misscampbell Skrevet 18. februar 2014 #21 Del Skrevet 18. februar 2014 Mmmm eneste jeg vil ha er roastbeef! Spiser det og koser meg! det er vell ok om jeg fryser det først? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bobla2013 Skrevet 18. februar 2014 #22 Del Skrevet 18. februar 2014 Jeg var streng ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2014 #23 Del Skrevet 18. februar 2014 Mmmm eneste jeg vil ha er roastbeef! Spiser det og koser meg! det er vell ok om jeg fryser det først? Frysing ved minst -18 grader i flere døgn tar knekken på toxopla smose. Listeria overlever frysing, men så lenge du da følger de vanlige "reglene" for vakuumpakket kjøttpålegg (så ferskt som mulig), så ville jeg ment det er greit. Anonymous poster hash: 3e199...61d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2014 #24 Del Skrevet 18. februar 2014 Mmmm eneste jeg vil ha er roastbeef! Spiser det og koser meg! det er vell ok om jeg fryser det først? Nei. Anonymous poster hash: eb7d8...61c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2014 #25 Del Skrevet 18. februar 2014 Nei. Anonymous poster hash: eb7d8...61c Begrunnelse?Anonymous poster hash: 3e199...61d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hattifnatten Skrevet 18. februar 2014 #26 Del Skrevet 18. februar 2014 Begrunnelse?Anonymous poster hash: 3e199...61d Det er begrunnet i svar #23. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2014 #27 Del Skrevet 18. februar 2014 Det er begrunnet i svar #23. Vel nei - det var min begrunnelse til hvorfor hun KAN gjøre det. Hvorfor noen mener "nei" var ikke så tydelig.Anonymous poster hash: 3e199...61d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2014 #28 Del Skrevet 18. februar 2014 Vel nei - det var min begrunnelse til hvorfor hun KAN gjøre det. Hvorfor noen mener "nei" var ikke så tydelig.Anonymous poster hash: 3e199...61d For de som er sånn halvveis oppegående skjønner vel at du ikke er sikret mot Listeria. Anonymous poster hash: eb7d8...61c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hattifnatten Skrevet 18. februar 2014 #29 Del Skrevet 18. februar 2014 Vel nei - det var min begrunnelse til hvorfor hun KAN gjøre det. Hvorfor noen mener "nei" var ikke så tydelig.Anonymous poster hash: 3e199...61d Vel, din mening om saken var ikke det jeg siktet til i svaret ditt. Men faktaen du la frem om at listeria ikke forsvinner ved frysing (noe misscampbell lurte på). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2014 #30 Del Skrevet 19. februar 2014 For de som er sånn halvveis oppegående skjønner vel at du ikke er sikret mot Listeria. Anonymous poster hash: eb7d8...61c Nei, det er du ikke. Men det er du ikke ved vanlig kjøttpålegg heller. Hvis dy derimot følger de forhåndsreglene som er satt for vanlig pålegg i tillegg til frysing, så ser jeg ikke forskjellen. Roastbiff varmebehandles såvidt jeg vet nok under produksjon til å ta knekken på ev. listeria i kjøttet (listeria dør ved lavere temperaturer enn toxoplasmose), dermed er det de samme faktorene som vil kunne føre til bakterievekst.Anonymous poster hash: 3e199...61d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
misscampbell Skrevet 19. februar 2014 #31 Del Skrevet 19. februar 2014 Chill people! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå