Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Nok en mørketidslysrapport: Nå er himmelen her lakserosa, lysrosa og gråblålilla. :hjerter: Riktignok ispedd en del mørke skyer, men likevel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nok en mørketidslysrapport: Nå er himmelen her lakserosa, lysrosa og gråblålilla. :hjerter: Riktignok ispedd en del mørke skyer, men likevel.

Åhh! :rødme: Hvis jeg skulle bodd i Nord, mått det ha vært på vinterstid. Jeg elsker lyset i her nede i desember når det er kaldt og klart, og kan tenke meg at det er helt fantastisk der oppe hos dere.

Da min morfar ble begravet i fjellbygda der familien min kommer fra, var det 16 desember, og solen hadde akkurat forsvunnet ned bak fjellet. Det var nesten -20, og himmelen var alle nyanser fra lys rosa til indigoblå. Det var så utrolig vakkert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mørketid er helt klart undervurdert! :tommelsmil:

Nå har jeg en liten pause mens jeg venter på at lefsene skal avkjøles, sånn at jeg får smurt dem. Det gikk mye lettere å kjevle ut deigen i dag, så forholdet mellom mel og andre ingredienser var nok mer korrekt denne gangen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest nextlife
Nok en mørketidslysrapport: Nå er himmelen her lakserosa, lysrosa og gråblålilla. :hjerter: Riktignok ispedd en del mørke skyer, men likevel.

Sånn er det her også, aldeles nydelig. Den blå timen kommer ved 13-14 tiden hos oss, men nå om dage er den ikke blå, men rosa :)

I tillegg har vi en nesten full, gul måne som er oppe hele døgnet og er vakker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn er det her også, aldeles nydelig. Den blå timen kommer ved 13-14 tiden hos oss, men nå om dage er den ikke blå, men rosa :)

I tillegg har vi en nesten full, gul måne som er oppe hele døgnet og er vakker.

Det er så fiiiiint! :hjerte:

*lefsefristet*
Jeg har ikke smakt ennå, men nå er lefsene ferdig smurt, og de ser i hvert fall fine ut. De er faktisk veldig enkle å lage. :lur:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Eurydike

Jeg er skikkelig imponert over de lefsene altså!

Her blir det julebakstminimum i år, av logistikkgrunner. Havremakroner og krumkaker, antakelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er skikkelig imponert over de lefsene altså!
Det er jeg også, når sant skal sies. :fnise:

Her blir det julebakstminimum i år, av logistikkgrunner. Havremakroner og krumkaker, antakelig.
Krumkaker! :hjerte: Jeg snart skaffe meg krumkakejern, men nå begynner det vel å bli for sent til at det er noen vits i å lage krumkaker til jul, siden vi reiser bort.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå gjennomgår den lille datteren til vennene våre en stor operasjon. :tristbla: Jeg har sendt melding og ønsket lykke til, men jeg synes det er så vanskelig å finne noe å si i sånne situasjoner. Samtidig vet jeg at det neppe er noe jeg kan si som egentlig hjelper, men håper i hvert fall at det er godt å vite at vi tenker på dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå har jeg vært og budt på lefser rundt om på avdelingen. *plutselig meget populær* :fnise:

Det kan jeg tenke meg! :ler:

Jeg tror faktisk ikke jeg har smakt hjemmebakte lefser. Ingen i slekta har noen gang laget det. Jeg tror jeg rett og slett kommer fra en forholdsvis lefsefri del av landet. Men nå har jeg fått fryktelig lyst til å bake! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Jeg tror faktisk ikke jeg har smakt hjemmebakte lefser.
:sjokk::fnise:

Faktisk var det overraskende morsomt å bake lefser, selv for meg som synes baking er kjedelig og kjevling enda verre. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest O-Ren Ishii
Jeg tror faktisk ikke jeg har smakt hjemmebakte lefser. Ingen i slekta har noen gang laget det. Jeg tror jeg rett og slett kommer fra en forholdsvis lefsefri del av landet. Men nå har jeg fått fryktelig lyst til å bake! :)

Det tror jeg ikke du gjør. :lur:

Eller så er det bare jeg som er oppvokst med en veldig lefsespisende familie. Bestemor var storprodusent av lefser tidligere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:sjokk::fnise:

:ler:

Selv farmoren min, som var veldig flink på kjøkkenet og bakte ti slag til jul, som laget hodesylte og som saftet og syltet og som aldri kjøpte et brød så lenge hun levde, bakte noensinne lefser. Det er altså litt eksotisk mat for meg. :fnise:

Faktisk var det overraskende morsomt å bake lefser, selv for meg som synes baking er kjedelig og kjevling enda verre. :ler:

Nå har jeg enda mer lyst til å prøve! :tommelsmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror faktisk ikke jeg har smakt hjemmebakte lefser. Ingen i slekta har noen gang laget det. Jeg tror jeg rett og slett kommer fra en forholdsvis lefsefri del av landet. Men nå har jeg fått fryktelig lyst til å bake! :)

Og jeg tror nesten aldri jeg har smakt lefser som ikke er hjemmebakte :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...