Gå til innhold

Fløyelsmyk dagbok


Zenobia

Anbefalte innlegg

Heisoppmaten var god og jeg bestiller en liten stor porsjon av noe nytt middagsgodt
                                  som jeg helt fint kan ta til kvelds. :jepp: 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:laugh:

Den må varmes opp, altså! Slenger en porsjon rett i en skål du kan beholde. Forumheisen kjører nå 👍

- - -

 

Så var det dagens middag.. :rolleyes:

Lunchen i dag ble iallfall ingen luksus: Havremelsgrøt. Men den gikk ned, den også ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forumheisen er en venn! Jeg kan da godt varme opp og kose meg med hva det skal være jeg,
så lenge det er laget med masse omtanke og dyktighet og...smaker kjempegodt!  :spise: Tusen takk skal du ha. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var litt sulten i sted, så ja, ønsket dobbel porsjon. 

Den kalkunretten fristet nok noe mer en dagens lunsj. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Gjest AthenaRavenLuna

Hei, har ikke sett dagboken din før nå, håper det er greit jeg titter innom av og til :)

Håper alt er vel og at du har en fin dag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selvsagt, @Catalina Culès :hjerte:   :klemmer:

Alt vel; har bare ikke noe spesielt å si, uinteressant eller ellers. Fant igjen en lunchtråd for folk med hjemmekontor som jeg hadde laget for lenge siden. Tok så lang tid å lete den frem at da var spisepausen over :fnise: Hm. Det kunne jeg jo faktisk ha postet i den uinteressante tråden :klaske:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nok en vellykket lunch:

Tynne femkrone-store skiver av storfekjøtt marineres i olje, salt, litt kajenne, rosmarin og sitron.

Kok quinoa i kjøttbuljong. Hell av vannet etterpå, og tilsett litt olje.

Stek biffskivene

Stek spinat og valnøtter sammen rett etter kjøttet. Press hvitløk i. Ha tilbake kjøttet. Bland.

I dyp tallerken eller skål: Quinoa underst. Det fra pannen oppå.

Nam! :spise:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Luna Llena skrev:

Ønsker deg en fin dag :klemmer: 

Takk, i lige måde :hallo:   :klem1:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 6.5.2019 den 21.59, Winza skrev:

Håper du har en fin uke :) 

Takk for det :vinke: Ønsker deg det samme.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 uker senere...

Takk! :hug:

Ha gode feriedager, @Luna Llena :kghjerte:

- - -

 

 

Nå kom jeg på et par oppskrifter jeg skulle notere her:

Kok quinoa og stangselleri med oksefond. Ha i rød paprika på slutten av koketiden. Raust med tahini tilsettes etter koking. Nam!

 

- - -

Stek stangselleri i pannen. Tilsett brokkoli og stek mere. Tilsett paprika og kokt quinoa og stek mer. Tilsett oksefond og tahini.

Prøvde med thaipasta, men det ene slår det andre ihjel.

- - -

Neste quinoa-eksperiment: Kokt quinoa og banan. Nøttesaus. Peanøtter til?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Annonse

  • 1 måned senere...
Annonse

[1] Category widget

  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...