Gjest Reka Skrevet 3. mars 2008 #121 Del Skrevet 3. mars 2008 "Bakte" vafler i går Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 4. mars 2008 #122 Del Skrevet 4. mars 2008 glutenfritt brød med nøtter i! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 4. mars 2008 #123 Del Skrevet 4. mars 2008 Skal bake gulrotkake i morgen tidlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 16. mars 2008 #124 Del Skrevet 16. mars 2008 Grovbrød og vaniljeboller. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandel Skrevet 16. mars 2008 #125 Del Skrevet 16. mars 2008 4 grovbrød Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 20. mars 2008 #126 Del Skrevet 20. mars 2008 I dag har jeg bakt 16 baguetter. Så nå dufter det helt herlig nybakt her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 20. mars 2008 #127 Del Skrevet 20. mars 2008 I dag har jeg bakt brød, i går bakte jeg svensk krydderkake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 21. mars 2008 #128 Del Skrevet 21. mars 2008 Er i gang med å bake pizzasnurrer, tipper resten av familien blir glad når de står opp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 21. mars 2008 #129 Del Skrevet 21. mars 2008 Jeg holder på å bake italiensk landbrød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 21. mars 2008 #130 Del Skrevet 21. mars 2008 (endret) Har laget deig til focaccia. Skal ha masse hvitløk og frisk rosmarin på. Og så flaksalt like før den går i ovnen. Endret 21. mars 2008 av Fjellsippa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 21. mars 2008 #131 Del Skrevet 21. mars 2008 Rundstykker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 21. mars 2008 #132 Del Skrevet 21. mars 2008 Skal bake kladdekake Sist jeg bakte lagde jeg bananbrød - det ble godt, men smuldret opp da jeg skulle få det ut av formen. Neste gang skal jeg smøre formen som anbefalt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pax Skrevet 21. mars 2008 #133 Del Skrevet 21. mars 2008 Jeg har bakt brød. Og i forgårs bakte jeg sjokolade og blåbærkake og kokkos og vaniljekake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bakeglad Skrevet 21. mars 2008 #134 Del Skrevet 21. mars 2008 I dag har jeg bakt: Rosinboller. Langpannesjokoladekake. Gulrotkake. Bollekrans. Rullekake. Rugbrød. Rundstykker. Solskinnsboller. Muslibrød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Mille_* Skrevet 21. mars 2008 #135 Del Skrevet 21. mars 2008 I dag har jeg bakt fletteloff. Naaaam.. Har bakt Brownie..Men den ble mildt sagt ikke særlig god..! Noen som vil prate litt om matlaging? Kjeder meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 23. mars 2008 #136 Del Skrevet 23. mars 2008 I dag blir det rundstykker. De står og hever nå, og ser helt perfekte ut... Før de skal inn i ovnen skal jeg pensle med litt egg, men jeg dropper frø, er ikke så glad i det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 23. mars 2008 #137 Del Skrevet 23. mars 2008 I går bakte jeg halvgrove hamburgerbrød. Med litt juks, dvs 1 ts bakepulver i deigen i tillegg til gjæren, ble de lette som fjær sånn at de kunne klemmes sammen rundt den høye burgeren, akkurat slik jeg vil ha dem. Og til frokost i dag laget jeg grove spelt- og havrescones. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 23. mars 2008 #138 Del Skrevet 23. mars 2008 Bakepulver kan gjøre under for mange gjærdeiger. Jeg bruker det alltid i rosinboller, da blir de myke og luftige, akkurat som jeg liker dem. Er sikker på at hamburgerbrødene også ble det. Rundstykkene mine er ferdige, de ble høye, blanke og lette. Gleder meg til frokost nå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 23. mars 2008 #139 Del Skrevet 23. mars 2008 Jeg har ikke begynt ennå, men i løpet av dagen skal jeg bake fougasse (den franske versjonen av focaccia) og påskekake (sjokolade/appelsin). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 23. mars 2008 #140 Del Skrevet 23. mars 2008 Sveler til frokost i dag. Eplekake (som akkurat er kommet ut av ovnen) til kaffen i ettermiddag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå