Gå til innhold

Dagene går....


Tetra

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Takk for mange koselige hilsninger.

Flyttet inn i ny huset på lørdag, er bare så herlig.

Går bra med oss, men Martine legger på seg for lite.... :-( så nå prøver vi oss frem med mer MME. Har gått over til en ny sort siden hun gulper opp alt sammen... en med tykningsmiddel i som er god for dem som gulper mye. Begynte i går, så er usikker på effekten. Ellers lurte helsesøster på om hun kan ha en UVI siden hun legger så lite på seg, skal ta prøve neste uke.... ble for sent å ta det nå før påske om det må sendes til dyrkning. Tok en stix i dag som var litt forurenset.

Har ikke hatt den helt store effekten av kiropraktor, men skal ha en behandling til.

En liten kort oppdatering dette her... er på påskeferie, men er bare vanlig analog linje så går så tregt. Kommer sterkere tilbake når vi får nett hjemme (adsl)

Har ikke bestilt det enda, så kan ta litt tid....

:klem: til alle som stikkker innom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innom en kjapp tur i gjen..... Er på besøk hos svigers... sambo jobber lange dager så jeg har vært her å spist middag sammen med dem :)

Måtte innom nett for å betale noen regninger (er mange av dem....), og siden svigermor ville gå en tur med Martine, kunne jeg jo benytte meg til å surfe litt :)

Går bare bra med oss, men Martine legger ikke på seg allverden, kaster opp både morsmelk og mme :( Hjalp ikke den sorten med tykningsmiddel i heller :( Men helsesøster mener det ikke e noe faretruende lite hun har lagt på seg.... følger godt sin egen kurve, og det er jo det som er viktig... ligger i nedre del på skjemaet. Skal fortsette å veie henne en gang i uken. Veide 3640gr i dag.

Ellers trives vi godt i nyhuset, har ikke fått pakket ut alt enda, + at det står igjen litt småtteri som må gjøres, men det får bli etterhvert. Sambo har så lange dager på jobb fortiden, så rekker ikke over alt. Når han endelig er hjemme prioriterer han å kose med Martine :hjerte:

Nei.... får se til å gjøre det jeg skal.

kommer sterkere tilbake når vi får internett hjemme :)

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heia Tetra! :klem:

Tenker masse på deg og Martine! Håper det går litt bedre både med ammingen, gulpingen, vekten til Martine og gråtingen! Føler virkelig med deg, men dette ordner seg vettù! Håper det har gjort det allerede!

:klem:

Om det passer med besøk neste uke så vil jeg gjerne komme en tur! Men jeg skal ringe deg og avtale litt nærmere, for det er ikke sikkert du får internett tilgang og ser dette her en gang du før neste uke! :-)

Stooor knipe- :klem: fra Sanna!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei du!!

Er så godt å ha noen som og har fått barn i den tiden vi fikk. Da kan jeg liksom følge dere og :wink:

Tulla mi gukper og en del, men hun tar morsmelk da. De er jo så søte... Helt fantastisk å bli mor. En ubeskrivelig følelse. :hjerte:

Håper det ordner seg med lille Martine....

GOD HELG!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Heisann!!

Da er jeg innom en liten tur igjen... har ikke fått nett hjemme enda, men det blir nå om en uke eller to.... gleeeeeder meg!!! Er en tur hjemme med mamma nå, så når hun og Martine koser, kan jo jeg surfe litt..... , men oppdatering i andres bøker får bli til jeg får adsl.

Her går det nå bare bra,,, koser oss masse sammen med Martine, og ikke minst er det kos nå som vi har begynt å komme i orden i ny huset :)

Går fremover med vekten til Martine også nå, selv om den vekten hun har i dag skulle hun hatt for en mnd siden..... Ble et opphold på barneavdelingen for å finne ut hvorfor hun ikke la på seg slik hun skulle. Jeg var fortvilet fordi helsestasjon ikke grep tak i det, så 3. april ringte jeg rett og slett legevakten etter hun hadde skreket i 1/2 døgn i strekk, hadde ikke stemme igjen lillegullet :( All maten kom opp i gjen også når hun spiste... Ikke noe kjekt nei.

Betryggende å få komme på sykehuset å få sjekket at alt var som det skulle, de trodde kanskje hun kunne ha en forsnevring mellom magesekken og tolvfingertarmen som gjorde at maten kom opp i gjen i stedet for å gå i tarmsystemet, men ul var heldigvis fin. Så det som rett og slett har vært problemet er at hun har fått for lite mat :cry: Vi har jo trodd hun fikk i seg nok, kunne ligge i en time ved puppen og suge, men nei da, hun fikk ikke nok - nesten ingenting ffaktisk. Helsestasjon sa vi skulle gi 120ml mme i tillegg pr døgn, men vi synes det var for lite og gav 400ml i døgnet, men også det var jo forlite for den lille jenta vår viste det seg. Så nå har vi hvertfall fått forklaring på hvorfor lille gull har vært så utilpass.

Har ikke vært noen god følelse for meg som mor å vite at hun har fått forlite, en vil jo så klart sitt barn det beste. Kan ikke få rost de på barneavdelingen nok, de var en enorm støtte for oss da vi var der.

Nå er Martine en helt annen jente, kan kose og leke - og kaster opp nesten ingenting av det hun spiser :)

Har også mye mer tid til å kose med Martine nå, før gikk jo det meste av dagene med til mating, hun kunne jo ligge i evigheter ved puppen uten å bli fornøyd, nå suger hun kun et kvarter og får resten på flaske. Det er så herlig at jenta vår endelig har blitt mer med og kan kose seg.

Var på helsestasjon i dag for veiing, skal gkjøre det nå en gang i uken, hvertfall et par uker, bare for å se at det går riktig vei. Helsestasjon prøvde å¨avfeiie at de skulle reagert før - blir bare så irritert. Til og med overlegen på sykehuset synes det var rart de ikke hadde reagert, men men.... Ting retter seg nå - og i dag var hun 4030gr!! :)

Får gå inn til lillegullet igjen, skal en tur på butikken før vi drar å besøker Martine sin oldemor.

Kommer sterkere tilbake som sagt når jeg får adsl hjemme :)

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Madden

Innom med en god :klem: igjen!

Godt å høre at det går bedre med vesle Martine!

Utrolig irriterende med så arrogante helsestasjonsansatte...godt at du er sykepleier og vet at du kan skrike om hjelp på egen hånd..det nytter nemlig ikke å stole blindt på leger/helsepersonell....mye inkompetanse ute og går... :roll:

Gleder meg veldig til å få sett lille Martine da, håper vi får ordnet en besøksturne snart! Nå som dere har kommet dere i orden i nyhuset så er det sikkert litt kjekkere å ta imot besøk også! Jeg blir alltid så stresset når vi skal flytte..så jeg beundrer at dere klarte alt sammen når dere fikk en fødsel oppå alt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Endelig tilbake på nett :)

Kommer nok til å ta sin tid å få oppdatert seg, men det skal bli.... skal skrive mer her også etterhvert, men nå er det en liten frøken som vil kose litt :hjerte:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei vennen!!

Så bra at du er tilbake på nett. Har jo savnet deg vet du :wink: Er jo så greit at vi har barn på samme alder.

Her i huset går det veldig bra. Tulla og jeg stor koser oss. Dagene fyker avgårde. I helgen blir det barnedår og det gleder vi oss til. Litt styr om dagene for å få alt klart, men det er liksom litt kos og.

Et utrolig søtt bilde av Martine forresten.... kjempe herlig.

Gleder meg til å høre mer om hvordan det går med dere!! ha en super dag i morgen!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da fikk jeg tid til å stikke innom en tur....

Martine synes nemlig det er kjedelig å sove på dagen for tiden, vil bare være våken, er jo koslig det :) Blir bare litt mindre tid til å få gjort andre ting, men det får heller bare være. Å kose med henne er det som teller aller mest!!

Stor jkoser oss i det nye huset, har fått på plass det meste nå, fått laget til i hagen også.... så nå er det bare å vente på at gresset skal gro ;)

Martine er litt av en sjarmør for tiden, smiler ut i ett, kan smelte et hvert mamma :hjerte::) dagene flyr avgårde, skjønner ikke hvor dagene blir av.... skal si tiden flyr med en liten krabat i huset som krever sitt......

Stor koser oss hvertfall.....

Har vært så deilig nå med det fine været som har vært, har kunnet gå lange trilleturer, deilig..... Og Martine elsker fortsatt å ligge i vognen sin så da er vi jo fornøyd begge to.

Ellers lite nytt her i fra, skal bli kjent med naboene i morgen, det skal bli greit, kjenner ikke så mange rundt her så..... Skal ha dugnad og grillfest i nabolaget :)

Nå får jeg gå ut til Martine, hører i babysittern at hun har våknet, får ta oss entrilletur, så får vi besøk av svigerinnen min senere i dag, ikke lenge til hun flytter hjem i gjen nå.

ha en god helg alle sammen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Tetra :)

Nå har jeg akkurat lest gjennom store deler av dagboken din og kost meg veldig!

Særlig syntes jeg det var litt artig at dere har valgt det samme navnet på jenta deres som vi! Martine er et fint navn ja :Nikke:

Men jeg håper at din Martine er litt flinkere til å sove om natten en min (og det skal sikkert ikke mye til :tunge1: )

Kos deg og ha en fin mandag

Klem fra Charmina

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Tusen takk for hilsen Charmina..... alltid koslig med nye "ansikt" i dagboken :)

Vi også likte Martine navnet godt, blir oppkalt etter mange også da, så derfor falt valget på det..... Jeg var så overbevist om at det ble gutt, så vi hadde egentlig bestemt oss for Martin, men når jenta kom ut så måtte vi jo nesten legge til en -e :wink:

Min lille Martine sover mellom 7-9 timer sammenhengende hver natt, så kan ikke klage på det nei :-) Kom fort inn i en rutine, legger henne i kurven hennes ca kl 21 - kan godt ligge bare å kose seg en times tid før hun sovner, og hun sover da til mellom 6 og 7 neste dag!!! Er så godt å ha kommet inn i en fin rytme, slik var det ikke i begynnelsen, da måtte vi bære henne i søvn.... det var slitsomt det.

Ellers lite nytt her i heimen, var en tur i byen i går, kjøpte lys og servietter til dåpen som skal være om 2 1/2 uke, har også fått sendt ut de siste innbydelsene. Var en liten tur i byen i dag også, jeg og Martine kjørte svigermor.

Neste uke skal vi veie Martine igjen, skal bli spennende å se hvordan det ligger an med vekten da, blir jo 3 uker siden sist da, så.... Så skal vi ha dåpssamtale med presten. Så neste onsdag blir en travel dag, og innimellom dette skal vi også ha et møte med forsikringsselskapet for en gjennomgang av forsikringene våre....... best å få ordnet alt.

Nå skal jeg gjøre klar alle takkekort som skal sendes ut til slekt og venner før Martine våkner. Ligger på stuegulvet og sover.... Lå og lekte, men sovnet med alle lekene rundt seg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir ikke mye tid til KG lenger, det krever sitt med en liten sjef i huset ;)

Martine er inne i en rote periode fortiden, vil ikke sove om dagen og blir derfor veldig fort sur og sutrete, kun å sitte på fanget som er bra nok. Blir ganske slitsomt i lengden..... Har akkurat satt vognen i gangen nå, i håp om at hun kanskje får sovet en liten time.

Ellers så vokser hun, skal bli spennende i morgen når hun skal veies i gjen. Hun er 3mnd også i morgen, jammen som tiden flyr......

Nå har vi fått sendt avgårde alle takkekort, godt alt som er gjort. Nå er det dåpen som står for tur om 1 1/2 uke. Skal ha koldtbord. bestiller noe, og lager noe selv. Vi blir ikke så mange gjestene, er ikke så store familier vi kommer fra. Tror vi blir 12 til middag og 16 til kaffi. Koslig blir det nok uansett.

Nei, får gjøre litt husarbeid nå som tulla endelig sover litt, så kommer vel pappsen hjem om et par timer. Lurer på å ta en tur til byen, kjøpe ramme og gips, har litt lyst å lage avstøpning av hendene og føttene til Martine hvis jeg får det til. Jeg er nemlig ikke helt av den hendige typen, og kreativiteten er heller ikke av de beste, så får se hva vi får ut av det. Hadde hvertfall vært kjekt å ha som minne.

:klem: til alle som stikker innom ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhhh sånn avstøping har jeg og lyst å lage. Men jeg stinker i å være kreativ så det blir vel med tanken så lenge det ikke er veldig enkelt da! Hvordan skal du gjøre det??

Så spennende med kontroll. Skal inn en ekstra tur jeg og fordi hun ikke er så flink. Men nå har jeg jo begynt med tillegg så jeg håper det går oppover. Skal ringe i morgen å høre.

Ellers så går alt bare bra med oss. Skal til å finne takkekort fra dåpen vi, og da er det bare å begynne å skrive. Hun fikk jo SÅ mange gaver.

Ser forresten at du skiver at du har lagt ut bilde... finner ikke det jeg :oops: Har du link til det???

Ha en super kveld!! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan skal du gjøre det??

 

Ser forresten at du skiver at du har lagt ut bilde... finner ikke det jeg  :oops:  Har du link til det???

Trodde det var vanskelig å lage avstøpning jeg også, men det gikk kjempe fint, tror det er mange måter å gjøre det på. Laget først en myk trolldeig som jeg kjevlet ut og som vi tok avtrrykkene i. Stekte denne på 100 grader i ca 30 min og lot den avkjøle - da hadde vi form til å støpe gipsen i :) Blandet så den hurtigtørkende gipsen med 1 del vann på deler gips og helte det i formene vi hadde støpt etter dem var avkjølt og lot gipsen tørke i ca 1 time før vi snudde hele opplegget og tok bort trolldeigen. Pusset så av gipsstøvet med en pensel, skal ikke røre så alt for mye med det, så lå det 1 døgn før jeg gjorde noe mer med det. Så i går pusset jeg kantene, vi laget det ikke rett inn i ramme slik som mange gjør for vi skal ha det inn i slik "kasseramme" slik at vi får glass på..... Nå gjenstår det bare å male det. Tror jeg skal male hånden og foten i gull og ha svart bakgrunn for ramma er nemlig svart. Bruker hobby-lakk å male med.

En må nesten være to når en holder på med selve avstøpningen, er ikke så lett å rette ut små barnehender som bare vil knipe sammen ;) Ble noen forsøk før det ble vellykket.....

(Kanskje jeg legger ut bilder når de er ferdige.... må se om de blir fine først)

Bildet skal du finne i albumet om du søker på brukernavnet mitt, men ser du har vært inne før og sett det, har foreløpig ikke lagt ut noen nye Glossy, men det kommer nok, en dag om jeg har tid til å sette meg ned foran datan, Martine sover nemlig så lite på dagen og om kvelden prøver vi å være sammen alle 3, så KG tid er det lite av for tiden......

Nå er det bare 1 1/2 uke til dåpen, i går var vi med presten til dåpssamtale. Fikk også beskjed om at ene fadderen kanskje ikke kan komme i dåpen, så her må vi finne en til, må være to stykker tilstede i kirken, og vi hadde bare tenkt å ha to faddere...... Kom litt brått på, er jo liksom ikke bare å velge hvem som helst heller......

Ellers er det meste klart, skal ha koldtbord, bestiller det meste, men skal lage et par ting selv.

I går var vi også på kontroll med Martine, var 4970gr og 57,5 cm nå, så nå går det rette veien :) Skulle egentlig ha første vaksine også i går, men vi fant det best å vente litt for hun har vært så sutrete i det siste og så har jeg hatt en mistanke om at hun kanskje har en UVI så jeg ville ta en urinprøve først, de bør jo være friske ved vaksinering. Men urinprøven var heldigvis fin, så om 2 uker skal hun få vaksinen.

Nei, får gå å gi tulla mi mat, har sovet lenge i dag :) Hun ligger fortsatt enda. Skal bli godt å komme opp i stua, sambo fyrte opp i ovnen før han dro på jobb så vi skulle få det godt og varmt. Skikkelig huskaldt om dagen, stri regner ute :(

Ha en fin dag alle sammen :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...