Gjest Gjest Skrevet 2. november 2006 #263 Skrevet 2. november 2006 I dag blir det brent kjærlighet ← :klø: Hva er DET?
Amanlis Skrevet 2. november 2006 #264 Skrevet 2. november 2006 I dag blir det brent kjærlighet ← :klø: Hva er DET? ← Sorry, jeg svarte i feil tråd jeg. Jeg skulle ikke svare i vegetar-middagtråden.
Gjest Gjest Skrevet 3. november 2006 #265 Skrevet 3. november 2006 I går hadde vi Quesedilla med tomatbasert bønne og champignon fyll, og frisk salat. NAM! Anbefales på det sterkeste! :-)
Gjest Gjest Skrevet 3. november 2006 #266 Skrevet 3. november 2006 I går hadde vi Quesedilla med tomatbasert bønne og champignon fyll, og frisk salat. NAM! Anbefales på det sterkeste! :-) ← Oppskrift? Vær så snill!
Gjest Gjest Skrevet 3. november 2006 #267 Skrevet 3. november 2006 Oppskrift? Vær så snill! ← Veldig enkelt! Du trenger corn tortillas. Vi kjøpte en pakke med 6, men jeg synes det var litt lite. Det er den lille størrelsen, men du kan godt bruke de store også. Sett på ovnen på 200 grader Sausen lagde jeg sånn: Freste hvitløk og chili i rapsolje før jeg tilsatte opphakket løk og champignon. Stekte til løken ble glassaktig, og tilsatte en boks kidneybønner (skylte!!) som var moderat most. Tilsatte ørlite vann for å få litt sving på bønnene. Stekte dette en liten stund før jeg tilsatte hakkede tomater tilsatt basilikum og litt salsa (gjerne litt sterk). Brukte ganske høy varme for at den ikke skulle bli alt for flytende ( = masse gris!). Smak til med salt og pepper + cayennepepper. Det er godt hvis den blir litt hot. Ca. fem minutter før sausen var ferdig satte jeg tortillasene inn i ovnen (jeg spiser ost, så jeg hadde en dert revet ost på hver). De er ferdige etter 4-5 min eller når osten er smeltet, for de som spiser ost. Man spiser det ved å legge saus på halvparten av en torilla (jeg strødde også fersk basilikum på toppen), brette den, så den ser ut som en halvmåne, og skjære hele saken i kakestykker. For de som spiser rømme, er det veldig godt å dyppe "kakestykkequesedilla'en" i rømme før man spiser den. Det blir ganske grisete, så ha nok servietter. Salaten ble gjort veldig enkel med agurk og avokadobiter. Ingen dressing. (Jeg bruker aldri litermål eller tenker særlig over hva jeg har gjør, jeg bare leker og prøver meg frem, så beklager om oppskriften er litt kryptisk! Det viktigste er at sausen ikke blir for flytende. Er du uheldig og får en flytende saus, kan du tilsette vanlig hvetemel, eller glutenfri lys melblanding om man ikke tåler vanlig mel, til sausen tykner.) Lykke til og god middag! (Har nesten lyst til å lage det samme igjen i dag! :blunke: )
salsera Skrevet 3. november 2006 #269 Skrevet 3. november 2006 I dag hadde vi en variant av Nilmas pasta med brokkoli. Hun bruker ansjos, men jeg brukte soltørkede tomater og surret brokkolistilken i litt av oljen som var i glasset.
Gjest Gjest Skrevet 4. november 2006 #270 Skrevet 4. november 2006 I går hadde vi "kjøttkaker" (hva kaller man disse kakene egentlig?!?) laget av knuste hasselnøttkjerner, bokhvetekorn og surkål (høres sært ut, ja, men veldig godt!! ) med potetmos og en KJEMPEGOD squash-champignon-løk-og-spinat-stuing med salt, pepper, muskat og cayennepepper I dag blir det SUSHI!! Hurra!!
Kvist Skrevet 4. november 2006 #271 Skrevet 4. november 2006 Hot gresskarsuppe med spiskum, varme rundstykker til. Nam!
salsera Skrevet 5. november 2006 #272 Skrevet 5. november 2006 I går hadde vi fargerik risterte og i dag skal vi ha spinatcanneloni.
Gjest Gjesta Skrevet 5. november 2006 #273 Skrevet 5. november 2006 I dag er den store restedagen. Hadde rester av brokkoliform til lunsj, og skal ha rester av mannens pastaform med chevre til middag. Må huske å handle i morgen.
salsera Skrevet 7. november 2006 #274 Skrevet 7. november 2006 I går laget samboer pizza og i dag skal vi gresskarsuppe med naturris og gresskarkjerner.
Tabris Skrevet 7. november 2006 #275 Skrevet 7. november 2006 Spaghetti med pastasaus fra glass. Enkelt i dag.
Gjest Gjesta Skrevet 7. november 2006 #277 Skrevet 7. november 2006 Er sushi vegetar? I går hadde jeg enda mer restemat, denne gangen fra fryseren. Var litt sen med å komme meg på butikken. I dag våknet jeg og hadde lyst på risengrynsgrøt, så det skal jeg ha i dag. Med masse sukker og kanel på, og et lite smørøye.
Nilma Skrevet 7. november 2006 #278 Skrevet 7. november 2006 I dag hadde vi en variant av Nilmas pasta med brokkoli. Hun bruker ansjos, men jeg brukte soltørkede tomater og surret brokkolistilken i litt av oljen som var i glasset.←Det er vel strengt tatt Jamie Olivers oppskrift, men jeg tar gjerne æren jeg, altså. I dag skal vi ha risotto med butternut squash/muskatgresskar.
Gjest Gjest Skrevet 7. november 2006 #280 Skrevet 7. november 2006 Er ikke fisk litt vegetaraktig? ← Nei. Men jeg tror trådstarter åpnet for fisk. Synd, for det skaper alltid problemer for ekte vegetarianere når fiskespisere kaller seg vegetarianere. Men det er jo ikke (bare ) din feil!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå