AnonymBruker Skrevet 3. mai 2015 #241 Del Skrevet 3. mai 2015 Yoghurtnøtter? Noen som har en god smoothie oppskrift? Anonymous poster hash: d3ba3...4ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2015 #242 Del Skrevet 3. mai 2015 Yoghurtnøtter? Noen som har en god smoothie oppskrift?Anonymous poster hash: d3ba3...4ba Yoghurtnøtter er ikke sunt i det hele tatt. Det er masse sukker i yoghurten, så det kan sammenlignes med å spise sjokoladenøtter. Anonymous poster hash: 4d9cc...72c 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. september 2015 #243 Del Skrevet 14. september 2015 Kokosnøtt er godt! Anonymous poster hash: d3ba3...4ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2016 #244 Del Skrevet 19. januar 2016 Gresk yoghurt med valnøtter og honning Anonymkode: d3ba3...4ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alex Turner Skrevet 19. januar 2016 #245 Del Skrevet 19. januar 2016 Vet ikke om det er nevnt fra før av, men hvis man fryser ned druer så blir de som sorbetkuler! Veldig godt og friskt 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hmmmmmm Skrevet 19. januar 2016 #246 Del Skrevet 19. januar 2016 Jeg har en her:) Vikingmelk i en høy (kan koke over så pass på)bakebolle i microen med tagatelle/tagatose. Smak til. Så skal det koke i ca 8 min, rør av og til. Dypp eplebiter i den deilige karamellen😜 Vikingmelk innholder lite fett så det er bare kos uten særlig mye kalorier. Nam nam 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ol93 Skrevet 19. januar 2016 Forfatter #247 Del Skrevet 19. januar 2016 (endret) Nå spør jeg kanskje dumt, men hva er tagatelle? 29 minutter siden, Hmmmmmm skrev: Jeg har en her:) Vikingmelk i en høy (kan koke over så pass på)bakebolle i microen med tagatelle/tagatose. Smak til. Så skal det koke i ca 8 min, rør av og til. Dypp eplebiter i den deilige karamellen😜 Vikingmelk innholder lite fett så det er bare kos uten særlig mye kalorier. Nam nam Endret 19. januar 2016 av ol93 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mann 42 Skrevet 19. januar 2016 #248 Del Skrevet 19. januar 2016 Brente mandler. Dvs mandler som er kokt i sukker, gjerne sammen med sesamfrø og det man vil ha av krydder. Lag en tjukk sukkerlake i steikepanne, og kok på den en stund før du hiver oppi mandlene. Fortsett å koke, til laken begynner å bli brun. Da har du smltet sukker i panna, og temperaturen kan bli ganske høy, så det er på tide å skru ned varmen litt.. Mens mandlene ligger i denne røra, så kokes vannet ut av dem. Når de kjølner vil de være deilig sprø. Og en anelse brente. Etter noen minutter sprer man mandlene ut over bakepapir på en rist. Da er det viktig at man skiller dem, slik at de ikke ligger inntil hverandre. Når sukkeret stivner, blir det ganske hardt og ting klistrer seg sammen. Og det man sitter igjen med til sist er sprøstekte mandler med et tynt belegg sukker. Hvis du altså har passet på å skille hver enkelt mandel fra de andre. Hvis ikke, har du en klump, men det er deilig, det også. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hmmmmmm Skrevet 19. januar 2016 #249 Del Skrevet 19. januar 2016 18 minutter siden, ol93 skrev: Nå spør jeg kanskje dumt, men hva er tagatelle? Det er mye bedre søtningsmiddel en sukrin som kjøpes på helsekosten. Også eneste kunstige sukkere som karamelliserer seg. Ingen kjølig smak. Jeg er veldig sensitiv for den kjølige smaken du får av sukrin, men den fins ikke i tagatelle:)) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ol93 Skrevet 19. januar 2016 Forfatter #250 Del Skrevet 19. januar 2016 40 minutter siden, Hmmmmmm skrev: Det er mye bedre søtningsmiddel en sukrin som kjøpes på helsekosten. Også eneste kunstige sukkere som karamelliserer seg. Ingen kjølig smak. Jeg er veldig sensitiv for den kjølige smaken du får av sukrin, men den fins ikke i tagatelle:)) Så kjekt! Da får jeg se på helsekosten om de har det (y) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2016 #251 Del Skrevet 19. januar 2016 1 time siden, Hmmmmmm skrev: Det er mye bedre søtningsmiddel en sukrin som kjøpes på helsekosten. Også eneste kunstige sukkere som karamelliserer seg. Ingen kjølig smak. Jeg er veldig sensitiv for den kjølige smaken du får av sukrin, men den fins ikke i tagatelle:)) Det heter tagatesse. Anonymkode: 7d875...d17 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mann 42 Skrevet 19. januar 2016 #252 Del Skrevet 19. januar 2016 25 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det heter tagatesse. Anonymkode: 7d875...d17 Og selve stoffet heter tagatose. Jeg prøvde å gogle tagatelle, og alt jeg fikk var pastalinker. Mange millioner pastalinker. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hmmmmmm Skrevet 19. januar 2016 #253 Del Skrevet 19. januar 2016 Hehe. Mente tagatesse/tagatose.. Sorry 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jon Are Skrevet 20. januar 2016 #254 Del Skrevet 20. januar 2016 Jeg bruker sorbet is eller en god smoothie( gjerne medbringebær og jordbær) Og selvfølgelig proteinbarer med frukt.Nydelig :-) Holder meg unna smågodt og potetgull. Med hilsen fra Jon Are Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2016 #255 Del Skrevet 20. januar 2016 Hjemmelaget gelé med zerosaft Anonymkode: d3ba3...4ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2016 #256 Del Skrevet 21. januar 2016 Den 19. januar 2016 at 20.13, Mann 42 skrev: Brente mandler. Dvs mandler som er kokt i sukker, gjerne sammen med sesamfrø og det man vil ha av krydder. Lag en tjukk sukkerlake i steikepanne, og kok på den en stund før du hiver oppi mandlene. Fortsett å koke, til laken begynner å bli brun. Da har du smltet sukker i panna, og temperaturen kan bli ganske høy, så det er på tide å skru ned varmen litt.. Mens mandlene ligger i denne røra, så kokes vannet ut av dem. Når de kjølner vil de være deilig sprø. Og en anelse brente. Etter noen minutter sprer man mandlene ut over bakepapir på en rist. Da er det viktig at man skiller dem, slik at de ikke ligger inntil hverandre. Når sukkeret stivner, blir det ganske hardt og ting klistrer seg sammen. Og det man sitter igjen med til sist er sprøstekte mandler med et tynt belegg sukker. Hvis du altså har passet på å skille hver enkelt mandel fra de andre. Hvis ikke, har du en klump, men det er deilig, det også. Sunt? I mine ører så faller brente mandler inn under kategorien godteri Anonymkode: 60875...d8a 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mann 42 Skrevet 21. januar 2016 #257 Del Skrevet 21. januar 2016 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Sunt? I mine ører så faller brente mandler inn under kategorien godteri Anonymkode: 60875...d8a På hvilken måte da? Det er i det alt vesentlige mandler som er litt mer knas enn vanlige mandler, og sukkerlaget som blir igjen på dem, er ganske tynt. TS ville ha energirike ting. Mandler er energirikt og har mye proteiner og fett. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 22. januar 2016 #258 Del Skrevet 22. januar 2016 Semulegrøt med 50/50 melk og vann, søtet med suketter. Er også godt med hamburgerrygg som blir "poppa" i mikro til. havregrøt med vann, søket med suketter + sukkerfritt eplesyltetøy og kanel! kokossnacks laget av 50/50 kokos og semulegryn. Tilsett melk til grøt konsistens, og bland godt sammen (søtes med suketter), bre utover en tallerken og stek i mikro på full guffe til det blir en klump du kan skjære i biter : iskaffe med ferdigblandet kaffe blandet ut med like mye vann, støtes med suketter og en skvett melk. Litt kakaopulver oppi er også godt. gele med funsaft. mager cottage cheese med sukkerfritt eplesyltetøy og kanel. Varm melk med suketter(!!) digg ja jeg elsker suketter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2016 #259 Del Skrevet 24. januar 2016 Den 22. januar 2016 at 1.31, Ennasus skrev: Semulegrøt med 50/50 melk og vann, søtet med suketter. Er også godt med hamburgerrygg som blir "poppa" i mikro til. havregrøt med vann, søket med suketter + sukkerfritt eplesyltetøy og kanel! kokossnacks laget av 50/50 kokos og semulegryn. Tilsett melk til grøt konsistens, og bland godt sammen (søtes med suketter), bre utover en tallerken og stek i mikro på full guffe til det blir en klump du kan skjære i biter : iskaffe med ferdigblandet kaffe blandet ut med like mye vann, støtes med suketter og en skvett melk. Litt kakaopulver oppi er også godt. gele med funsaft. mager cottage cheese med sukkerfritt eplesyltetøy og kanel. Varm melk med suketter(!!) digg ja jeg elsker suketter Den kokossnaksen hørtes godt ut! Anonymkode: d3ba3...4ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 25. januar 2016 #260 Del Skrevet 25. januar 2016 Lag nachochips med salt av speltlompe i ovn (oppskrift på google) og avkjøl. Smør så på på kavli tynt lag kavli magerost naturell og strø over med hjemmelaget tacokrydder stekes i ovn eller mikro. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå