Nilma Skrevet 6. januar 2010 Forfatter #9181 Del Skrevet 6. januar 2010 *gleder seg til spørsmål* Du vet, for en matnerd er det jo fantastisk med et lydhørt publikum, jeg/vi er jo vant til glassaktige blikk når vi tar av. (Jeg har f.eks. akkurat nå lagt entusiastisk ut for mannen om at jeg har funnet flere lovende matbutikker der vi skal bo neste Englandstur, mtp. at vi skal bo i leilighet, og svarene er stort sett "mmh" og "åja, fint". ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dark Star Skrevet 6. januar 2010 #9182 Del Skrevet 6. januar 2010 Flere matnerder Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 6. januar 2010 #9183 Del Skrevet 6. januar 2010 Flere matnerder Kanskje jeg blir det. Har ihvertfall vært flink og laget meg middag fullstendig fri for Toro, Knorr og kjøtt i hele år. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O'hara Skrevet 7. januar 2010 #9184 Del Skrevet 7. januar 2010 Mat fra bunnen av er Men jeg skulle vært flinkere! Så nå har jeg satt noen av kokebøkene mine på benken istedenfor nede i bokhyllen. Satser på at de da blir mer brukt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 7. januar 2010 Forfatter #9185 Del Skrevet 7. januar 2010 Kanskje jeg blir det. Har ihvertfall vært flink og laget meg middag fullstendig fri for Toro, Knorr og kjøtt i hele år. Flinka! Mat fra bunnen av er Men jeg skulle vært flinkere! Så nå har jeg satt noen av kokebøkene mine på benken istedenfor nede i bokhyllen. Satser på at de da blir mer brukt Jeg har drøssevis av kokebøker, men jeg glemmer dem i perioder. Dumt, for selv om man finner mye spennende på nettet er det vel så morsomt å bla i kokebøker for å finne nye retter. Det er jo ikke som om jeg har brukt mer enn en brøkdel av de oppskriftene jeg har. Ellers: Har vært to timer på jobb, men det føles som en liten uke. Har plagdes, hatt minidatakræsj og lett paniske mennesker på døren fordi noen andre hverken hadde gjort det de skulle eller gitt beskjed, så jeg måtte hive meg rundt i full fart for å ordne opp. Heldigvis ikke noe som har tatt så mye tid hver for seg, men alt skulle helst vært gjort i går, så da blir det litt stress og rutinebrudd, og det passer ikke vanedyret Nilma. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O'hara Skrevet 7. januar 2010 #9186 Del Skrevet 7. januar 2010 Flinka! Jeg har drøssevis av kokebøker, men jeg glemmer dem i perioder. Dumt, for selv om man finner mye spennende på nettet er det vel så morsomt å bla i kokebøker for å finne nye retter. Det er jo ikke som om jeg har brukt mer enn en brøkdel av de oppskriftene jeg har. Ellers: Har vært to timer på jobb, men det føles som en liten uke. Har plagdes, hatt minidatakræsj og lett paniske mennesker på døren fordi noen andre hverken hadde gjort det de skulle eller gitt beskjed, så jeg måtte hive meg rundt i full fart for å ordne opp. Heldigvis ikke noe som har tatt så mye tid hver for seg, men alt skulle helst vært gjort i går, så da blir det litt stress og rutinebrudd, og det passer ikke vanedyret Nilma. Jeg har også drøssevis med kokebøker... Og om konservering, sylting, urter (tror faktisk jeg har 3 bøker om urter av en eller annen grunn), indisk mat, lavkarbomat, vegetar, norske, hurtigmat, ja, tror nesten jeg dekker det meste, men bruker jeg de?? Nei Hver dag er det samme spørsmålet, hva i all verden skal vi finne på til middag?? Får håpe du har kommet kjapt tilbake til rutinene dine Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 7. januar 2010 #9187 Del Skrevet 7. januar 2010 Har da visst en haug kokebøker jeg også. Får vel begynne å bla litt i de tenker jeg. Men foreløpig har jeg fått en del fine oppskrifter fra KG-venner. Og de skal testes ut først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 8. januar 2010 #9188 Del Skrevet 8. januar 2010 Kokebøker er kosebøker! De bør være lett tilgjengelige, i sofakroken, ved senda, på do...? Ok, kanskje ikke akkurat det siste alternativet da.. Jeg har forøvrig noe grytekjøtt av kalv i kjøleskapet som jeg hadde tenkt å bruke i dagens middag, men føler meg litt uinspirert... Synes jeg ofte bare ender opp med en gryterett eller kjøttboller, som jo er godt, men jeg vil prøve noe nytt! forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 8. januar 2010 Forfatter #9189 Del Skrevet 8. januar 2010 Nei, er det så mye annet å bruke grytekjøtt til enn... ehh... gryter? :klø: Ellers: Godt spørsmål! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Englefjes- Skrevet 8. januar 2010 #9190 Del Skrevet 8. januar 2010 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 8. januar 2010 #9191 Del Skrevet 8. januar 2010 Nei, er det så mye annet å bruke grytekjøtt til enn... ehh... gryter? :klø: Hahaha.. morohøne! Vel, nå har jeg bestemt at idag blir det kikertcurry og imorgen lager jeg kalvefrikadeller av kjøttet, blir så bra atte. Og angående dumme spørsmål, man skal virkelig høre mye før øra detter av, eller som i dette tilfellet lese mye før øya detter ut... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 8. januar 2010 #9192 Del Skrevet 8. januar 2010 Ellers: Godt spørsmål! Godt at noen sørger for at jeg får meg en god latter på en dårlig dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 12. januar 2010 #9193 Del Skrevet 12. januar 2010 Her kommer jeg masende igjen. Jeg har lyst til å prøve grønne linser til middag i dag. Er det noen som har en god oppskrift på noe med det i? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 12. januar 2010 Forfatter #9194 Del Skrevet 12. januar 2010 Tenkte du som tilbehør eller egen rett? Jeg har i grunnen ikke så mye erfaring med grønne linser; jeg bruker mest puylinser (som tilbehør) og røde eller gule linser i indiske vegetarretter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 12. januar 2010 #9195 Del Skrevet 12. januar 2010 Jeg vet egentlig ikke. Jeg har en eske med grønne linser i skapet, og har lyst til å prøve å bruke dem til noe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 12. januar 2010 Forfatter #9196 Del Skrevet 12. januar 2010 Det høres litt kjent ut, jeg har det med å handle ting for så å slite med å finne en plan. Som tilbehør antar jeg det kan brukes som puylinser, bare surr f.eks. løk, gulrot og stilkselleri i små terninger i litt olje, ha i linser og vann/kraft og kok til mørt. Som egen rett: Du kan forsøke å google noe sånt som "green lentil dal", da får du opp en rekke oppskrifter på dal (indisk linsegryte) med grønne linser. Jeg synes f.eks. denne høres god ut, men det spørs vel om du har alt du trenger av krydder og ingredienser for hånden? Ellers er jo alt av linser veldig godt i (grønnsaks)suppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 12. januar 2010 Forfatter #9197 Del Skrevet 12. januar 2010 Salat med egg og linser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 12. januar 2010 #9198 Del Skrevet 12. januar 2010 Tusen takk! Det blir nok salat med egg i kveld. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 12. januar 2010 Forfatter #9199 Del Skrevet 12. januar 2010 Grrr, nå er jeg sjikkeli sur på Rick Stein! Hvorfor har de en epostadresse som heter "Reservations", når man faktisk ikke kan reservere bord gjennom den? :klø: Jeg fikk beskjed om at jeg måtte ringe og oppgi kredittkortinfo. Jeg hater å snakke engelsk i telefonen, men nå i ettermiddag fikk jeg da kvinnet meg opp til å ringe, bare for å få beskjed om at nummeret ikke er i bruk. Det må være riktig nummer, for det er det samme som står på nettsiden deres, så gudene vet hvorfor det ikke funker (ja, jeg husket landskode ). Så nå har jeg skrevet en smiskemail og forklart, og kan jeg være så snill å få reservere via mail, de skal få all den info de trenger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 12. januar 2010 #9200 Del Skrevet 12. januar 2010 Så irriterende! Han må ha god tilgang på spisegjester når han kan koste på seg et reserveringssystem som jager dem vekk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå