Gjest _Hufsa_ Skrevet 24. januar 2012 #2321 Del Skrevet 24. januar 2012 Vegetarlasagne: http://dyrevennlig.org/bloggvegetarlasagne-med-groennsaker-og-cottage-cheese/ Puttet oppi litt hvitløk, chili og hadde litt st på toppen i tilleg. Ble ganske god Jeg måå kjøpe meg food processor, tror det er et must som veggis! *ødelagt i armen av å raspe grønnsaker* Det ER et must ja :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badabing Skrevet 24. januar 2012 #2322 Del Skrevet 24. januar 2012 (endret) Vi kan skrive her selv om vi ikke lager så mye fancy også da Her er det med ferdigmat siden jeg er syk: I går hadde vi falafel fra Halsans Køk som vi hadde oppi fullkornspita sammen med cherrytomater, ost, agurk, løk, salat og hummus med soltørkede tomater. Tror det blir en rømmedressing med hvitløk i tillegg neste gang. I dag blir det kikertburgere med spinat og lime så vi får brukt opp hummusen. http://veganmisjonen.blogspot.com/2012/02/kikertburger-falafel-spinat-vegan.html Endret 14. februar 2012 av Badabing Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badabing Skrevet 22. februar 2012 #2323 Del Skrevet 22. februar 2012 Du burde absolutt prøve det ja. Veldig kjapt og enkelt å lage også Her er oppskrift på hummusen forresten. Den hummusen med soltørket tomat er rett og slett helt fantastisk. Har spist hjemmelagd knekkebrød med denne hummusen + paprika på hver eneste dag i ei uke nå Haha.. Først nå så jeg at du hadde anbefalt den lenge før meg Cilipili: vil du dele oppskrift på de cheddarrundstykkene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frua Skrevet 13. august 2012 #2324 Del Skrevet 13. august 2012 Middagen idag var burgere av kikerter, søtpotet og chili. Tilbehøret var fullkornsris og peanøttsaus på glass. Veldig kjekt med et lager av burgere i frysa har jeg funnet ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kevlarsjäl Skrevet 13. august 2012 #2325 Del Skrevet 13. august 2012 Prøvde ut Siljesreise sin blomkål og fennikelsuppe, og den var farlig god! Jeg la til fetaost og pyttelitt spisskummin. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badabing Skrevet 13. august 2012 #2326 Del Skrevet 13. august 2012 Har helt glemt bort denne tråden. De siste dagene har vi egentlig spist mye godt. Fredagen lagde jeg denne lasagnen som er supergod men tar evigheter å lage: http://vegetarbloggen.com/2012/03/13/vegansk-lasagne/ Bruker også 4 fedd med hvitløk, litt parmesan/garlic-nuggets kjøpt fra iHerb, og bruker chipotle istedet for paprikapulver, litt chili og agavesirup (også fra iHerb) i stedet for lønnesirup. Lørdag hadde vi tapas! Lagde caprese (mozzarella, cherrytomater, basilikum, toppet med balsamico), bønnesalat, brytebrød, bruschetta med tomatsalat, marinerte sopp fylt med camembert, samosa med spinat og feta og key lime pie. Søndag hadde vi bakt potet, halloumi, grillet babymais og grillet paprika. I dag: omelett med foccaccia ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frua Skrevet 14. august 2012 #2327 Del Skrevet 14. august 2012 Stekt ris med hvitløk, nøtter og avocado til middag i dag. Ikke akkurat spennende mat men ble mett iallefall! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belle de Jour Skrevet 14. august 2012 #2328 Del Skrevet 14. august 2012 Middagen idag var burgere av kikerter, søtpotet og chili. Tilbehøret var fullkornsris og peanøttsaus på glass. Veldig kjekt med et lager av burgere i frysa har jeg funnet ut Kunne du tenkt deg å legge ut oppskriften? Eventuelt sende den på PM? Hørtes godt ut! Ble linsesuppe på meg, rester fra i går. Grønne linser, flådde tomater, chilli, ingefær, kokosmelk, sitron, løk og hvitløk. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klaine Skrevet 14. august 2012 #2329 Del Skrevet 14. august 2012 "Vegetarianere" som spiser fisk = pescetarianere. Når jeg var vegetarianer og skulle lage meg noe enkelt og godt, pleide jeg bare å wokke grønnsaker sammen med enten kikerter/tofu, og tilsette krydder og/eller saus (jeg brukte ofte soyasaus). Soyakjøtt med sursøt saus og nudler til er også veldig godt og enkelt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frua Skrevet 15. august 2012 #2330 Del Skrevet 15. august 2012 Kunne du tenkt deg å legge ut oppskriften? Eventuelt sende den på PM? Hørtes godt ut! Ble linsesuppe på meg, rester fra i går. Grønne linser, flådde tomater, chilli, ingefær, kokosmelk, sitron, løk og hvitløk. Hei du, de burgerene var bare noe jeg slang sammen så har ingen nøyaktig oppskrift. Jeg brukte en boks kikerter, en søtpotet, havregryn, saften av en lime, en halv chili, løk og hvitløk. Sausen var fra merket "Blue Dragon" som finnes i stort sett alle dagligvarebutikker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belle de Jour Skrevet 15. august 2012 #2331 Del Skrevet 15. august 2012 Hei du, de burgerene var bare noe jeg slang sammen så har ingen nøyaktig oppskrift. Jeg brukte en boks kikerter, en søtpotet, havregryn, saften av en lime, en halv chili, løk og hvitløk. Sausen var fra merket "Blue Dragon" som finnes i stort sett alle dagligvarebutikker Aha! Det burde jeg klare Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2015 #2332 Del Skrevet 5. februar 2015 Jeg har oppskrift på nøttesteik. Kanskje du kan bytte ut nøttene med kikerter? NØTTESTEIK: 1 SS SMØR/ OLJE 1 STOR FINHAKKET LØK 2 SS SETERRØMME 200 GR COTTAGE CHEESE 4 DL GROVHAKKEDE MANDLER/ NØTTER (ER BEST MED VALNØTTER, HASSELNØTTER, MANDLER OG PECANNØTTER) 1 SS SITRONSAFT 150 GR REVET CHEDDAR 2-3 STENGER FINHAKKET STANGSELLERI 3 LETTPISKEDE EGG 1 1/2 TS SENNEP( OM DU VIL) 1 SS BULJONG PULVER SALT ETTER SMAK (OBS! DET ER SALT I BULJONGPULVERET OG) PEPPER STEKES I BRØDFORM MED BAKEPAPIR I. 175*C I CA 45-60 MIN. JEG SKRUR OPP VARMEN OG SETTER PÅ GRILL DE SISTE TI MINUTTENE FOR Å FÅ SKIKKELIG BRUN STEKESKORPE. Vet du om en cottage cheese uten animalsk løpe (tine bruker er animalsk ) ? Anonymous poster hash: ba29a...784 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Teora Skrevet 8. februar 2015 #2333 Del Skrevet 8. februar 2015 Ooh, den store vegetartråden! Siden den først har dukket opp igjen slenger jeg ut gryterett med kikerter, aubergine og tomat servert med coucous som dagens middag. ( Google marokkansk kikertgryte for oppskriften jeg er inspirert av fra klikk.no) Også lurer jeg på om noen vil dele sin beste vegetarlasagne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kelsi Skrevet 7. september 2015 #2334 Del Skrevet 7. september 2015 Hjemmebakte pitabrød med fetaost, salat, paprika og rødløk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Selfie Skrevet 14. juni 2016 #2335 Del Skrevet 14. juni 2016 Baligryte med paneerost Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå