Gå til innhold

Kos og kaos


Mazilla

Anbefalte innlegg

Joda, greit nok å vaske hendene, men å ikke la en frisk og ren og voksen person få holde ungen engang, det synes jeg er litt i overkant ;)  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Haha, nei det er vel mer enn nok med de på kjøkkenbenken! :hoho: Men takk for det! Senga til R ser omtrent ut som en dukkeseng, men ellers er vi fornøyd.. ;) Vi har allerede fått beskjed om en som vil komme på visning! :daane::bond: Han har vært og sett på huset til naboen borti veien her, som har et hus som i utgangspunktet er likt, men med en ....eh.... litt... (ok, veldig!!) annerledes/spesiell stil. Går nesten ikke an å se at det er "samme" huset! Godt tegn at han ikke har kjøpt der, men fremdeles vil se på vårt... :Nikke: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 minutter siden, Mazilla skrev:

Flytt i vei, MarianneE! Det hadde vel vært koselig å bo litt nærmere mannens farmor? ;)

Joa... Men liker meg nok best her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Utrolig fint hus! Måtte le litt av limen på kjøkkenbenken da :fnise: Den skjenken dere har i stua var veldig fin, hvor har du kjøpt den? Og hvordan husker du hva som ligger i hvilken skuff? :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den er fra bohus :) Det går overraskende greit. Men så bruker jeg kanskje bare 4-5 av dem. Tror faktisk noen av dem er tomme. S begynte med én skuff til "hemmelige småting", men har vel okkupert ihvertfall fire nå.. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Budkrig skal nok noe til, for det er ganske dødt i markedet akkurat nå... Visning i ettermiddag, så jeg er naturlig nok litt spent. Det er jo vinterferie, så jeg håper ikke "alle" har reist bort. Vi forventer egentlig ikke det helt store oppmøtet, og ihvertfall ingen bud. Man skal ha griseflaks for å få solgt etter første visning her, så det er nok bare å smøre seg med tålmodighet. Banken har satt opp en foreløpig mellomfinansieringsplan som strekker seg frem til august, men jeg håper naturligvis ikke det tar såå lang tid å få solgt. Uansett er jo markedet på vei opp igjen nå utover våren, så vi får bare prøve å ha is i magen og ikke frike helt ut hvis det ikke skjer så mye med det første! :sjenert: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nåååå, hvordan gikk det? Håper det kom noen på visningen, det er så kjipt når en bare har ryddet som en gal til ingen nytte :dry: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det kom to interessenter! :hoppe: Veldig fornøyd med det, årstiden og markedet tatt i betraktning. Begge er oppriktig interessert, men det ene paret hadde bankmøte i dag, og han andre må vente på kona som kommer hjem fra ferie om tre uker. Han var etter eget utsagn overbegeistret, og håpte av hele sitt hjerte at vi ikke har solgt før dama kommer hjem.. Så vi er forsiktige optimister :Nikke:

 

Nå er vi på hyttetur med bestevenninna til S fra bhg og familien. Utrolig koselige folk som vi er glade for at har blitt en del av livene våre. :) Jentene er såå glade i hverandre, og gleder seg veldig til å bli nesten-naboer når vi flytter :strix:

Jeg har med meg jobb-pcen, men det var nok litt i overkant optimistisk. Tipper det blir vin, godis og skravling når (hvis?) jentene en eller gang er i seng ;)

Endret av Mazilla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så gøy med superinteresserte folk på visning :hoppe: Håper det blir salg kjapt, ingenting er bedre!! 

Kos dere kjempemasse på hyttetur, det høres veldig koselig ut :hjerte: Legg jobb-pc`en langt vekk og kos deg med vin, godis og skravling :klemmer: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Så koselig med hyttetur! Det er gull verdt med venner som har barn på samme alder (særlig når barna går godt overens)! Og så gøy med to interesserte, jeg krysser fingrene! :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis ikke de som er i tenkeboksen har fått ut fingern innen i morgen, setter megleren opp en ny fellesvisning neste torsdag. Godt med en megler som er "på"! :jepp:

 

Kl 12 i dag overtar vi det nye huset. :bolledeig::strix: Jeg pakket bagasjerommet fullt i går kveld, av alt som kan komme godt med å ha - dopapir, håndsåpe, håndklær til badene, bleier, kaffemaskin/-kapsler/-kopper, bestikk, grytekluter, søppelposer, vifteovn, litt leker osv.. Nå gleder vi oss til å bo oss gradvis inn, selv om basen fremdeles blir i gamlehuset til vi får solgt. S gleder seg masse til å innrede rommet sitt, og har invitert bestevenninna på besøk allerede i ettermiddag. Hun gleder seg dessuten til å bade i boblebad, og har fått det for seg at alle jentene kan bade sammen i bursdagen hennes. :hoho: 

Konsentrasjonen på jobb er ikke helt på topp i dag, så jeg tror det er godt jeg snart skal dra... :plystre: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurra for overtakelse av nye huset :hoppendeglad: Gøy at S syns det er særlig stas med det nye huset også. Skjønner jeg godt, sykt digg med boblebad da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jippiiii så gøy gøy gøy med overtakelse idag :hoppendeglad: Skjønner godt du ikke er helt "på" idag!! 

Søteste S - forresten synes jeg ideen hennes om badebursdag er helt genial :ler: 

Kos dere idag da :klemmer: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...