leirbål Skrevet 23. november 2009 #41 Del Skrevet 23. november 2009 Har kjøpt cellofan , som sagt, men det er jo ikke det billigste du kan gjøre. Før har jeg brukt matpapir og pakket inn i, det ser veldig hjemmelaget ut, men så er det jo litt sjarm i det også Dessuten selger Jernia sånne glasskrukker som er veldig fine å putte karemeller oppi og gi bort. En krukke koster 39 kr og en meter cellofan koster 29 kr...... Dessuten kan du bruke krukken om igjen :D Blomsterbutikker har ofte billigere cellofan. Plantasjen og andre gartnerier er også rimelige. Hobbybutikker er dyre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Melissap Skrevet 19. desember 2009 #42 Del Skrevet 19. desember 2009 Disse skal lages i kveld når lilleman har kommet sæ i seng Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LillaDilla Skrevet 12. oktober 2010 #43 Del Skrevet 12. oktober 2010 Denne må jeg ha i mine innlegg. Skal lage disse i år Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ThatWoodcut Skrevet 18. oktober 2010 #44 Del Skrevet 18. oktober 2010 Vanlig plastfolie er bedre enn cellofan synes jeg. Ikke like pent, men letter å pakke inn Jeg har laget karameller som julegaver i to år nå, og har funnet ut at fløte- og sjokoladekaramellene kan kokes et par minutter lenger enn i oppskriften; da blir de tyggbare, men ikke rennende. Limekaramellene(de med skall i) må stekes ca. 10 min lenger enn det står i oppskriften, hvis ikke blir de veldig myke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CocoPiaf Skrevet 19. oktober 2010 #45 Del Skrevet 19. oktober 2010 Dette hørtes ut som noe nytt og spennende å lage har pleid å lage enkelt marsipan-konfekt. (men venter på at nougat skal komme i butikkene) Gleder meg til å prøve disse karamellene i morgen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CocoPiaf Skrevet 19. oktober 2010 #46 Del Skrevet 19. oktober 2010 Hva slags form kutter dere dem i? Avlang, firkantet eller hva? ..og hvordan pakker dere dem inn, blir det noe pent med bakepapir? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CocoPiaf Skrevet 19. oktober 2010 #47 Del Skrevet 19. oktober 2010 Nå har jeg akkurat prøvd disse, og de ble nyyydelige Tok å smelta litt Dronningsjokolade og la på toppen bare! (er veeeldig glad i sjokolade) funka kjempebra Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lista Skrevet 20. oktober 2010 #48 Del Skrevet 20. oktober 2010 Klistrer de seg fullstendig fast om man ikke pakker de inn? Tenkte å lage og putte de i en fin krukke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BabyBlue Skrevet 20. oktober 2010 #49 Del Skrevet 20. oktober 2010 Pleier dere å ha noe i formen (pakepapir o.l), og klistrer det veldig fælt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CocoPiaf Skrevet 20. oktober 2010 #50 Del Skrevet 20. oktober 2010 Jeg la bakepapir i formen (kanskje fordi jeg ikke orket oppvasken) men det var VELDIG enkelt og greit bare løfte papiret med karamellen av forma og kutte de opp. De er ikke klissete, men de klistrer seg veldig på hverandre om de ligger sammen. Jeg kutta de opp i biter men flytta de ikke fra hverandre, så de lå tett sammen, da måtte jeg bare kutte på ny igjen for det var som om en liten bit av de hadde rett og slett gått tilbake til sin gamle form og at det bare var spor til kuttinga men de er ikke klissete å ta på ..!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 28. november 2010 #51 Del Skrevet 28. november 2010 Disse var kjempe gode! Lagde de for en stund siden, og tenkte å lage de igjen og gi i julegave. Noen som vet hvor lenge de er holdbare? Kan jeg lage de 2 uker før jul liksom? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miss moneypenny Skrevet 1. desember 2010 #52 Del Skrevet 1. desember 2010 *mine innlegg* Skal prøve å lage disse i kveld Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miss moneypenny Skrevet 1. desember 2010 #53 Del Skrevet 1. desember 2010 De ble kjempegode! Men de ble litt for myke, skal prøve igjen, og koke massen lenger. Kokte ca en halvtime på middels varme.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sue84 Skrevet 11. desember 2010 #54 Del Skrevet 11. desember 2010 Måå bare få si at jeg laga den igår. og den var NYDELIG!!! Kan faktisk sammenlignest med smørbukk.. mmmmmmm skulle bruke til julegave jeg og. men jeg og kjæresten kom i fare og spise opp nesten alt, så blir en ny omgang idag. så et lite tips er og lag myye mer enn dere har tengt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leanne Skrevet 13. desember 2010 #55 Del Skrevet 13. desember 2010 Nå har jeg brukt 20 min på å lete etter denne tråden, husket den fra i fjor og året før... Men klarte ikke å finne den igjen... Får få den inn på mine innlegg nå... I morgen blir det karamellfabrikk på kjøkkenet Blir koselig det ja! :) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kipa81 Skrevet 15. desember 2010 #56 Del Skrevet 15. desember 2010 Stjeler denne til mine innlegg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Piper Skrevet 15. desember 2010 #57 Del Skrevet 15. desember 2010 Disse må jeg prøve Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CocoPiaf Skrevet 15. desember 2010 #58 Del Skrevet 15. desember 2010 Hver gang jeg har laget disse så har de blitt helt perfekte, men i dag (når jeg faktisk skal gi de bort) så ble de for harde legger godt merke til at timing er veldig viktig da ja! Men må virkelig anbefale melkesjokolade på toppen, det er prikken over i-en asså Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Merita Skrevet 20. desember 2010 #59 Del Skrevet 20. desember 2010 Går det greit å bruke matfløte? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sophia Skrevet 30. desember 2010 #60 Del Skrevet 30. desember 2010 Er det krise om man bruker helmelk? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå