Gjest Gjesta Skrevet 1. juni 2006 #61 Skrevet 1. juni 2006 Mannen laget en enkel grønnsaksomelett i går.
salsera Skrevet 1. juni 2006 #62 Skrevet 1. juni 2006 I går ble det fullkornpasta med sopp, tørkete tomater, tomater og fetaost. I dag skal vi bakt potet med urtekesam, salat og muligens linsekaker.
Gjest gjest1 Skrevet 1. juni 2006 #63 Skrevet 1. juni 2006 I dag hadde vi baca-what!?, mannens egen oppfinnelse. Det er en vegetarisk versjon av bacalao, men istedet for fisk, så bruker han dypstekt vegetar-farse i strimler.
salsera Skrevet 2. juni 2006 #64 Skrevet 2. juni 2006 Klarer ikke helt å bestemme meg. Enten fylte tomater (men hva slags tilbehør :klø: ) eller rissalat.
MiniMjau Skrevet 2. juni 2006 #65 Skrevet 2. juni 2006 Taco, med moste røde bønner, blandet med finhakket løk og taco-pulver.
Gjest Gjesta Skrevet 2. juni 2006 #66 Skrevet 2. juni 2006 Pizza! Med soltørkede tomater og oliven. Yummy!
Knøttet Skrevet 3. juni 2006 #67 Skrevet 3. juni 2006 skal ikke ha varmmat idag, tror jeg. men en av yndlingsrettene mine som vi lagde nå nylig er grønnsaksgrateng. Består av oppkuttede grønnsaker etter fritt valg og hvit saus. Serveres med hvitløksbaguetter. Må bare si at det er kjempefint at det er lagd en slik tråd- jeg har ofte litt problemer med å finne på noe god vegetarmat!
Saeria Skrevet 3. juni 2006 #68 Skrevet 3. juni 2006 I dag blir det kjøtt og fiskfri middag på meg. Jeg skal ha bakte poteter og fetafylte tomater. Mannen skal ha fylte champignoner i stedet for tomater.
salsera Skrevet 5. juni 2006 #69 Skrevet 5. juni 2006 Fredag ble det linsefylte tomater med dillris og salat. Lørdag hadde vi fullkornpasta med brokkoli og gulrøtter i soppsaus. I går ble det soppfylte squash. Og i dag vet jeg ikke ennå.
Fakse Skrevet 5. juni 2006 #70 Skrevet 5. juni 2006 Hjemmelaget tagliatelle med gorgonzola-saus. Butikken er stengt og vi har lite grønnt i hus, så det blir ikke verdens sunneste middag da...
Gjest *Snart medlem* Skrevet 5. juni 2006 #71 Skrevet 5. juni 2006 I går spiste vi (endelig) vegetarisk moussaka. Jfr. svarene ovenfor kan jeg fortelle at jeg steikte poteter og auberginer, laget tomatsaus av løk, tomater, paprika, basilikum, rosmarin, salt, pepper og hvitløk, og laget bechamelsaus med muskat og ost. Det ble veldig vellykket, men neste gang tar jeg litt mindre muskat, og så vil jeg enten inkludere auberginen i tomatsausen, eller droppe enten aubergin eller poteter. Begge deler ble litt overkill. -- I dag er jeg ikke sikker på hva vi skal ha, enten pasta med tomatsaus eller vegetarisk meksikanergryte med bønner og ris.
Gjest Gjesta Skrevet 5. juni 2006 #72 Skrevet 5. juni 2006 Legger du poteter/auberginer, tomatsaus og hvit saus lagvis som ved lasagne?
salsera Skrevet 6. juni 2006 #73 Skrevet 6. juni 2006 I går ble det pastasalat (grov speltpasta, pesto rosso, grønne bønner, tomat, paprika, gulrot og agurk) med chili-og maismuffins til. I dag blir det noe med resten av de grønne bønnene.
Gjest Gjesta Skrevet 6. juni 2006 #74 Skrevet 6. juni 2006 Vi hadde også en slags pastasalat, med rømmedressing, paprika, squash, rosmarin og frityrstekte farsebiter.
Fakse Skrevet 6. juni 2006 #75 Skrevet 6. juni 2006 Pannekaker med måsegg. Mulig blåbærsuppe som dessert.
Gjest *Snart medlem* Skrevet 6. juni 2006 #77 Skrevet 6. juni 2006 Legger du poteter/auberginer, tomatsaus og hvit saus lagvis som ved lasagne? ← Jepp, det var det jeg gjorde
Gjest gjest1 Skrevet 6. juni 2006 #78 Skrevet 6. juni 2006 I dag har jeg laget mos av potet, søtpotet og gulrot servert sammen med en liten bunt asparges.
Gjest Gjesta Skrevet 7. juni 2006 #79 Skrevet 7. juni 2006 I går serverte mannen veggie-pølser med potetstappe tilsatt chevre, og en finkuttet grønnsaksrøre. Veldig godt!
salsera Skrevet 7. juni 2006 #80 Skrevet 7. juni 2006 (endret) Ble ikke tid til skikkelig middag i går, det ble bare de grønne bønnene tilberedt med hvitløk og urter og brød. Om kvelden fikk jeg bakt potet med persillekesam og salat. I dag blir det også rask middag: omelett med salat til. Endret 7. juni 2006 av salsera
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå