Gå til innhold

Nytt år, nye muligheter!


mysan

Anbefalte innlegg

I dag har vi hatt besøk av en liten mus. En spissmus, som forøvrig faktisk er en liten muldvarp har jeg lest.

Det var ingen puser her akkurat da den dukket opp, så den må ha kommet inn helt selv.

Det var Kompis som oppdaget den, da var den på vei fra terrassedøren og bak tv.

Kompis, som den snille voven han er, rørte den ikke, bare snuste og lurte på hva det var for slags lite vesen, og gikk bort fra den da jeg ba ham om det.

Mus gjemte seg under tv-bordet, og jeg tenkte at jeg heller venter og ser om den kommer frem igjen istedet for å dra frem møbler.

Og plutselig var den bak bokhyllen istedet, hvor jeg faktisk kunne ha fått tak i den, men den kom meg i forkjøpet, strenet fort skrått over gulvet mot terrassedøren og løp ut igjen. Over terrassen før den kastet seg ned i gresset på utsiden.

Søte, lille :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei Chakra - god helg til deg :)

Så er det helg igjen faktisk. Jeg syntes det var mandag i går! Ukene går så vanvittig fort, plutselig er det høst, så kommer vinteren og jula før man rekker å snu seg. Egentlig er det litt håpløst at det skal gå så fort, man rekker jo ingen ting... ikke at man prøver heller, men :sjenert:

Yme har reist bort i helgen, Liten er der hun er og blir frisk og fungerende, og jeg er her sammen med ett stk propell hund, som forøvrig snorker i buret sitt nå og ørten kattunger som er høyt og lavt. Ei ligger på salongbordet foran meg og sover. Hun er egentlig en skvetten liten jente, men ikke verre enn at det er trygt og sove en meter i fra meg. Moren hennes har skylda for hennes engstelige vesen, hun kalles jo ikke Noja for ingen ting. De andre ungene hennes er dog ikke sånn.

Idag har jeg vært "anleggsgartner". Gamlemor og jeg har stått på hodet i inngangspartiet, fjernet mose og gress mellom steinene og kjørt på subus. Det ble fantastisk vakkert :Nikke:

De har sånn bølgete steiner som legges to og to annen hver gang på langs og på tvers, skjønner?

Jeg har også reddet en bitteliten meisunge som var kommet inn i huset og ikke fant veien ut igjen. Pusa i huset tok broren hans :(, det var derfor jeg oppdaget at det var en til i huset, og han var lys levende og prøvde å komme seg ut igjennom et lukket vindu.

Jeg fanget ham forsiktig og slapp ham ut gjennom døren. Vakre lille skapningen :)

Nå tror jeg at jeg skal krype under dyna. Her skjer det jo ikke stort, så hvorfor bruke mer tid på ikkeno når det er så deilig under dyna?

Natta!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært litt nyttig i dag, jeg. Først handlet jeg litt til "sjefen" og kjørte bort til ham med varer og aviser, og så gikk jeg en lang tur i skogen med Kompis.

Her hjemme har jeg føket over gulvene igjen, det må jo gjøres ustanselig,men jeg har også fått ryddet litt i klesvask, vasket tre maskiner, en oppvaskmaskin, kjøleskapsdørene og de andre dørene på kjøkkenet, tømt og renset kattedoene, og kastet masse papir, glass og metall.

Trappen opp til annen etasje blir så møkkete her, jeg skjønner ikke det. Jeg skjønner hår og støv, men jeg skjønner ikke flekker. Vi går ikke med sko inne. Yme tar med mat på rommet, men jeg har vanskelig for å tro at han skvetter maten i trappen :klø:

Kompis tok kvelden tidlig. Han sovnet på gulvet allerede halv ti, men han sover jo ikke godt utenfor buret så han tusler litt rundt og legger seg her og der. Da jeg spurte om han skulle sove, spratt han opp og rett til døren ut til entreen hvor buret hans står. Nusse lille vovven... :)

Nå er det Queen konsert, så god natt og fortsatt god helg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Folk må slutte å dø... Kom hjem fra jobb for en halvtime siden og fikk beskjed om at en venninne av Yme er død, og det er så uvirkelig, for vi snakket jo med henne for bare noen få dager siden. Jeg snakket med henne på MSN på lørdag, tror jeg det var, og da var alt greit virket det som... og nå er hun plutselig død...

Søte, snille, blide jenta... :cry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg snakket med henne natt til lørdag, da var alt helt greit. Hun hadde akkurat vært inne på en av mine businessider og bestilt seg mineraler.

Hun har nettopp vært her på besøk i noen dager, og reiste på tirsdag.

Dette er bare helt uvirkelig og så vanskelig å akseptere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest glamourgirl

Ja, jeg er helt satt ut selv. Godt å vite at du snakket med henne nylig. Jeg har vært på ferie og ganske nett og mobilløs, men vi hadde heldigvis en god prat siste gang vi snakket sammen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå sitter jeg her og ønsker at jeg hadde snakket med henne oftere, men jeg overlot henne liksom til Yme stort sett, jeg...

Men hun pleide ofte å si fra til meg når hun hadde det jævlig, og jeg hørte ingen ting nå. Dette er veldig veldig rart, synes jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk netopp vite dette av en venn av henne :cry:

Hvorfor!!!!!!! Jeg er skikkelig lei meg nå :gråte:

Silmarill

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvorfor ja? Det lurer jeg på også. Jeg har så lyst å snakke med henne og finne ut hva som har skjedd. Jeg skjønner det ikke... det er jo bare helt umulig, og jeg fatter ikke at det kan være sånn....

Nå skal hun aldri sitte her og fjolle og tulle mer, og lekesloss med Yme, eller spille dataspill med ham, eller lage supper til oss eller noe... plutselig var hun bare borte liksom... jeg får sånn følelse av "game over". Det fikk jeg da sønnen min døde og ble kjørt inn i ambulansen også - "game over". Rar følelse...

Og det er så trist - mye tristere i dag enn i går. Og nå må jeg på jobb, klokken er 11.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest glamourgirl

Kjære deg, det er forskjell på å skrive om noen man har mistet, og å spekulere rundt noe privat...

Syns ikke du har vært løsmunnet, du er lei deg!

Det er jeg også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes også dette var veldig trist. :( Det må være ekstra ille for Yme, det burde være nok nå som du sier, Mysan. Stor klem til dere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...