Rumle Skrevet 22. februar 2018 #281 Del Skrevet 22. februar 2018 Fristende meny! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 22. februar 2018 Forfatter #282 Del Skrevet 22. februar 2018 Takker for dine stadig støttende bidrag, @Rumle! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 24. februar 2018 Forfatter #283 Del Skrevet 24. februar 2018 (endret) Jaja, så ble det appelsinmarsipan fra Nidar. Den er historie nå. Noen pastiller igjen i en Dent-eske. Men nå er det lenge til det skal handles igjen. Hva skal jeg si? At fredag er en elendig handledag? Lørdag også. Og mandag. Tirs- ons- torsdag derimot Hva har jeg kommet opp i nå, da? 1,5? Hmfr. Det var bare en pose med 136g nydelig konfekt. Det føles som om jeg har spist en halvkilo! Marsipan er mektig. Nidar skriver "Velkommen til en verden av det absolutt beste vi noensinne laget." Som en erfaren Nidar-marsipanspiser, må jeg si meg enig. Særlig når man kan skylle ned med cognac Det ble forresten rosmarinsjysaus med løk i til lammet. Det var uforskammet godt Endret 24. februar 2018 av Zenobia 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 24. februar 2018 #284 Del Skrevet 24. februar 2018 Man er da menneske og skal være det mens man lever. Man blir ikke veldig glad av å måtte leve nesten på "vann og brød". Jeg har mine perioder jeg også og vet at når det virkelig går trått i motbakkene, da kommer jammen motstrømmen og tar en også. Det blir TUNGT! ...og alt en vil ha er det man ikke skal ha. I dag er dagen for å praktisere sin menneskelighet syns jeg. Personlig skal jeg ha ferdigoppkuttet fint brød som jeg småsvir lett i kjøkkenapparaturen og har smør og marmelade på *knasknas* ...og det finnes ikke antydning til formildende omstendigheter og anti-kalorier i det pålegget. Og det er deilig! Rett og slett syndeFRITT...fordi jeg fortjener å kose meg akkurat i dag. JO, DET GJØR JEG TENK!!! *haha...der verbaltrakk jeg raskere en den dårlige samvittighetsskyggen min klarte gitt og jeg vant duellen* Fløyelsdamen på vannvogna i forhold til alt godt-godt >>> <<< Romslige Hoppetussa som vil henne vel! 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 24. februar 2018 Forfatter #285 Del Skrevet 24. februar 2018 11 timer siden, Hoppetaujenta skrev: Personlig skal jeg ha ferdigoppkuttet fint brød som jeg småsvir lett i kjøkkenapparaturen og har smør og marmelade på *knasknas* ...og det finnes ikke antydning til formildende omstendigheter og anti-kalorier i det pålegget. Og det er deilig! Rett og slett syndeFRITT...fordi jeg fortjener å kose meg akkurat i dag. JO, DET GJØR JEG TENK!!! *haha...der verbaltrakk jeg raskere en den dårlige samvittighetsskyggen min klarte gitt og jeg vant duellen* Fløyelsdamen på vannvogna i forhold til alt godt-godt >>> <<< Romslige Hoppetussa som vil henne vel! Takk for at du forlenger livet mitt med en god latter! Det du skriver om ristet brød minner meg om noe jeg gjorde som tenåring: lagde krutonger i stekepanne med hvitost og oregano på (hvis det ikke var potetgull hjemme, f.eks.) Jeg har ikke et snev av dårlig samvittighet for konfekten i går; jeg skylder rett og slett på at det var en glipp at jeg handlet på en fredag. Da må man regne med at det gikk som det gikk 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 25. februar 2018 Forfatter #286 Del Skrevet 25. februar 2018 (endret) Har nyss begynt å bruke quinoa. Forberedelser til middagen: Banket & marinért entrecôte. Gjenstår: Varm opp vann til quinoa-skylling Skjær opp og stek squash Skyll og kok quinoa Skjær opp tomater Rens avocado. Skives? Blandes i quinoa? Husker ikke hva jeg tenkte her. Stek kjøttet Endret 25. februar 2018 av Zenobia Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 25. februar 2018 #287 Del Skrevet 25. februar 2018 Nå måtte jeg google gitt. Fru Z er i ferd med å gå i frø? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 25. februar 2018 Forfatter #288 Del Skrevet 25. februar 2018 3 minutter siden, Hoppetaujenta skrev: Nå måtte jeg google gitt. Fru Z er i ferd med å gå i frø? Nå venter jeg bare på at marineringen skal få virke lenge nok.. Så får vi se hvordan det blir med frøene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 25. februar 2018 #289 Del Skrevet 25. februar 2018 Du skal få litt musikk til arbeidet...mens vi først er inne på matlaging etc. Fin låt og fin gammel film syns jeg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 25. februar 2018 Forfatter #290 Del Skrevet 25. februar 2018 Da er sangen lagret, Hoppe Å blande avocadoen med quinoaen var en god idé. Frøfølelsen ble mer kremete. Neste gang kanskje jeg puréer dem? Hadde vurdert en koriandersaus, men droppet det. Ble nok smak allikevel. Savnet løk, og squashen ble ikke innertier. Squash og avocado blir.. tamt. Så den ble spist litt for seg. Stekt løk neste gang. Altså: Frisk, oppkuttet tomat, stekt løk og quinoa/avocadopuré til neste entrecôte. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 25. februar 2018 #291 Del Skrevet 25. februar 2018 Du bør såmenn starte din egen lille restaurant syns jeg. Trenger ikke å være stor. En sittespiseplass på gulvet bak deg i skrivehulen will do for min del. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 25. februar 2018 Forfatter #292 Del Skrevet 25. februar 2018 12 minutter siden, Hoppetaujenta skrev: Du bør såmenn starte din egen lille restaurant syns jeg. Trenger ikke å være stor. En sittespiseplass på gulvet bak deg i skrivehulen will do for min del. Haha, nei jeg er egentlig ikke så interessert i mat, bare glad i å spise GOD mat når jeg først spiser. Du skal få hedersplassen i senga på skrivestuen; ingen skal behøve å sitte på gulvet der. (Ikke plass) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 25. februar 2018 #293 Del Skrevet 25. februar 2018 Oijjoijjoijj! Invitert rett til sengs gitt.... Jatakk! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 26. februar 2018 Forfatter #294 Del Skrevet 26. februar 2018 (endret) 22 timer siden, Hoppetaujenta skrev: Oijjoijjoijj! Invitert rett til sengs gitt.... Jatakk! - - - Forberedelser til dagens: Kok opp grønnsakbuljong (dobbel styrke). Ha i makaroni Skjær brød i terninger. Stek i panne med smør og edamer = krutonger Kok egg Fres løk og hvitløk i gryta. Tilsett tomatpuré og mais. Laurbærblad? La hermetisk tomat m/chili koke sammen med dette. Spe underveis med buljong fra makaronien til suppa. Sjekk smak & konsistens underveis. Tror jeg ikke bruker stavmikser her. Eller..? ..fordi jeg glemte maisen. Tomt for tomatpuré! Settes på handlelista.. Smake til med noe sitron isteden? Endret 26. februar 2018 av Zenobia 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 26. februar 2018 #295 Del Skrevet 26. februar 2018 Jeg lurer litt på den appelsinmarsipanen .. var det mye eller lite appelsinsmak? Og var det mørk sjokolade? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 26. februar 2018 Forfatter #296 Del Skrevet 26. februar 2018 26 minutter siden, Rumle skrev: Jeg lurer litt på den appelsinmarsipanen .. var det mye eller lite appelsinsmak? Og var det mørk sjokolade? Bare et hint av appelsinsmak. Og mørk sjokolade. Jeg var egentlig skeptisk, men stolte på at det ikke smakte appelsin med litt marsipan, siden det er Nidar og de kan marsipan. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 26. februar 2018 #297 Del Skrevet 26. februar 2018 4 minutter siden, Zenobia skrev: Bare et hint av appelsinsmak. Og mørk sjokolade. Jeg var egentlig skeptisk, men stolte på at det ikke smakte appelsin med litt marsipan, siden det er Nidar og de kan marsipan. Mmm høres perfekt ut! Dette må smakes snart Nidar kan marsipan ja. Litt for godt 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 5. mars 2018 Forfatter #298 Del Skrevet 5. mars 2018 (endret) Jeg fant en pose fiken her om dagen. Jeg er på 40. dag, og er oppe i 2 poeng (holder altså ikke nullen), og er fornøyd med det. Middag i dag? Skal søke på nettet etter Shepher's pai. Hvis noe frister, blir det dét. Vi får se. Shepherd's pai-notat: Chili, hvitløk, løk, herm.tomat, karbonadedeig, salt. Steke, så putre putre med garam masala Blomkål. Potetmos m/melk fra pose med ekstra melk. Edamer øverst. 175°C i 30min. Blomkål gikk greit, men hva med.. en blanding av biter av stangselleri og squash? Endret 14. mars 2018 av Zenobia Notere før jeg glemmer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 5. mars 2018 #299 Del Skrevet 5. mars 2018 ...men...dag 40? Hva er opplegget her, hvis man kan få sånne opplysninger? Moses gikk i 40 dager og netter og...du ser hvordan det gikk med ham! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 7. mars 2018 Forfatter #300 Del Skrevet 7. mars 2018 På 5.3.2018 den 15.39, Hoppetaujenta skrev: ...men...dag 40? Hva er opplegget her, hvis man kan få sånne opplysninger? Moses gikk i 40 dager og netter og...du ser hvordan det gikk med ham! Dager inkludert 25. januar (se under) På 25.1.2018 den 21.08, Zenobia skrev: 1. snacks- og snopfrie dag i 2018. Og nå er vi på 42. dag, og kan rapportere om at poeng fortsatt er 2!! Handledag i dag, og er helt uten snacks & snop i huset. Rom, cointreau & brandy derimot.. (Tre av ingrediensene i cocktailen 'Between the sheets' ) Det er slutt på potetgullfråtsingen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå