HalldirV2 Skrevet 12. januar 2019 #1 Skrevet 12. januar 2019 Hvilke tilbehør liker du best til biff? 😊
Rumle Skrevet 12. januar 2019 #2 Skrevet 12. januar 2019 (endret) Hjemmelaget potetstappe og ovnsbakte asparges, hvitløk og cherrytomater. Gjerne en fløtebasert saus ved siden av. Absolutt ikke bėrnaisesaus Endret 12. januar 2019 av Rumle 5
Oppgitt78 Skrevet 12. januar 2019 #3 Skrevet 12. januar 2019 Hjemmelaget bearnaise, hasselbackpoteter, dampede grønnsaker og litt ferskpresset hvitløk på toppen.. Ev så kan sausen byttes ut med fløtestuet sopp og løk. 3
Majott Skrevet 12. januar 2019 #4 Skrevet 12. januar 2019 Maiskrem er godt! Eller om så bare stekt mais. Brokkoli og stekt sopp/soppstuing hører også med hos oss. 1
ekkoet Skrevet 12. januar 2019 #5 Skrevet 12. januar 2019 Vi pleier å lage søtpotetstappe, stekt sopp og en saus, som oftest peppersaus. Men det finnes generelt veldig mye som er godt til synes jeg. 1
HalldirV2 Skrevet 12. januar 2019 Forfatter #6 Skrevet 12. januar 2019 10 minutter siden, Rumle skrev: Hjemmelaget potetstappe og ovnsbakte asparges, hvitløk og cherrytomater. Gjerne en fløtebasert saus ved siden av. Absolutt ikke bėrnaisesaus Absolutt ikke bėrnaisesaus? 😯 Er det fordi du ikke liker bėrnaisesaus, eller fordi du ikke liker det til biff? Peppersaus da?
Rumle Skrevet 12. januar 2019 #7 Skrevet 12. januar 2019 Akkurat nå, HalldirV2 skrev: Absolutt ikke bėrnaisesaus? 😯 Er det fordi du ikke liker bėrnaisesaus, eller fordi du ikke liker det til biff? Peppersaus da? Jeg klarer bare ikke å like det Peppersaus, ja takk! 3
HalldirV2 Skrevet 12. januar 2019 Forfatter #8 Skrevet 12. januar 2019 Så gøy, her var det virkelig ulike preferanser. Mange ideer å prøve 😊
Oppgitt78 Skrevet 12. januar 2019 #9 Skrevet 12. januar 2019 Når du steker biffen, så sleng gjerne på litt røkt paprikakrydder mot slutten.. Det gir en fin liten «piff» på smaken. 2
HalldirV2 Skrevet 12. januar 2019 Forfatter #10 Skrevet 12. januar 2019 (endret) 1 minutt siden, Rumle skrev: Jeg klarer bare ikke å like det Peppersaus, ja takk! Fair enough 😊 Tror ikke jeg har hatt peppersaus til biff siden jeg var barn. Påtide å sjekke det ut igjen. Endret 12. januar 2019 av HalldirV2
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #11 Skrevet 12. januar 2019 Bérnaises eller "koke ut panna med rømme/fløtesaus" og asparges eller aspargesbønner, juanitatomater. Anonymkode: 83b6a...d38 2
Pupperulla Skrevet 12. januar 2019 #12 Skrevet 12. januar 2019 Saltbakte småpoteter , peppersaus/bearnaise /rødvinsaus stekt paprika,løk ,og squash brokkoli/blomkål 1
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #13 Skrevet 12. januar 2019 Rødløkskompott og honningbakte reddiker er også godt. Anonymkode: 21511...355 2
ekkoet Skrevet 12. januar 2019 #14 Skrevet 12. januar 2019 3 minutter siden, Rumle skrev: Jeg klarer bare ikke å like det Peppersaus, ja takk! Jeg er også der - bernaise er noe jeg har på biffen kun om det ikke finnes andre alternativer, lager det aldri selv. Er rett og slett blitt lei av det føler jeg, føler det er gatekjøkkenvarianten av saus. Peppersaus, fløtesaus (med smak) eller rødvinssaus er langt bedre alternativer. 3
K.B. Skrevet 12. januar 2019 #15 Skrevet 12. januar 2019 Biff går litt på autopilot. Ovnsbakte potetbåter eller potetmos, tomat confit, grillet asparges og rødvinssjy eller peppersaus... 1
Oppgitt78 Skrevet 12. januar 2019 #16 Skrevet 12. januar 2019 Uansett hva slags saus som velges, så bør den lages fra bunnen av.. Posesaus ødelegger oftest et godt biffmåltid. 2
FrankDrebin Skrevet 12. januar 2019 #17 Skrevet 12. januar 2019 Synes det er veldig godt med bakt potet ved siden av biff. Asparges hører også selvsagt med. 2
Jerry Lee Skrevet 12. januar 2019 #18 Skrevet 12. januar 2019 27 minutter siden, Rumle skrev: Hjemmelaget potetstappe og ovnsbakte asparges, hvitløk og cherrytomater. Gjerne en fløtebasert saus ved siden av. Absolutt ikke bėrnaisesaus Enig. Og, ja..sistnevnte er grusomt. 1
Meadow Skrevet 12. januar 2019 #19 Skrevet 12. januar 2019 Vi pleier å ha fløtegratinerte poteter, asparges og rødvinssaus. Mmm. 2
HalldirV2 Skrevet 12. januar 2019 Forfatter #20 Skrevet 12. januar 2019 12 minutter siden, Jerry Lee skrev: Enig. Og, ja..sistnevnte er grusomt. 42 minutter siden, Rumle skrev: Hjemmelaget potetstappe og ovnsbakte asparges, hvitløk og cherrytomater. Gjerne en fløtebasert saus ved siden av. Absolutt ikke bėrnaisesaus Hvor har dere hvitløken? Ovnsbakt eller stekt i smøret med biffen?
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå