AnonymBruker Skrevet 3. februar 2014 #861 Skrevet 3. februar 2014 Har du fjøl med rist, så smulene fanges i midten? Smart! Det skal jeg se etter, takk for tipset Kutt brødet i butikken (om du kjøper brød). Da slipper du ihvertfall smulene som oppstår når du skjærer opp brødet hjemme. Foretrekker tykkere skiver, skulle ønske man kunne stille inn tykkelsen selv! Men takk for tipset Anonymous poster hash: 072d5...29a
DysterPytten Skrevet 10. februar 2014 #862 Skrevet 10. februar 2014 (endret) Bruk vann og salmiakk Her: http://www.klikk.no/bolig/vedlikehold/article516624.ece Anonymous poster hash: 02256...1b7 Eller sitron: http://www.kk.no/920225/bruk-sitron-til-rengjoringen Jeg lurer på om ikke jeg har lest at man skal varme en stor bolle sitronvann inni ovnen, og at dampen da hjelper på fettet. Ingenting har funka.... jeg tror jeg har senebetennelse snart av alt jeg har skrubba og gnikka. Moren min sier nå jif skurekrem og baksiden av en sånn svamp (sånn skuresvamp), men jeg er usikker? Sliper ikke det? Det er helt fastbrent fett jeg vil ha bort... Endret 10. februar 2014 av Dermika
Gjest Guilty Skrevet 11. februar 2014 #863 Skrevet 11. februar 2014 Ingenting har funka.... jeg tror jeg har senebetennelse snart av alt jeg har skrubba og gnikka. Moren min sier nå jif skurekrem og baksiden av en sånn svamp (sånn skuresvamp), men jeg er usikker? Sliper ikke det? Det er helt fastbrent fett jeg vil ha bort... Har du prøvd eddik? Det er mitt nye favorittmiddel. Om du lurer på om det kan brukes på materialet så er det bare å sjekke det på nettet.
Gjest Kv84 Skrevet 11. februar 2014 #864 Skrevet 11. februar 2014 Vet ikke om dette teller, men det å bruke samme glass, tallerken og kaffekopp gjennom hele dagen gjør mindre oppvask. 4
Malum Skrevet 11. februar 2014 #865 Skrevet 11. februar 2014 Jeg snappet ett eller annet sted opp et råd om å ha en fyrstikk i munnen (med svovelsiden ut, selvsagt) under skjæring av løk for å unngå tårer og svie, og det funker!
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2014 #866 Skrevet 11. februar 2014 Vet ikke om dette teller, men det å bruke samme glass, tallerken og kaffekopp gjennom hele dagen gjør mindre oppvask. Æsj! Anonymous poster hash: 63f17...c3f 1
Djungelvrål Skrevet 11. februar 2014 #867 Skrevet 11. februar 2014 Æsj! Anonymous poster hash: 63f17...c3f Hvorfor er det æsj, jeg bruker også samme vannglass, kaffekopp og tallerk hvis jeg bare har hatt brødskiver på den. Folk er så jævla pripne! 14
Lea2 Skrevet 11. februar 2014 #868 Skrevet 11. februar 2014 Jeg bruker samme kaffekopp nesten hele tiden. Bare skyller av den med varmt vann før jeg gir meg selv påfyll. Så får den en runde i oppvaskmaskinen når den skal kjøres (1-2 ganger i uka). Samme gjelder vannglass, tallerkener som det har vært tørr mat på (bare børster bort evt smuler). 4
DysterPytten Skrevet 12. februar 2014 #869 Skrevet 12. februar 2014 (endret) Har du prøvd eddik? Det er mitt nye favorittmiddel. Om du lurer på om det kan brukes på materialet så er det bare å sjekke det på nettet. Det ble (desverre) stålull-pads. Sto at de kunne brukes inni stekeovn, og jeg var yyyyyderst forsiktig:) Hvordan bruker du eddik? Endret 12. februar 2014 av Dermika
Gjest Cevita Skrevet 12. februar 2014 #870 Skrevet 12. februar 2014 Tips: Har du en sånn gammel lefsekjevle liggende? En sånn med rutemønster? Bruk den på pizzadeiger og kanelsnurreleiven også, den er genial på å kjevle ut gjærbakst!
