Neala Skrevet 30. desember 2010 #61 Del Skrevet 30. desember 2010 Mine innlegg!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pentu Skrevet 12. november 2011 #62 Del Skrevet 12. november 2011 Disse skal virkelig prøves. Hvor lenge kan de oppbevares? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kameline Skrevet 12. november 2011 #63 Del Skrevet 12. november 2011 Venter spent på svaret på siste spørsmål... Kan jeg begynne å laga jule-karamellene allerede nå, eller blir de for gamle? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Karamellelsker Skrevet 15. november 2011 #64 Del Skrevet 15. november 2011 Disse skal jeg prøve! Hvor lenge kan de oppbevares? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Envy Skrevet 15. november 2011 #65 Del Skrevet 15. november 2011 Mine innlegg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soleklart Skrevet 15. november 2011 #66 Del Skrevet 15. november 2011 Må prøves. I morgen, nå er det leggetid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lumos Skrevet 16. november 2011 #67 Del Skrevet 16. november 2011 Hørest nydelig gode ut! Hvor lenge kan de oppbevares? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ruccola Skrevet 29. november 2011 #68 Del Skrevet 29. november 2011 Å så deilig! Må prøves Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ruccola Skrevet 29. november 2011 #69 Del Skrevet 29. november 2011 Hva brukte dere? smør eller melange? Blir ikke det stor forskjell? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pentu Skrevet 29. november 2011 #70 Del Skrevet 29. november 2011 Hva brukte dere? smør eller melange? Blir ikke det stor forskjell? Jeg brukte Melange Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 30. november 2011 #71 Del Skrevet 30. november 2011 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ruccola Skrevet 30. november 2011 #72 Del Skrevet 30. november 2011 Jeg lager dem nå med smør. Og så fikk jeg en sånn elektrisk visp-sak, så den står nå å rører og rører mens jeg kan gjøre andre ting! Superspent på om jeg treffer på tykkelsen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ruccola Skrevet 30. november 2011 #73 Del Skrevet 30. november 2011 De ble perfekte! Genialt med den vispen som går av se selv! Ihvertfall når jeg har en baby som plutselig vil ha mammakos jeg kledde en liten ildfast form med plastfolie. (firkantet ca 20x20 cm, ville ha karamellene litt tykke) Tenkte å bruke bakepapir, men da får en så stygge kanter. Tenkte jeg kanskje kom til å ødelegge "deigen" siden den er ca 100 grader. men kom på at jeg har sett Hellstrøm bruke plastfolie som lokk på en kjele som stod å kokte, og tenkta at da prøver jeg Det gikk kjempefint! Satt den i kjøleskapet en times tid, så hvelvet jeg den bare over på bakepapir og brukte pizzahjulet for å dele opp Fantastisk gode, og jeg har sikkert spist 6-8 stk og er litt småkvalm nå :gjeiper: Skal absolutt lages mer av, og skal også prøves med mørk sjokolade som trekk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cornelia84 Skrevet 4. desember 2011 #74 Del Skrevet 4. desember 2011 Da venter jeg bare på smaksprøvene, og etter å ha lest denne tråden har jeg skyhøye forventninger Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nolime Skrevet 4. desember 2011 #75 Del Skrevet 4. desember 2011 I dag er jeg vert for julebakeverksted, disse skal definitivt prøves! :D Jeg tenkte å prøve én "vanlig" porsjon, også har jeg lyst å prøve å lage en lakris-variant, jeg har kjøpt lakrisaroma på Panduro, er det noen som har erfaring med dette? Hvor mange dråper er det lurt å bruke? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sophia. Skrevet 7. desember 2011 #76 Del Skrevet 7. desember 2011 (endret) Laget disse for et par timer siden! Ventet til det ikke var så varmt før jeg satt det i kjøleskapet, og nå har det stått i kjøleskapet i litt over en halvtime, men det har ikke begynt å bli hardt. Stivner de mer etter hvert? Edit: Kokte de forresten i ca. 40 minutter! Endret 7. desember 2011 av Sophia. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maria.91 Skrevet 7. desember 2011 #77 Del Skrevet 7. desember 2011 Er den liksom myk eller litt hardere/seig, hvis du skjønner hva jeg mener? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sophia. Skrevet 7. desember 2011 #78 Del Skrevet 7. desember 2011 Den er mer seig, og den har stivnet litt mer nå siden sist jeg så, men det er vel bare fordi den står i kjøleskapet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ruccola Skrevet 8. desember 2011 #79 Del Skrevet 8. desember 2011 jeg satte ikke mine i kjøleskapet før de var kalde. (Skal aldri sette vareme ting i kjøleskapet ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sophia. Skrevet 8. desember 2011 #80 Del Skrevet 8. desember 2011 Kan det være derfor de smelter igjen? De er den konsistensen jeg vil ha de i når de står i kjøleskapet, men når jeg tar de ut smelter de etter hvert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå