Jump to content
AnonymBruker

Fortell om dine verste dater!

Recommended Posts

AnonymBruker

Er så morsomt å høre om stevnemøter fra helvete! Har du en eller flere historier? :)

Anonymous poster hash: 507c3...7b3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg møtte ei dame fra Tinder og vi dro på cafe.

Hun sa hun egentlig ikke var sulten og at hun heller ville dra hjem til seg for å pule.

Jeg ble med.

Hun var kjapp med å kle av seg og kledde av meg. Deretter begynte hun med den mest intense blowjoben jeg har vært borti. Spiste meg nesten der og da.

Så etterfulgt av den mest utmattende sexen jeg har vært borti. Vi snakker 2 timer konstant.

Når vi var ferdige hadde jeg ikke energi til å gå ut av senga, så jeg sovna vedsiden av henne.

Det var et helvete å ikke ha mer energi den dagen. Fy faen for et stevnemøte.Anonymous poster hash: 676c7...9e1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trampe23

Haha, denne tråden Vil jeg følge med på 😅

Share this post


Link to post
Share on other sites
LadyL

Helvete og helvete...var på date med en fyr, og det var så utrolig kleint! Vi hadde absolutt ingenting å snakke om, så vi snakket om en felles venn av oss inn i mellom den pinlige stillheten...

Han ville fortsette å treffes, men jeg følte det ikke...

Share this post


Link to post
Share on other sites
QueenOfTheSidewalk

Jeg var vitne til at han spurte henne om noe, men sovna under svaret hennes :skratte: Jeg lo så jeg holdt på å miste pusten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

AnonymBruker

Og så kom jeg på en til.

Jeg var ute med en fyr på pub, vi så fotball.

Var egentlig veldig trivelig og koselig, han spanderte så det sang etter.

Tror han var veldig interessert. Og han trodde sikkert jeg var like interessert, for jeg klarer ikke være uhøflig eller avvisende.

Utover kvelden fikk jeg dårlig samvittighet, så jeg sa til han i all støyen at jeg bare ville være venner...

Ok sa han. Og så skulle han bare på do.

Kom han noen gang tilbake? Neh.

Så der satt jeg alene igjen. :fnise:Anonymous poster hash: c8766...ec6

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Resturant der han stakk av fra regninga. Jeg spiste ikke så jeg gadd ikke å stresse med det, men de ansatte kom såklart løpende etter.


En annen gang, en som skrøt så sykt mye av pengene sine. Han fikk tilfeldigvis(?) telefon fra banken og omtrent ropte ut hele samtalen om sparekontoen sin og etterpå måtte han skravle lenge om beløpet og hva det gjaldt osv, og til slutt viste det seg at han hadde fått alt av foreldra og gjennom en jobb foreldra hans hadde skaffa han, som han senere sa han stort sett brukte på MDMA og pga det så var han så forferdelig deprimert (mdma ødelegger serotoninnivået i hjernen så man ber jo om det når man bruker det mye) og jeg tenkte bare herregud da får du slutte å bruke pengene til foreldra dine på det da, ikke sitte her å sutre over hvor fælt du har det!

En annen gang, ble hentet i bil og vi kjørte bare rundt hadde nada å snakke om så vi hørte egentlig bare på musikk , så stoppa han for at vi skulle gå ut å ta oss en røyk men selv ikke da hadde vi noe å snakke om utenfor bilen. Når han kjørte meg hjem igjen sa jeg bare hadet bra og gikk ut, uten å gi klem eller noe.

En annen gang, ikke date men en jeg møtte på byen og snakket med hele kvelden fordi jeg ikke var i humør til å snakke med de jeg var ute med, alle winga han til å følge meg hjem men det ville jeg ikke, så jeg sa ved hver vei der veien skiltes at "du skal jo bort der, det blir omvei om du går lenger denne veien nå" og til slutt dro han, da sa han "håper vi snakkes i morgen da" (han hadde fått nr mitt av noen av de andre) og jeg sa "eller snakkes aldri".


Sikkert en del kleine ting jeg har gjort også, ler stadig vekk av meg selv når jeg kommer på diverse ting jeg har sagt eller gjort mot folk jeg har datet og facepalmer å tenker herregud at det går ann xD
Ting som å sitte på buss stasjonen å løfte opp bena fra benken å si "tenk om jeg hadde sitti i en usynlig flyvende automobil som så ut som en segway nå" osv hahaAnonymous poster hash: f0ea2...a5d

Share this post


Link to post
Share on other sites
sjonkelrolf

Tja, møtte en dame fra Sukker, da jeg var aktiv der. Kjemien var ikke-eksisterende, og jeg slet med å finne noe å snakke om. Tiden gikk ganske sakte, tydeligvis. Hun måtte etter hvert på toalettet, benyttet da anledningen til å se hva klokken var. Jeg var sikker på at det hadde gått et par timer siden vi møttes (føltes i hvert fall slik), men neida, det hadde bare gått 40 min. Etter 1.5 time var det heldigvis over. Da vi hadde sagt ha det til hverandre var jeg ør i hodet, og måtte faktisk ta meg en røyk for å kunne slappe av etter en mildt sagt slitsomt treff. Sendte en melding i etterkant for å være høflig. Fikk svar, og at hun ikke var interessert i å treffes igjen. Det var jeg selvfølgelig enig i.

En annen gang jeg traff en dame var det hun som tok initiativ til å treffes. Hun hadde tydeligvis vært "kreativ" med bildene hun hadde på profilen, for hun var mye større i virkeligheten enn man kunne spore på bildene. Så det var tydelig at hun prøvde å lure seg til treff hun kanskje ikke hadde fått i virkeligheten. Hun var STOR, og veide antakelig mer enn meg, enda hun var en god del lavere enn meg. Og da var jeg ganske stor ift. hva jeg er nå, det var før jeg "knakk koden" mtp. trening, kosthold og vektreduksjon. Gikk ned mange kg pga det (er nå tynnere, sterkere og i bedre form enn jeg noensinne har vært som barn, ungdom og i 20-åra). Verken utseende eller personlighet apellerte til meg på noen måte, så da hun var på toalettet sendte jeg en melding til en kompis og lurte på hva han drev med. Han skulle faktisk ut den kvelden og spille biljard sammen med noen andre, lurte på om jeg ville være med. Sa selvfølgelig ja. Det var ganske bra fordi da vi hadde spist opp lurte hun på om vi skulle finne på noe annet, og sendte meg noen lure blikk. Da kunne jeg si at jeg hadde en avtale med noen venner. Hun ble litt småskuffet. Hehe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Jeg var på en nettdate en gang der fyren for det første hadde det veikeste og slappeste håndtrykket noen sinne. Ekkelt. Og han var enig i alt jeg sa. Jeg begynte derfor å motsi ting jeg hadde sagt tidligere, og han var fortsatt enig :P

Datet også en fyr som skrøt så uhemmet av all sin rikdom og sin høye lønn. Gikk faktisk ut med han flere ganger av alle ting. Greia var at det såkalte digre huset hans på beste vestkant, var et lite og slitt rekkehus han hadde arvet. Han ville alltid at jeg skulle betale, eller dele regningen også. Samtidig som han uten stans snakket om alle sine penger :P

Har også så klart datet disse mannfolka som skal rakke ned på alt du sier og gjør. Og de samme mannfolka har en tendens til å rakke ned på alle og snakke alt og alle ned, mens de skryter av hvor flinke og smarte de selv er. Ja jøsses. Sjarmerende til tusen :PAnonymous poster hash: b0fd6...3ff

Share this post


Link to post
Share on other sites
Moonwalker

Var på date med en som tydelig var ganske smart, men manglet noe sosial intelligens. Han klarte lire ut sv seg at "så lenge en har en venn som er like smart og en kan snakke med om de viktige tingene, så bryr jeg meg ikke om jeg ikke kan snakke med dama."

Har også en som brukte falskt bilde, og sa ifra minutter før daten. Da var jeg allerede på veg og kunne ikke snu. Så han, snakket med han et kvarter, og gikk. Da jeg kom hjem fikk jeg melding om at han var såå skuffet over at jeg ikke ble lenger og ikke ville bli med han hjem..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

AnonymBruker

Takk for at dere deler tips om hvordan jeg skal bli kvitt damer jeg ikke er gira på.

Anonymous poster hash: 676c7...9e1

Share this post


Link to post
Share on other sites
QueenOfTheSidewalk

En "det var hyggelig å treffes, men tror ikke vi passer sammen"-melding i etterkant er en veldig fin måte å avslutte på. Man er ærlig og direkte nok, samtidig som at man ikke er ufin på noen måte.

Ja, ikke sant. Er ikke vits i å lage styr ut av det. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

En "det var hyggelig å treffes, men tror ikke vi passer sammen"-melding i etterkant er en veldig fin måte å avslutte på. Man er ærlig og direkte nok, samtidig som at man ikke er ufin på noen måte.

Enig. Ingen vits å være drittsekk og å rakke ned på den andre fordi daten ikke svarte til forventningene. Da ødelegger man jo bare den andres selvtillit.

Anonymous poster hash: b0fd6...3ff

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Faerunpedia

Jeg var en gang på en date med en vanvittig kjedelig fyr uten humor. Da jeg synes det er vanskelig å avbryte en date, begynte jeg å fortelle fjerne fyllehistorier om meg selv, og snakket masse om eksene mine, tenkte jeg kunne skremme ham bort. Imidlertid ble han mer interessert, og spammet meg etter daten :P

En annen skrøt av huset og inntekten sin og lurte på om jeg kunne tenke meg å være 24/7 slave i huset hans mot at han forsørget meg..

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

En dame inviterte seg selv hjem til meg og viste med hele sitt kroppsspråk hvor lite imponert hun var over alt med meg gjennom hele daten. Det var en mildt sagt skuffende kveld som jeg kunne brukt på noe mye mer hyggelig alene.

Traff en dame gjennom nettdating en gang. Hun syntes jeg var så hyggelig at hun ville invitere meg med hjem til bestevenninnen på første date. Det var koselig, men jeg ble så opptatt med å imponere venninnen at jeg glemte daten. Når to av hennes tydeligvis svært dårlige venninner litt senere forsøkte å sjekke meg opp var det antakeligvis siste spikeren i kista. Det var kanskje like greit egentlig.

En gang ble jeg invitert på date av en dame ute på bygda gjennom nettdating. Alle hennes bilder hadde løyet. Veldig. I realiteten var hun svært overvektig og dum som et brød (godt gjort å skjule begge disse tingene, men man kjøper mye dårlige forklaringer når man er desperat). Hun ble rasende da jeg sa jeg ikke var interessert. Hun hadde tydeligvis vært gjennom svært mange dates med samme utfall. Duh.

En gang var jeg på date med det som da fremstod som drømmedama over alle drømmedamer. Hun brukte hele kvelden på å snakke om seg selv mens hun hadde stjerner i øynene. og reiste hjem igjen like brått som hun kom. Det var litt som å få holde en diamant i to sekunder. I etterkant har hun blitt en slags feministisk sosialist og litt overvektig, noe som har sementert min sterke overbevisning om at den slags mennesker i realiteten er egoister.

Ellers 10 gode historier for hver av disse småkjipe. Det finnes veldig mange flotte mennesker der ute. Det er ingen grunn til å frykte date-situasjonen. All erfaringen min tilsier at det ofte ligger personlige problemer bak en dårlig date. Det er ikke noe jeg tar personlig.Anonymous poster hash: 11897...5f8

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Hun "prøvde å lure seg til treff hun ellers ikke ville fått?" Du har noen ekle holdninger. Du har også veldig høye tanker om deg selv. De aller fleste synes selvskryt er lite attraktivt, og må ikke forveksles med selvtillit. Og du ler over at (du tror) hun ble småskuffet? Hva er galt med deg? Ikke rart du ikke finner deg dame. Jobb litt mer med personligheten din du. Å være "så tynn og sterk som aldri før" hjelper deg nok ikke gitt.

Anonymous poster hash: e6e50...6d0

Føler deg truffet av at han beskrev hun som tjukk? Alle tjukke kvinner burde skjermes? Det er fakta at tjukke jenter som utgir seg for å være tynne lurer menn på samme måte som noen er en annen person på nettet enn i virkeligheten...

Anonymous poster hash: dc122...888

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...