Gjest Guilty Skrevet 12. februar 2014 #871 Skrevet 12. februar 2014 Det ble (desverre) stålull-pads. Sto at de kunne brukes inni stekeovn, og jeg var yyyyyderst forsiktig:) Hvordan bruker du eddik? Det kommer litt an på hva jeg bruker det på da Hvis jeg vasker flisene på badet og dusjkabinettet f.eks så tar jeg en del eddik i en tom sprayflaske og blander med vann det funker kjempebra! I ovnen eller på flekker som sitter godt fast tar jeg på ren eddik, lar sitte i 2-3 minutter og så vasker jeg av med en klut. Jeg bruker også eddik til å vaske vaskemaskinen(da tar jeg bare eddik rett inni trommelen. Har funket fint til nå). Men ja Til vanlig blander jeg det ut(er ikke så nøye med hvor mye) med vann i sprayflaske og på vanskeligere steder tar jeg ren eddik. Er relativt miljøvennlig, billig og effektivt! Det har ikke verdens beste lukt de første minuttene da
AnonymBruker Skrevet 7. april 2014 #872 Skrevet 7. april 2014 Noen som har tips til hvordan man kan vaske stekepanner for å få bort sterke farger? Blir ofte et lite belegg f.eks. når jeg har laget taco/curry eller lignende, som fører smaken over neste gang jeg skal bruke stekepannen. Utrolig irriterende, prøver å unngå såpe i panna også... Anonymous poster hash: be73f...be8
Chloe- Skrevet 7. april 2014 #873 Skrevet 7. april 2014 Noen som har tips til hvordan man kan vaske stekepanner for å få bort sterke farger? Blir ofte et lite belegg f.eks. når jeg har laget taco/curry eller lignende, som fører smaken over neste gang jeg skal bruke stekepannen. Utrolig irriterende, prøver å unngå såpe i panna også...Anonymous poster hash: be73f...be8 Unngå såpe i panna?
Gjest Funky Punk Skrevet 7. april 2014 #874 Skrevet 7. april 2014 Det har jeg aldri opplevd. Bruker skikkelig varmt vann og såpe, og skrubber på med børsten. Er det en slik jernpanne, så smører jeg pannen med olje når den har tørket
Jade Skrevet 7. april 2014 #875 Skrevet 7. april 2014 Unngå såpe i panna? Har lest i flere bruksanvisninger at man ikke skal bruke såpe på stekepanner. Men jeg foretrekker ren stekepanne :-) 1
Malum Skrevet 7. april 2014 #876 Skrevet 7. april 2014 Fyll opp stekepanna med vann, ha oppi et par skjeer oppvaskmaskinpulver, og la det småkoke i 45 minutter. Blir gullende ren!
MockingJay Skrevet 7. april 2014 #877 Skrevet 7. april 2014 Vet ikke om det fins råd for dette problemet, men må prøve om dere kloke damer vet:) Vi kan nesten ikke kjøpe frukt. Kjøper vi frukt så er det ødelagt dagen etter, så her handler vi faktisk ny frukt hverdag (jeg er en skikkelig frukt narkoman). Vi kjøper altså frukten, for så å sette den på benken. Har fått tips om at epler og bananer ikke burde være sammen, så det har vi tatt hensyn til, men det råtner likevel! Helt fersk fin frukt er brun, og ofte har det prestert å få seg et mugglag også. Dette skjer ingen andre steder i huset, så tenker det må være noe galt akkurat på kjøkkenet? Eller? 1
goldenchanel Skrevet 8. april 2014 #878 Skrevet 8. april 2014 Bruke klor til å bleke kaffekopper som har blitt brune i bunnen
Gjest Funky Punk Skrevet 8. april 2014 #879 Skrevet 8. april 2014 Mocking: jeg pleier alltid ha frukten i kjøleskapet jeg. Epler f.eks pleier å holde seg fine minst 2-3 uker
Gjest Funky Punk Skrevet 8. april 2014 #880 Skrevet 8. april 2014 Bruke klor til å bleke kaffekopper som har blitt brune i bunnen Eller så kan man også bruke litt bakepulver
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå