Gå til innhold

Hva har du bakt i dag?-tråden


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • 2 uker senere...

Annonse

Gjest Fjellsippa

Har laget deig til focaccia. Skal ha masse hvitløk og frisk rosmarin på. Og så flaksalt like før den går i ovnen.

Endret av Fjellsippa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

Skal bake kladdekake :) Sist jeg bakte lagde jeg bananbrød - det ble godt, men smuldret opp da jeg skulle få det ut av formen. Neste gang skal jeg smøre formen som anbefalt :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Bakeglad

I dag har jeg bakt:

Rosinboller.

Langpannesjokoladekake.

Gulrotkake.

Bollekrans.

Rullekake.

Rugbrød.

Rundstykker.

Solskinnsboller.

Muslibrød.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_Mille_*
I dag har jeg bakt fletteloff. Naaaam.. :)

Har bakt Brownie..Men den ble mildt sagt ikke særlig god..! Noen som vil prate litt om matlaging? Kjeder meg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det rundstykker. De står og hever nå, og ser helt perfekte ut... Før de skal inn i ovnen skal jeg pensle med litt egg, men jeg dropper frø, er ikke så glad i det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Eurydike

I går bakte jeg halvgrove hamburgerbrød. Med litt juks, dvs 1 ts bakepulver i deigen i tillegg til gjæren, ble de lette som fjær sånn at de kunne klemmes sammen rundt den høye burgeren, akkurat slik jeg vil ha dem. :lur:

Og til frokost i dag laget jeg grove spelt- og havrescones.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bakepulver kan gjøre under for mange gjærdeiger. Jeg bruker det alltid i rosinboller, da blir de myke og luftige, akkurat som jeg liker dem.

Er sikker på at hamburgerbrødene også ble det.

Rundstykkene mine er ferdige, de ble høye, blanke og lette. Gleder meg til frokost nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke begynt ennå, men i løpet av dagen skal jeg bake fougasse (den franske versjonen av focaccia) og påskekake (sjokolade/appelsin).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...