Gå til innhold

Våre to nydelige mirakler er født, 100908!


Caro

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

1 dag igjen!!! :hoppe::danse::hoppe:

Det å bli mamma er en helt utrolig følelse!! Det er en overveldende følelse fylt av kjærlighet og omtanke for den/de lille/små som kommer til verden :love:

Ble du nummer 1 på lista? Gleder meg til oppdateringer :) Masse lykke til Caro :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen til verden, lille T og C! De to gutta ble hentet ut fra mammas mage i dag, da Caro og mannen hadde fått sneket seg til å få KS en dag før ;)

T født 14:15, vekt: 2565

C født 14:17, ekt: 2464

De stolte foreldrene hilser.

:rødme: :rødme: :rødme:

Gratulerer med den nye, fantastiske rollen som mor Caro! Gleder meg til å treffe deg og gutta! Men aller først må dere kose dere masse sammen alle fire.

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er bilde av de to nydelige guttene til Caro

post-11761-1221063346_thumb.jpg

Caro ligger fremdeles på overvåkningen. Hun blør en del, så hun må sjekkes for å finne ut hva det er. Gutta er friske og fine!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Annonse

[1] Category widget

ja, da var guttene kommet til verden! Er helt forelsket jeg... Men det har vært en tøff start, for meg. Operasjonen gikk kjempe fint. Lå faktisk nesten og lo når de tok ut barna. Det var en helt merkelig følelse. Mistet under en halv liter blod under operasjonen, ingen ting uvanlig. Ble kjørt inn på post operativen hvor jeg var blitt forespeilet 2-4 timer. Jeg måtte bli der i over 10 timer..... Etter ca 3 timer følte jeg at det fosset blod mellom bena, og da ble det full fart på legene. En med hånda opp mellom bena mine og en som stod og trykket på magen. Samtidig som en sykepleier gav meg en sprøyte for at livmor skal trekke seg sammen.. Føltes ganske så kaotisk der og da. De sa at om de ikke greide å stoppe blødningen, så måtte jeg opererer, muligens fjerne livmor..... Det var tøft å høre. Men de greide heldigvis å få meg stabil. Så jeg gikk fra en blodprosent på 12,1 til 6,4... Og måtte dermed ha blod overføring... To liter har jeg fått. Så nå er jeg oppe på 7,6. Håper kroppen klarer å jobbe det opp selv... Siden jeg hadde så lav blodprosent, så fikk jeg ikke komme opp av sengen. Noe som resulterte i masse luft i magen og fare for tarmslyng... Så i natt måtte jeg opp. Hang over prekestolen og kastet opp. Men tilslutt kom lufta ut. Gjett om det var deilig... Lang rapport fra meg, her ifra sykehus sengen. Gleder meg til å komme hjem!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer så mye med de nydelige prinsene Caro!!! :blomst:

Hørtes ut som en flott fødsel, men dramatisk for deg.. Jeg vet hvordan formen er etter å ha mistet en del blod, så nå må du bare få all den hvila du kan så du har overskudd til å kose deg med guttene dine :)

Nyt tiden framover!! Tenk; Nå er du blitt tobarns-mamma!! :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...