Gå til innhold

Mitt liv, mine drømmer.


Midna

Anbefalte innlegg

Gjest Cinzano Asti

Ååå, så koselige planer med ost og vinkveld med jentene :).

Nok en gang; vi to er som to dråper vann når det kommer til listeskriving. Jeg gjør det på akkurat samme måte som deg. Føler meg hemmet uten!

Hva har dere planer om å trene på senteret da? Selv elsker jeg spinningtimer og går stort sett kun på det, i tillegg til å trene styrke når motivasjonen er der. Nå trener jeg kun ute (løping), men regner med jeg trekker inn når høsten kommer for fullt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Misunner deg den vinkvelden, skulle gjerne har hatt det samme jeg å. Hmm..kanskje jeg skal be jentene en da når C trener og kommer sent hjem..hmm. Nå ble jeg litt inspirert.. Dere må kose dere hvertfall :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Cinzano. :) Det er en grunn til at jeg liker dagboken din så godt! ;D Nå har jeg bestemt meg for å ikke melde meg inn på treningssenteret denne måneden allikevel. Det er fordi at vi får GRATIS tilgang på treningssenteret fra 1. oktober! Det er jo helt supert, men da blir det bare tull å melde meg inn og betale nå og betale mye. Men jeg har gratis tilgang på svømmehallen nå da så kan jo bruke den denne måneden. Må si det er noen fordeler av å jobbe på hotell. ;D Jeg har faktisk aldri trent på treningssenter før så jeg vet ikke helt hva jeg vil like best. Så får bare prøve litt av hvert og se hva jeg liker. :)

Zarabi: Ja, vinkveld blir kjempekoselig! Gleder meg skikkelig! Du får be jentene en dag du også, og jage vekk samboer. ;)

----<3

Nå har jeg nettop kommet hjem fra en HEKTISK vakt. Ingenting har gått etter planen i dag og telefonen har ringt i hytt og pine. Men alt ble ble bra til slutt og nå er alt klar til en ny morgendag! Har vært masse liv på hotellet i dag fordi Cappelen har hatt noe bokgreier med middag og masse aktivitet i baren etterpå med dans og musikk. Er så koselig!

I morgen blir det heldigvis mer rolig da. Dager med full fres er artige, men da setter man ekstra pris på en rolig dag hvor man faktisk får ryddet og slikt dagen derpå. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette gjorde jeg før jobb i dag:

- Tok vitaminer (flink om dagen) ; )

- Ryddet soverom og redde opp seng

- Shinet kjøkken

- Vasket en maskin klær og hengte opp

- Tok ned tørt tøy fra snora og la på plass

- Vannet stueplanter

- Fant en ting og kaste

Planer i morgen:

- Legge på plass rent tøy

- Vaske en maskin til

- Shine kjøkken

- Ta vitaminer

- Re opp seng og rydde soverom

- Vaske og rydde vaskerom

- Male ferdig gangen

- Jobbe!

- Finne en ting å kaste/gi vekk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er faktisk sliten etter i går! Har ikke gjort så mye hittil i dag utenom å spise frokost og sittet forran pcn. Men nå må jeg bre begynne på lista! Tror jeg starter med klesvask og rydding i alle fall. Frister absolutt ikke å male. Men jeg SKAL! Skal dessuten sykle til jobb i dag. Har bare så altfor godt av det. Må slutte å være lat! ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Legge på plass rent tøy

- Vaske en maskin til

- Vaske enda en maskin

- Shine kjøkken

- Ta vitaminer

- Re opp seng og rydde soverom

- Vaske og rydde vaskerom

- Male ferdig tapeten i gangen

- Støvsuge 1. etasje + trapp

- Jobbe!

- Finne en ting å kaste/gi vekk

Fikk ikke gjort absolutt alt, og nå er det på tide og skifte og sykle på jobb. Men syntes jeg har fått gjort den del og er da fornøyd med det! Hvis det blir rolig i kveld skal jeg sette meg ned litt med planleggingsboka og planlegge dagene fremover -> neste uke.

Ha en flott kveld alle sammen!

Endret av Miss Ariel
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest marihan

Skal si du er effektiv om dagen! Blir faktisk ganske inspirert :)

Håper du har en grei vakt i dag, og at resten av helgen blir fin :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koselig at du sier det Marihan!

Har vært liv og røre på jobb i dag også og det har jammen gått unna. Skal være en bankettmiddag med show inne i den store møtesalen vår i morgen så jeg har brukt mesteparten av vakten på å gjøre i stand bord, scene osv der inne. Jeg har til og med vært oppe i takplatene for å fjerne noe stålplater! Det var høyt! Ellers har jeg lekt litt "tekniker" da dvdspilleren som skulle brukes til barnekino tok kvelden. Da måtte jeg koble pc til panelet på veggen til prosjektoren og spille film derfra. Tok litt tid å fikse lyden, rett og slett fordi jeg slet med å finne riktig kabel, men det ordnet seg! Ellers har det vært noen møter, og masse gjester overalt! Koselig, og litt slitsomt.:)

Nå er jeg sliten og i morgen er det tidlig opp. Skal jobbe på jobben til samboer fra 09-15. Er heldigvis bare kontorarbeid så blir ikke så slitsomt.

Nå er det snart leggetid. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Zarabi! Var helt herlig vær i går, men er det ikke typisk at det er grått igjen i dag som jeg har fri hele dagen? : (

Hadde ost og vinkveld hjemme hos meg i går og det var kjempehyggelig! Drakk en utrolig god vin også! Fulgte veninna mi et stykke på vei hjem i går kveld så fikk også gått litt. Det var ganske oppfriksende. :)

I går jobber jeg på jobben til samboer fra 9-15-30. Jobbet med å legge inn autopassavtaler på pc, registrere bilder og utsatte betalinger på pc. Helt greit!

Dagen i dag:

- Henge opp lampene over sofa

- Ta vitaminer

- Re seng + rydde soverom

- Legge på plass rene klær

- Vaske en vaskemaskin

- Rydde på plass hagemøbler

- Shine kjøkken

- Kaste/legge vekk 2 ting

- Vanne planter

- Måleravlesning!

Ellers så tenkte jeg kanskje å gå en tur og kose meg sammen med samboer. Vi har jo knapt sett hverandre denne uken!

Sitter og går igjennom uken nå og slik blir den:

Mandag: Vaske huset. Fri fra jobb

Tirsdag: Shoppingtur med mamma?Fri fra jobb

Onsdag: Fri fra jobb

Torsdag: Jobbe 14:30-22:30

Fredag: Jobbe 07:00-15:00

Lørdag: Jobbe 07-15

Søndag: Jobbe 07-?

Utenom dette har jeg og to på jobben planlagt å ta oss en tur i badeland. Men vet ikke helt hvilken dag det blir enda. Skal prøve å få til å svømme minst en gang i uken fremover.

I tillegg så skal jeg prøve å få ridd litt og jobbet i hus og hage. Tror det skal bli en grei uke. :) Mer detaljerte planer kommer som vanlig etterhvert. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

å, jeg er så bekymret! Katten til mamma og pappa er blitt skadet! Hun har mest sannsynlig falt ned fra bjelkene i garasjetaket for mamma fant henne på gulvet der inne. Hun har vondt i ribbeina og har en kul på magen. Hun spiser lite og går sakte. Hun har snakket med dyrlegen og skal inn dit i morgen. Er så bekymret! Jeg er så glad i den katten, og har mistet to dyr jeg er glad i det siste året. Orker ikke mer nå!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koselig å se deg Lille Ballerina!! Lenge siden sist. Håper du har hatt en fin tur!

Katten har det heldigvis bra. Hun hadde fått slått den ene spena skikkelig så det hadde blitt væskedannelser ved ribbeina/magen eller noe så det var ikke så farlig også var det muligens brokk så vi får henne tilbake i morgen :) Er så lettet!! Dette er altså katten til foreldrene mine og ikke den vi har hjemme hos oss. Men er jo vel så glad i den for det! Det er jo ikke lenge siden jeg flyttet fra henne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Denne dagen har ikek blitt som planlagt. Startet dagen hos dyrlegen og etterpå ble jeg med hjem til mamma. Har lest litt blader og bare slappet av sammen. Spiste middag der i fire tiden før jeg dro hjem.

