Gå til innhold

Diddles


Diddles

Anbefalte innlegg

Gjett hvem som sov seg gjennom tiden da det var meningen å være på trening :sjenert: Fy fader jeg er kjedelig for tida :dåne: :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg fikk verdens beste kommentar i barnehagen igår. Vi hadde hjemmelaga fiskepinner til lunsj, og var i garderoben for å kle oss og gå ut da ei lita jente på 4 år sa: Du Diddles, spiste du litt mange fiskepinner til lunsj idag? Jeg lo litt og spurte hvordan det. Så kom bomba; jeg syns du har fått mage!!

:skratte:

Søteste!! Med andre ord begynner det å vise på meg :overrasket: Tidsspørsmål før jeg blir spurt av andre også tenker jeg, folk jeg ikke klarer å ro meg unna med fiskepinner til lunsj :ler: Det blir lagt merke til, jeg har sett blikkene...syns det er litt tidlig enda!

Igår klarte jeg å kravle meg på trening også *stolt* selv om kroppen skreik etter en hvil :dåne: En rar følelse å ha så utrolig lite lyst å gå på trening, det har jo vært en enormt stor livet mitt over lenger tid nå :overrasket: Men det var godt når det var overstått, god samvittighet og følte meg faktisk litt opplagt for første gang på uker!! Så jeg prøver igjen lørdag formiddag, jeg skal være fornøyd om jeg har klart 2 ganger denne uka :jepp: Så får det bli styrketrening i tillegg neste uke :trene:

Nå - jobb (:Gjesp:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Litt oppblåst for tida kanskje? :fnise: Ha en fin helg!

hihi, for en søt kommentar! :fnise:

*har lyst å se den oppblåste magen*

:fnise: Verken jeg eller kollegaen min visste helt hvor vi skulle gjøre av oss, jeg lo så tårene trilla så fort ungen var komt seg ut :ler: De er herlig (og avogtil smertefullt) ærlige disse små :hjerte: Magen min er ikke noe å se på for tida Pysepusen, bleik å fæl :dåne: Får ikke noe bilde før jeg har litt mer farge på kroppen ihvertfall :snurt:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snupperelli skal se X-faktor - det vil si ingen soving på sofaen for meg :dåne: Jeg må brette klær bare for å holde meg våken :hoho:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skikkelig stolt av meg selv som har karret meg på trening hele 2 ganger denne uka :nigo: Det er ganske sensasjonelt mtp hvor ufattelig lite energi jeg faktisk har - det er vel hakket før ungene spør om jeg er syk så mye som jeg sover :fnise: Jeg har ikke lyst å si noe enda, det blir så lenge å vente...samtidig har jeg så ufattelig lyst å dele gleden vår med de :strix: Menmen, får smøre meg med tålmodighet ;)

Jeg fikk pratet med instruktøren om hvor mye jeg skal presse meg på trening, jeg er så redd for å gjøre noe galt :haar: Hun sa jeg skulle lytte til kroppen min, sove når jeg trengte det og ta det easy på trening frem til uke 12-13..ikke noe særlig over 80 % av maxpuls (:overrasket:) og kjenne veldig godt etter underveis!! Styrketrening skal jeg være forsiktig med frem til jeg har fått et program av spesialisten jeg skal til om noen uker - så da får jeg gå her med abstinensene mine :fnise: Sove er jeg jo god på, det erden enkleste måten å ikke tenke på at jeg burde vært på trening :hoho: Men jeg syns det var godt å få det avklart :jepp:

Endret av Diddles
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja absolutt :Nikke: Nå kan det være det er akkurat dette de har ment da, men sånn som jeg har forstått det så vil de helst ikke at jeg skal trene i det hele tatt - og det går bare ikke!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fint for meg å lese at du fikk samme råd som meg, det tyder på at det ihvertfall er noen som er enige der ute i den store informasjonsjungelen! ;)

Jeg er mye mindre trøtt nå enn i første trimester, bortsett fra hvis jeg tar helt av med gjøremål såklart.. Håper du også våkner til etterhvert, for det er utrolig slitsomt å gå rundt i det som føles som en evig døs! :Nikke:

Ha en finfin lørdagskveld! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pysepusen

Nei, kroppen har godt av trening! De sier jo det at jo bedre form du er i, jo lettere er det å føde (men jeg var jo absolutt ikke i form og det gikk strååålende :nigo: ). Men det er jo en slitsom bragd for kroppen da ;)

Og jeg er fremdeles trøtt jeg også, men så er det jo et år siden jeg sov gjennom en hel natt også så kanskje ikke så rart :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Diddles gjør rare ting hun ikke kan forklare:

6. november: Skal på trening og har det litt travelt. Prøver å starte bilen med en banan istedet for nøklene....

7. november: smører den fantastiske, dyre (!!!) fuktighetskremen min i håret i stedet for i ansiktet!!

Endret av Diddles
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Storesøster og familien skal ikke feire jul sammen med oss i år :grine: Hvordan skal dette bli??? Uten ungene OG storesøster m/ familie :dåne: Dette blir r-a-r-t!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forresten så skal jeg til legen imorgen :overrasket: Det blir spennende :jepp: ...og en kjekk ting til; vi fikk mail om murveggen vår på fredag - så vi regner med de kan begynne neste uke allerede :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pysepusen

Jeg er klar for julefeiring på sms jeg! :jepp: Jeg tenker at det blir en fin jul uansett jeg :) Du har mannen din, babyen i magen og foreldrene dine :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...