Gjest hyggelig Skrevet 18. januar 2008 #41 Del Skrevet 18. januar 2008 OI! Har du lyst til å dele oppskriften hvis den blir vellykket? Er på utkikk etter en god daimiskakeoppskrift selvfølgelig jeg fant oppskriften vha google, så her kommer en link: http://matmons.net/visoppskrift.asp?meny=1&id=32 skal ha et lite kakeselskap i ettermiddag, så jeg kan jo fortelle hvordan resultatet ble i løpet av kvelden/evt. morgendagen. krysser fingrene for at den skal smake godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hyggelig Skrevet 19. januar 2008 #42 Del Skrevet 19. januar 2008 spiste daimiskake igår. marengsbunnen var i tykkeste laget, men iskremen ble veldig god. jeg brukte en 24cm kakeform, men smurte ikke marengsen helt ut i kantene fordi jeg trodde det ble for lite ellers.... men jeg tok feil i ettertid ville jeg nok ha smurt den helt ut i kantene. på en skala fra 1-6 hvor 6 er best vil jeg gi den en 4er med potensiale for en 5 er Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Småsmurf Skrevet 19. januar 2008 #43 Del Skrevet 19. januar 2008 Jeg bakte boller og skolebrød i går Også blir det gulrotkake på søndag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Roxie Hart Skrevet 19. januar 2008 #44 Del Skrevet 19. januar 2008 spiste daimiskake igår. marengsbunnen var i tykkeste laget, men iskremen ble veldig god. jeg brukte en 24cm kakeform, men smurte ikke marengsen helt ut i kantene fordi jeg trodde det ble for lite ellers.... men jeg tok feil i ettertid ville jeg nok ha smurt den helt ut i kantene. på en skala fra 1-6 hvor 6 er best vil jeg gi den en 4er med potensiale for en 5 er Det høres lovende ut! Tusen takk for tips, gleder meg til å prøve den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 19. januar 2008 #45 Del Skrevet 19. januar 2008 I dag har jeg bakt valnøttbrød. De som vil ha en mer voksen smak på dajmiskaken kan få min oppskrift. Dajm iskake 3 eggehviter og 2 ½ dl sukker piskes stivt. 100 g malte mandler blandes forsiktig i. Stekes ½ time ved 175 grader i springform som måler ca 24 cm. Husk bakepapir i bunnen. Avkjøles. 3 eggeplommer og 1 ½ dl sukker piskes godt. 5 dl fløte piskes stivt. Ha 2 ts pulverkaffe i ½ dl cognac og løs opp. 2 doble dajm hakkes. Alt dette blandes og has oppå kaka i formen. Strø en pose dajmkuler over. Dekk med plast og sett i fryseren. Ta opp en liten stund før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Roxie Hart Skrevet 19. januar 2008 #46 Del Skrevet 19. januar 2008 Takk, Fjellsippa! Nå skal det testes Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 20. januar 2008 #47 Del Skrevet 20. januar 2008 Takk, Fjellsippa! Nå skal det testes Bare hyggelig å dele oppskrift. I dag har jeg bakt 4 brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Småsmurf Skrevet 20. januar 2008 #48 Del Skrevet 20. januar 2008 I dag har jeg laget gulrotkake! Og hvis dere tror det er en sånn på pose tar dere heeelt feil Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bloom Skrevet 20. januar 2008 #49 Del Skrevet 20. januar 2008 Idag har jeg bakt Dronningens Favoritt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hyggelig Skrevet 21. januar 2008 #50 Del Skrevet 21. januar 2008 hva synes du om dronningens favoritt? terningkast? jeg lagde den på fredag, synes den var god men kanskje litt tørr nederst der hvor geleen var..? følte liksom at det skulle ha vært et lite lag med krem oppå geleen eller noe. terningkast 4 fra meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 21. januar 2008 #51 Del Skrevet 21. januar 2008 Hva er Dronningens favoritt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bloom Skrevet 21. januar 2008 #52 Del Skrevet 21. januar 2008 Hva er Dronningens favoritt? http://www.freiahjemmekonditori.no/freiahj...mp;PagecRef=687 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bloom Skrevet 21. januar 2008 #53 Del Skrevet 21. januar 2008 hva synes du om dronningens favoritt? terningkast? jeg lagde den på fredag, synes den var god men kanskje litt tørr nederst der hvor geleen var..? følte liksom at det skulle ha vært et lite lag med krem oppå geleen eller noe. terningkast 4 fra meg Tja jeg syns ikke den var sånn kjeempe god, bunnen ble litt tung. Men den var veldig populær blant gjestene! Gir den en 3'er.. Ikke noe jeg kommer til å lage igjen tror jeg. Liker å prøve nye ting Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
miss Skrevet 22. januar 2008 #54 Del Skrevet 22. januar 2008 Gjerbakst,"snurrer "med kanel,smør og sukker,30 stk og 30 stk med makron fyll : )) deilig å ha i fryseren og varme i ovnet til kaffe besøkende! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 22. januar 2008 #55 Del Skrevet 22. januar 2008 Jeg har akkurat bakt en hvetekake med sitron og mandler. På søndag bakte jeg muffins, men bortsett fra et par stykker jeg og mannen bare måtte smake på ble alle gitt bort. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 22. januar 2008 #56 Del Skrevet 22. januar 2008 Sjokoladefondant Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pia Sava Skrevet 23. januar 2008 #57 Del Skrevet 23. januar 2008 Vaffler.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 26. januar 2008 #58 Del Skrevet 26. januar 2008 Som den morgenfuglen jeg er startet jeg dagen med å lage pizzasnurrer kl 07 i morges. Gjett om resten av gjenget ble lykkelig da de fikk dette til frokost Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 26. januar 2008 #59 Del Skrevet 26. januar 2008 I dag har jeg bakt biscotti. Synes de er gode å ha til kaffen, eller dyppe i et glass portvin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pax Skrevet 29. januar 2008 #60 Del Skrevet 29. januar 2008 Jeg holder på å bake brød - og det er et "restebrød" av ting jeg hadde i skapet, så det er mye rart i det brødet, blant annet soyamel, hirsegrøt, rosiner, solsikkekjerner, bygg, rug, hvetemel, og chilli. Lurer på hvordan det kommer til å smake? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå