Gå til innhold

Fløyelsmyk dagbok


Fremhevede innlegg

Skrevet
Den 10.8.2016 at 3.03, AnonymBruker skrev:

1. Tørre å konfrontere urettferdighet. Når du er uenig i noe så si fra. 

2. Ikke tro andres meninger er mer verdt en dine. 

3. Ikke tro andre er bedre enn deg selv. Du er like bra som andre.

4. Ikke vektlegg andre mer verdi enn deg selv.

5. Ta ting med en klype salt. Ikke ta alt så seriøst, le litt av ting, se det humoristiske. (Eksempel her må være det du begynte å grine av og brukte en hel dag å "sippe" over.)

Lykke til! Dette er oppskriften på en generell god selvtillit.

Anonymkode: 6c6ae...de1

Dette var et så bra svar at jeg limer det inn her.

  • Liker 3
Videoannonse
Annonse
Skrevet
23 timer siden, AnonymBruker skrev:

Du er virkelig ikke alene om det. Det er tross alt noe som heter 1. dag fest, 2. dag gjest, 3. dag pest.

Anonymkode: f2723...065

Limer inn dette gullsitatet også, jeg :)

  • Liker 1
Skrevet
10 timer siden, Mrs.Under skrev:

Gresset er alltid grønnest der du vanner det.

 

Og der kom det enda ett klokt ord, gitt!

Jeg er visst i "stjele sitater"-modus for tiden :ninja:

  • Liker 2
Skrevet

:klappe: 

  • Liker 2
  • 2 uker senere...
Skrevet

Er det adgang for rumlefanter her inne, mon tro?? :ninja: 

  • Liker 3
Skrevet
8 timer siden, Rumle skrev:

Er det adgang for rumlefanter her inne, mon tro?? :ninja: 

Selvsagt :hoppendeglad: 

Det er nesten ikke liv her, men jeg har stadig planer :blush: 

  • Liker 3
Skrevet

*smyyge stille* 

  • Liker 3
Skrevet (endret)
Den 31.8.2016 at 9.13, Zenobia skrev:

Selvsagt :hoppendeglad: 

Det er nesten ikke liv her, men jeg har stadig planer :blush: 

Høres bra ut :) God helg til deg, i morgen! :blomst: 

 

:rolleyes:

Endret av Rumle
Atter en fredags-forvirring
  • Liker 2
Skrevet

Jeg får besøk i aften, og har lagt vin til kjøling.

  • Liker 1
Skrevet

Jeg orker ikke sympati :a034: ing i dag. 

Jeg har ikke strukket ut smileyer før. Det ble litt rart.

  • Liker 1
Gjest Jacklost
Skrevet
3 minutter siden, Rumle skrev:

Sympatisvømming? :vetikke: 

Fisk-ing :) 

Skrevet
3 minutter siden, Jacklost skrev:

Fisk-ing :) 

Åhh! :laugh:

  • Liker 1
Skrevet
1 time siden, Jacklost skrev:

Hva gjør folket på i kveld?

Jeg gjør ingenting. Bare hører på musikk og leser litt her og på nett. Du da? :) 

  • Liker 1
Gjest Jacklost
Skrevet
8 timer siden, Rumle skrev:

Jeg gjør ingenting. Bare hører på musikk og leser litt her og på nett. Du da? :) 

Akkurat stått opp :P

  • 3 måneder senere...
  • 1 måned senere...
Skrevet (endret)

Neida. Nå skal jeg til med et mat-eksperiment igjen:

Klar tomatfiskesuppe:

Ingredienser:
Toro fiskebuljong Det ble grønnsakbuljong. Fiskebuljongen er jeg redd ville krasjet med korianderen.
Hermetisk hakket tomat m/chili
Torsk
Purre
Hvitløk
Koriander (har visst litt lite :(   )
Olivenolje
Ekstra chili? Jepp.
Smak til med sitronsaft
Bønnespirer
Spinat

  • Finn frem alt
  • Sett på vann til fiskebuljong
  • Skrell og kutt purre og chili. Kutt opp fisk
  • Når vannet koker, tilsett buljong, chili, koriander, hermetisk tomat og olivenolje så sakte at det fortsetter å koke.
  • Tilsett fisken og la trekke
  • Tilsett presset hvitløk, spinat og bønnespirer rett før servering. Varm opp. Smak til med sitron.

 

Kommentar:
Det var grei mengde koriander. (Neste gang sløyfer jeg bønnespirer. Tilførte ikke noe ekstra.) Kanskje
gårsdagens poteter i terninger kan varmes litt og serveres til? Vil ikke ha det i suppa, siden poteten stjeler så mye kryddersmak. Salt fisken. Buljongen er ikke salt.

Ellers var den god :spise:

 

 

Endret av Zenobia
  • Liker 1
Skrevet

Da var det til pers med ny suppe. Den var en suksess, etter utsagn og inntak å dømme.

Huskeliste/Ingredienser:
Hønsebuljong
Kalkun
Chili
Pasta
Brekkbønner
Snackspaprika
Gulrot

Rundtstykker
Hvitløk + smør

Skjær kalkun i små biter. Marinér i Santa Marias koriander/chili/salt/etc-blanding og olivenolje.

Sett på vann til buljong. Mål opp pasta.
Klipp brekkbønner, skjær paprika og chili og skav gulrot. Små biter.
Stek kalkunbitene underveis.
Ha i buljong og grønnsaker når vannet koker. Vent på nytt oppkok og tilsett pasta. (Bruk litt mindre vann enn 1/2 L pr. pakke buljong, siden pastaen trekker til seg endel smak. Eller 4 pk pr. 1 1/2L vann.)
Varm rundstykkene i stekeovnen når pastaen går i vannet.
Skrell hvitløk, og del i pressebiter.
Ha i de varme, stekte kalkunbitene mot slutten.

Serveres med varme rundstykker, hvitløkspresse/båter og smør.

:spise:


 

 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...