Gå til innhold

carolinebergeriksen.no


MissLucy

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Snødronninga skrev (25 minutter siden):

Linnea står på sitt. 💪🏻 Det er helt klart ansvarsfraskrivelse fra Caroline sin side, flott at noen tør å si det rett ut til henne.  «Nei, det er det ikke» skriver hun. Sjekk svaret hennes, fullt av trass og fornektelse. Hun tok ansvar og publiserte det slik det er nå. Javel. Jeg er tom for ord egentlig. Det er så fantastisk forskrudd, at jeg har ikke ord. 
 

https://www.instagram.com/p/DA1XGXZth-e/?hl=nb

 

IMG_4331.jpeg

Må bare kommentere igjen. Dette er Caroline Berg Eriksen som har mistet fotfestet fullstendig som bedriftseier!

En ting er at det er fullstendig ansvarsfraskrivelse. Verre er det at det hun publiserte bikket vel forbi ortoreksi over i proana. Det er ille nok i seg selv. Men her mener hun altså at hun står for at hun publiserer proana, hun mener det er ikke bare er innenfor, men at hun også kunne ha prestert det på en mye verre måte. Det virker nesten som om det er noe hun har vurdert.

Men hun tar null ansvar for det hun selv sier og anbefaler og hvordan det påvirker andre. Og det sier hun altså på den sosiale plattformen hvor hun kaller seg personlig trener.

Og med det sier hun egentlig rett ut at hun ikke er ansvarlig for hva det hun som personlig trener anbefaler og råder folk til å gjøre har for negative konsekvenser for potensielle kunder.

Mer tydelig kan hun egentlig ikke offentliggjøre sin egen komplette uegnethet som "personlig trener"!

  • Liker 26
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (3 minutter siden):

Bare så det er sagt - du er uendelig mye bedre til å kommunisere og skrive enn hva CBE er (som har to år på en privat journalistskole og 15 år med å kommunisere til følgere..). 

Jeg synes det var veldig bra at du kommenterte på det hun hadde lagt ut - for med det fikk du henne til å vise sin sanne natur, hvor ekstremt egoistisk hun er, og hvordan følgere er noe hun aldri har fokus på, noe som også er årsaken til at bedriftstallene siste to år har vært blodrøde. At hun og mannen gjør en elendig jobb, det gir hverken henne eller ham rett til å være stygg mot andre på sine offentlige kanaler. Men det er bra at Caroline Berg Eriksen og Treasures AS så grundig avslører seg selv!

Så takk for at du var modig nok til å legge ut det du gjorde!

Alzheimers er en forferdelig trist sykdom, forferdelig tøft å være pårørende! ❤️ Jeg håper du greier å snu det at du skrev det du gjorde til noe positivt! For du ga faktisk ansikt til sykdommens følger. Og du fikk en av de aller verste influenserne vi har i landet til å avsløre sine umenneskelige, egoistiske og fullstendig navlebeskuende sider. Vær glad for at du var tøff nok til å bruke stemmen din!

Og ta med deg alle positive minner om din mor, ingenting kan endre dem! ❤️ 

Tusen takk, jeg setter pris på det du skriver❤️ Ble litt rørt nå, faktisk🥹 Har mange gode minner med henne, hun var fantastisk! 

Empati, forståelse og evnen til å se ting fra andres perspektiv, eksisterer ikke i dette parets verden. Jeg håper virkelig at døtrene deres blir bedre mennesker 🙏

  • Liker 19
  • Hjerte 30
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En ting er sikkert, disse fadesene tar aldri slutt. Når man tror man har sett og lest alt fra den kanten, dukker det plutselig opp nye ting. CBE fortjener en pris for Norges mest trassige, påståelige, usunne, virkelighetsfjerne og ansvarsfraskrivende influenser. 

  • Liker 29
  • Hjerte 1
  • Nyttig 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Carmen67 skrev (12 minutter siden):

Du kom ut som den suverene moralske vinneren i din dialog med CBE og fikk henne til å vise sitt sanne jeg. Vær fornøyd med ditt bidrag for å avsløre slike taskenspillere som ikke bryr seg om hverken Alzheimer eller hjerteinfarkt. De bruker alvorlige diagnoser som rekvisitter til sin livsløgn, og pårørende tråkker de på over en lav sko. 
DU kan trekke dyna over hodet om kvelden og sove godt i trygg forvisning om at du ikke drar andre ned i søla på denne måten. Det gjør tydeligvis ikke CBE. 
Føler med deg ang. moren din❤️

Tusen takk, for noen flotte folk det er her på forumet ❤️

Følte meg skikkelig dritt for et par timer siden, men føler nå jeg meg bedre.

Det disse to holder på med, må ta slutt snart. Skjønner de ikke hvor dårlige forbilder de er for andre? At de fortsatt holder på slikt etter så mange år, er for meg en gåte.

  • Liker 19
  • Hjerte 25
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Snødronninga skrev (4 timer siden):

Linnea står på sitt. 💪🏻 Det er helt klart ansvarsfraskrivelse fra Caroline sin side, flott at noen tør å si det rett ut til henne.  «Nei, det er det ikke» skriver hun. Sjekk svaret hennes, fullt av trass og fornektelse. Hun tok ansvar og publiserte det slik det er nå. Javel. Jeg er tom for ord egentlig. Det er så fantastisk forskrudd, at jeg har ikke ord. 
 

https://www.instagram.com/p/DA1XGXZth-e/?hl=nb

 

IMG_4331.jpeg

Hun er rett og slett fullstendig uspiselig. Helt merkelig at de ikke ser det selv.

  • Liker 20
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mrs Bella skrev (6 timer siden):

Hun og mannen, begge med egne PT-kanaler, er på krigsstien… Igjen henger de ut en bruker i story… Og de snakker om nettroll??? Profesjonelt, nei langt ifra. Fordelen er jo at de dokumenterer sine egne dumheter og manglende innsikt. 
Ser for øvrig ut som at videoer og bilder på kontoene for tiden er gjenbruk…

IMG_9327.thumb.png.c38a920231378a6eb53adf2ef40898fb.png

Men hvorfor må de alltid uttale seg så bombastisk og sort/hvitt (kanskje "farget" av interiøret hjemme?)?

Hadde teksten i hovedinnlegget i stedet inneholdt en formulering som: "Visste du at et sunt kosthold sammen med trening kan virke forbyggende på en rekke diagnoser som...? " så er jeg ganske sikker på at kommentarene også hadde sett annerledes ut. 

Men når det fastslås at "Hjertesykdom, Alzheimers og dårlig mobilitet er ikke problemer du trenger å møte i fremtiden, om du proiriterer riktig" blir det veldig bombastisk. (Se innlegget til @Turkis Sau for screenshot)

Nå har det dog på magisk vis kommet inn ordet nødvendigvis i akkurat den setningen. Har man sett! 

Screenshot_20241011_064020_Instagram.thumb.jpg.6a1444f4024b0bce64b882a8e398dc13.jpg

Endret av Roadrunner
  • Liker 34
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alzheimer er virkelig en forferdelig sykdom. Mistet mormoren min til den sykdommen og husker hvor utrolig vanskelig det var å se henne svinne hen, og ikke minst hvor hvor vanskelig det var for moren min. Unner virkelig ingen å miste en kjær til den sykdommen, som vi vet så lite om. Et aktivt liv og et sunt kosthold er absolutt positivt for det meste her i livet, men alt med måte. Det CBE og gemalen holder på med er ikke "med måte". De fremviser et kosthold som er preget av ultraprossesert mat (om de spiser balansert ellers aner jeg ikke, men får da håpe det), og der tror jeg det ligger en potensiell fare for mange livsstilssykdommer fremover. Den maniske treningen de holder med på,hvor de aldri kan ta fri og er opphengt i å vise frem hvor mye de trener og hvor "flinke" de er kontra oss som sitter i sofaen og peller oss i navelen og er misunnelige, er helt bak mål med tanke på hva de faktisk kommuniserer at de ønsker å oppnå med disse PT-kontoene sine: kunder. Hun har gått langt over streken denne gangen, med "snakking", Florida og nå den siste posten om Alzheimer. Sikkert bevisst for å skape blest, men  jeg håper at dette er kroken på døra for disse to. Fytti katta så ufyselige de er!

Endret av Isola2
Skrivefeil
  • Liker 30
  • Hjerte 1
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

GhostHug skrev (9 timer siden):

IMG_0171.thumb.jpeg.5dd4770dead71d9072e207c13320c466.jpeg

 

Ååå, dette er komisk. Har de ingen evne til å se seg selv utenfra?

Snakker om å kjenne sin egen begrensning, og i det samme kommentarfelter uttaler seg med brask og bram om ting hun ikke har noe kompetanse på.

Vi har vel alle møtt en sånn, enten på trening eller i jobb/sosialt. Han som har alt det dyreste utstyret, nyeste teknologien og snakker høyt og mye om den greia som vedkommende er "best" i. Jeg for min del har møtt flere, men ingen så ekstremt uspiselige som LKE og CBE. Disse to er en i en egen liga der de sitter å tester sitt eget blod og trener i en mørk kjeller alene, uten noe særlig resultater å vise til. Å det er jo helt greit det, hadde det ikke vært for at de fremstiller seg selv som eliten selv. I tillegg til at de presterer å kritisere de som virkelig vet hva de holder på med, uansett hva det er, vet dette paret bedre. 

  • Liker 26
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Én av grunnen til at bloggen var så stor for 10 år siden, var jo det elleville kommentarfeltet med all kranglingen og de ulike personaene gemalen (og fruen, for alt vi vet) portretterte i kommentarfeltet. Innholdet var jo egentlig like, ehe, innholdsløst som nå. Spørs om de har mimret litt om gamledager og kommet på engasjementet det skaper å krangle i egne kommentarfelt. 

De kommer ikke noe særlig godt utav det, som vanlig, men weheey, engasjement!!!🤪

  • Liker 21
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1- Makan til frekke svar fra frua (og Coachen) Den Instagram-kontoen hennes er jo bare et grusomt negativt sted, med uhyggelig stemning. Hvem booker henne egentlig? 
 

2- Jeg tenker at om de gjør alt dette for penger, er det mer desperat enn jeg hadde trodd. I tilfelle tenker jeg på barna som vokser opp i et slikt hjem. 
 

Linnea Myhre prøver hardt, men frua lar seg ikke pirke på nesen. «Vi har ulikt utgangspunkt», svarer hun….  Tenker de har ulikt syn på etikk og moral også… 

Og hva er det med han???? Er det bare oppgulp av ekle kommentarer. «Jeg vil ikke være normal, for normal betyr å være overvektig»???????? Han kommuniserer bortimot en forakt mot mennesker som ikke prioriterer å leve som dem.  
Er det ikke bortimot sykelig hele greia? 

  • Liker 35
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

At carolinebergeriksenno nå har føyd til ordet nødvendigvis i posten om trening for å unngå sykdommer, kan jo med litt godvilje sees på som at hun tar tilbakemeldinger på alvor. Jeg tror vel heller at hun/de skjønte at de hadde dummet seg ut, men å forklare det? Nei, da er det bare å late som om ordet alltid har stått der. Bedre å la det se ut som at de som kommenterer bare er ute etter å ta henne. 

IMG_7312.jpeg

  • Liker 10
  • Nyttig 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Escadamango skrev (5 timer siden):

En ting er sikkert, disse fadesene tar aldri slutt. Når man tror man har sett og lest alt fra den kanten, dukker det plutselig opp nye ting. CBE fortjener en pris for Norges mest trassige, påståelige, usunne, virkelighetsfjerne og ansvarsfraskrivende influenser. 

Holdningen er at ansvaret ikke ligger hos påvirker, men mottaker. En kan bare la vær å se. Ikke rart det går dårlig når en ikke er interessert i å ta pulsen på publikum og tror en kan produsere i egen tåke i håp om å skyte blink. Det forklarer også hvorfor de gir fullstendig beng i mindreåriges rettigheter. De stenger av den store verden der ute av mennesker som blir uheldig påvirket, og mennesker med dårlige hensikter. Ettersom de ikke har noen interesse av å tilføre verden noe heller, så hadde det vel vært like greit å gjøre alle kontoer private. Da kan de sulle rundt i sin egen hverdag og navle så mye de vil for familie og venner som skulle finne det hyggelig å ta del i. 

  • Liker 8
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

For noen forferdelige svar de gir. Tror det er han som skriver, men de virker fryktelig lite sympatiske. Og lite oppvakte.

Det er heller ikke noe å skryte av man trener som en toppidrettsutøver når man ikke (lenger) er toppidrettsutøver. Det er bare ekstremt selvopptatt.

  • Liker 35
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ganske forstyrrende bilde som tegnes med dette opphenget i å henge ut andre mennesker. Særlig den "første", som forteller om tap i egen familie. Det er nesten så en ikke tror det en ser. Ekstrem krenkbarhet og holdning til berettigelse. Fantastisk jobbinnhold.

  • Liker 20
  • Nyttig 21
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marihone skrev (9 timer siden):

Er det god markedsføring å kommentere slik til potensielle kunder? Så må hun få mannen sin til å blande seg inn i en diskusjon. Uprofesjonelt.

 

IMG_1572.thumb.jpeg.1276e180f8e27b907cdf78e7bc7bb059.jpeg

 

Utrolig pinlig!

 

  • Liker 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...