også, når vi var små var det tøft økonomisk for de, og vi arvet det meste vi hadde...

Nå var jeg akkurat og pratet med de på Babyhuset, og siden de har prisgaranti får vi vogna til samme pris som hos Lilleprinsen :nigo: Eneste jeg trengte å gjøre var å printe ut annonsen og vise til prisgarantien så er vogna vår til 6000 kr :hoppe: Vi har også bestemt oss for BeSafe IziSleep setet, fordi det er større/ har lenger rygg enn MaxiCosi sitt sånn at det gjerne kan brukes litt lenger..og så kan ryggen legges helt ned når det brukes på vogna :tommelopp: I like å ha ting i boks!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pysepusen

Snille, snille mammaen og pappaen din! :nigo: Det er virkelig herlig med hjelp når man skal kjøpe ting til knøttet! :strix:

Og så kult med prisgaranti da :tommelopp: Takk for tipset :lur:

Misunner forresten bilsetet dere har bestemt dere for altså! Håper vi har isofix neste gang vi får et lite knøtt så vi også kan ha det setet :)

Forresten; "tante" pysepusen kjøpte en liten pysj til knøttet ditt her en dag :rødme: Den var såååå søt :hjerte: Ligger sammen med det andre :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prisgaranti er kjekke saker! Iallfall når det var så enkelt!

Det er veldig kjekt å få ting i hus!

Alt som kan strykes fra handle lista til minien er supert rett og slett. Plutselig er jo dagen der da den lille har tenkt å komme å hilse på.

Ønsker deg en GOD HELG!

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Baaah, vi måtte se om oss etter en annen vogn likevel :sur:

Kjære målte bagasjerommet etter målene på vogna som vi fant på nettsiden til Barnas Hus, og i følge disse skulle vogna gå inni....men den gang ei!! Vi troppet opp med papirene vi trengte for å få vogna til lavere pris, og skulle bare sjekke "for sikkerhetsskyld" at vogna gikk inni før vi betalte - F-L-A-K-S at vi gjorde det :daane: ...for vi fikk nemlig ikke bagasjeromsluka igjen :overrasket: Enten er kjære skikkelig dårlig på å måle, eller så er målene ikke helt på milimeteren :regler: Så da var jekten igang igjen..heldigvis hadde de god tid til å hjelpe oss idag, og valget falt til slutt på BabyJogger City Elite - den ble virkelig tiny sammenlagt :fnise: Den går til og med inn i Micra`en min :nigo: Lykke!! På toppen av det hele er vogna billigere enn både TFK og MB, og er vi skikkelig heldige har de flere igjen av den fargen som går ut av produksjon nå - med 30 % avslag :tommelopp: Det får vi vite på tirsdag! Hun hadde ikke tipset meg om den igår fordi jeg virket så bestemt på Monutain Buggy`en - noe jeg jo var siden vi egentlig hadde kjøpt bag av Nòtt :sukk: Så da blir det endelige valget denne vogna, enten i grått (utgående farge) som vist på bildet eller svart :jepp:

Endret av Diddles
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fin vogn :nigo: Jeg vil gjerne ha rapport på hvordan den er fordi jeg har sett litt på den selv ;)

Butikkdama skrytte av vogna og sa de hadde solgt enormt av den etter de begynte å selge den for 1 års tid siden. Ingen klager og ingen reklamasjon til nå, det er jo bra :jepp: Skal du bytte vogn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så gøy med vogn- og bilstolkjøp. :happy: Vi så selv på samme bilstolen faktisk - å kunne legge ryggen ned er jo egentlig genialt - men vi gikk heller for Maxicosi siden det var tilbud på den. Og vi syntes BeSafe sin var litt tung. :sjenert: Her er det fiskebollearmer i huset. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, jeg er så skeptisk til de vognene. Har noen av de i barnehagen og de tipper så lett over på siden når man triller dem. Har hatt en del nestenulykker. Men så er jeg fast bestemt på å ikke ha en trehjuling også da :fnise:

Håper dere i alle fall blir fornøyd med vogna :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

^^Belle^^: Det er nettopp derfor vi valgte BeSafe sitt; fordi det kan legges flatt, og ryggen er lenger enn MaxiCosi sitt :nigo: Da slipper vi gjerne å bytte sete før mini er nådd 13 kg, de fleste jeg har snakket med som har MaxiCosi har måttet bytte sete etter 6 mnd fordi det rett og slett blir for kort :overrasket: Så får det heller være litt tyngre og litt dyrere..jeg skal jo ikke gå og bære så veldig mye på setet med mini oppi, plugger det på vogna istedet :jepp: Og når vi blir sponset så merker vi ikke så mye til prisforskjellen heller, det er vel ikke en hel tusenlapp dyrere med base enn MaxiCosi sitt på tilbud engang? 1800 kr for setet og 1400 kr for basen blir vel 3200 kr *teller på fingrene* Nei det står vi i nå når vi fant en billigere vogn :shoppe:

Frigg: Er det Babyjogger spesielt eller generelt vogner med 3 hjul det har skjedd med? For vi har også vogner med 3 hjul, bl.a Quinny-vogner som er "kjent" for å velte lett, i bhg, men jeg har aldri opplevd at de har veltet! Vogna virker ihvertfall veldig stødig til å ha 3 hjul, og jeg har lest mye positivt om den..det negative jeg har lest er at den kan være litt baktung hvis ungen ligger helt nede og en har tunge ting hengende på håndtaket. Men da vet jeg jo om det og kan være obs :jepp: ...jeg skal absolutt huske på å spør en ekstra gang om det med veltefare (til siden) når jeg skal innom butikken på tirsdag :jepp:

Jeg ønsket i utgangspunktet heller ikke en vogn med 3 hjul, men når ingen av vognene med 4 hjul går inni bagasjerommet på bilen vår måtte det bare bli sånn..kjære hadde jo nettopp bestilt ny bil når vi fant ut jeg var gravid, og fikk den rett før jul - blir litt vel dyrt å bytte den ut igjen :sukk: og så må det sies at jeg har et nært forhold til Micraen min og vil nødig bytte ut den heller :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet du hva....jeg tror faktisk at det er Quinny-vognene som er de som velter kjapt. Altså at det er de vi har i barnehagen. Jeg har opplevd flere ganger at de nesten har veltet, spesielt hvis man prøver å dra vogna etter seg.

Endret av Frigg
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest pysepusen

Butikkdama skrytte av vogna og sa de hadde solgt enormt av den etter de begynte å selge den for 1 års tid siden. Ingen klager og ingen reklamasjon til nå, det er jo bra :jepp: Skal du bytte vogn?

Det hørtes bra ut! Nei, vi skal ha vogna vår, men jeg er litt usikker på om vi skal kjøpe sovevogn til barnehagen til høsten eller ny vogn til å ha her hjemme... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Quinny vognene er faktisk helt forferdelige med tanke på velting, har opplevd velt med slike vogner flere ganger da jeg jobbet på småbarnsavdeling. Men det er faktisk de eneste 3-hjulingene jeg har opplevd det med. Det er vel og merke når sittedelen er snudd med ryggen mot håndtaket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frigg og Nòtt:Det var da godt det var Quinny-vognene og ikke Babyjogger`en som vi har bestilt :daane: Jeg vet Quinny har dårlig rykte på seg, syns det er rart de ikke gjør noe med det :fy_fy: De får jo den samme tilbakemeldingen på alle tester... Det er et barn som har akkurat den vogna på basen vår, men jeg har ikke følt den har vært vinglete når jeg har lagt henne..kanskje litt ustødig når jeg kjører henne opp rampen og inn, men da låser jeg fremhjulet, det hjelper! Uansett så hadde den typen vogn aldri vært aktuelt hvor små de enn hadde blitt sammenslått :fnise:

Satser på at Babyjogger`en er stødig og god :jepp:

Pysepusen: Jeg hadde ikke kjøpt ny vogn for å ha den i barnehagen ihvertfall, da hadde jeg isåfall kjøpt en brukt! De fleste jeg kjenner tar vogna med hjem når de henter ungen, sånn at de slipper å ha 2...Som regel skal de ikke sove etter de har blitt hentet i bhg likevel, tar gjerne hvil nr 2 før de skal hjem - så vogna blir oftest tatt med hjem i helgene :) Men det er jo spørs hvor lange dager han skal ha, og hvor mye styr det blir å ta vogna frem og tilbake...

Edit: hekkanes nye smiley-koder :sur:

Endret av Diddles
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gøy med vognkjøp!

Håper de kan skaffe den i grått til dere - for den var jo lekker!

Ønsker deg med det samme en fin fin mandag!

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gøy med vognkjøp!

Håper de kan skaffe den i grått til dere - for den var jo lekker!

Ønsker deg med det samme en fin fin mandag!

:klemmer:

Ja vi likte den i grått, skjønner egentlig ikke hvorfor det er en utgående farge :vetikke: Mandagen ble fin den, til tross for minimalt med søvn og skallebank halve dagen :tunge1: 2 timer på sofaen når jeg kom hjem gjorde susen :veslejenta: Får ikke gjort så mye annet da, men jeg var så produktiv igår - så det får være greit :ler:

:klemmer: tilbake på deg!!!

Innom med en stooor :klem:

Åh, det gjorde godt :hoppe: Stooooooooor :klem: right back at yah!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:strix::bolledeig::strix:Imorgen tidlig er det u-l-t-r-a-l-y-d :strix::bolledeig::strix:

Jeg gleder meg fillete!!!!!! Spent på om det "fortsatt" er gutt, og om vi får beholde termindato...liv kjenner jeg så det holder, så jeg vet han er inni der for å si det mildt :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...