Hjemme så vasket og ryddet samboer og jeg bilen innvendig. Det var deilig å få gjort! I tillegg fikk jeg luket litt ute og slikt. Ellers så har jeg vært skikkelig sliten og slapp i dag så har ikke gjort det jeg har planlag. Men jeg tenkte at jeg heller fikk gjøre en ekstra innsats i morgen. :) Har jo fri to dager til!

Nå har jeg planer om å lage litt vaffelrøre og gå meg en tur. Skal få shinet over kjøkkenet også. Egentlig vurderer jeg å forte meg å vaske badet nå slik at jeg slipper det i morgen. Det er nemlig så utrolig kjedelig å vaske bad! Tror jeg gjør det jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil ikek bli syk! Vondt i hodet og vondt i halsen. Altså ikke noe ille. Men jeg vil altså ikke bli værre! Har absolutt ikke lyst eller tid til å bli syk nå.

Selvom jeg har mest lyst til å ligge på sofaen så fikk jeg tatt ut av oppvaskmaskinen, vasket opp og shinet kjøkkenet. Har også vasket badet, dog litt dårligere enn jeg pleier. Men det ble i alle fall rent! Har også registrert måleravlesning og gjort klar en vaskemaskin slik at jeg kan sette den på i morgen tidlig. Har satt frem ingredienser til vaffler så skal bare manne meg opp til å begynne å lage nå..

Nystekte vafler og en kopp kinesisk løsvektste gjør forhåpentligvis susen. ;)

I morgen har jeg en del planer. Har jo ikke gjort alt jeg hadde planlagt i dag fordi katten ble operert og jeg har gått rundt halve dagen og vært anspent og bekymret så får ta igjen det i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tirsdag:

- Være med å hente pus hos dyrlegen <3

- Støvsuge over gulv

- Ta vitaminer

- Shine kjøkken

- Re opp seng på soverom

- Vaske 2 maskiner klær

- Legge på plass klær som henger på snora nå

- Male toppen av rekkverket på verandaen hvitt.

Har mye mer jegkan føye på, men starter med det viktigste :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Formen er værre i dag. Skikkelig dritt! Jeg som har så mange planer! Har vært med mamma til dyrlegen for å hente pus. Stakkars pus har mjauet så mye at hun har blitt hes. Hehe. Så nå høres hun ut som en sau. ;D Men ellers har hun det greit!

Nå skal jeg få i meg litt te og litt mat så håper jeg at formen stiger etterhvert. Kjedelig å ligge/sittpe her! Har så lyst på salat, men har ikke...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Formen er værre i dag. Skikkelig dritt! Jeg som har så mange planer! Har vært med mamma til dyrlegen for å hente pus. Stakkars pus har mjauet så mye at hun har blitt hes. Hehe. Så nå høres hun ut som en sau. ;D Men ellers har hun det greit!

Nå skal jeg få i meg litt te og litt mat så håper jeg at formen stiger etterhvert. Kjedelig å ligge/sittpe her! Har så lyst på salat, men har ikke...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg sovet litt og føler meg i alle fall litt bedre. Mat har jeg også fått i meg. :) Har så lyst på salat da... Nå tenkte jeg å laste ned forrige ukes the apprentice for jeg fikk ikke sett den, også må jeg få gjort noe fornuftig. Hater å bare sitte her!!

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne jobbe i morgen også, men jeg sa nei. Det er bedre å ta det med ro i morgen slik at jeg orker å jobbe resten av uken! =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Cinzano Asti

Så flink du er som innser at man noen ganger må si nei!

Så dumt at du ikke har salat. Jeg har akkurat spist en helt nydelig salat med pasta, oliven, issalat, valnøtter, agurk, paprika, linser, ris og bønner. Man tager hva man haver :). Jeg anbefaler chilibønner i salat sammen med tandoorimarinert kylling og ulike salatgrønnsaker. Det er helt nydelig! :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...