Gå til innhold

Det er her og nå at livet begynner.


Sprinkles

Anbefalte innlegg

Da ble dette jammen mer prøvedagbok da jeg først kom i gang med prøvingen!

Har litt trøbbel med uregelmessige sykluser etter prevensjonsslutt, så dette blir interessant.

Tenkte på det her om dagen at jeg skulle hatt et sted å skrive litt, siden vi akkurat har kjøpt hus. Vi overtar om et par uker, og da er det greit å ha et sted å samle tanker og planer underveis.
Vi har både oppussing- og familieplaner, så det blir nok en hummer-og-kanaribok.


Men uansett er du
hjertelig velkommen til å slå følge på veien. :-)

For future reference:

Sykluser

1: Januar 29 dager

2: Februar 41 dager

3: Mars 47 dager

4: Mai 40 dager

5: Juni 56 dager

6: August 50 dager

7: Oktober - fortsatt.

Endret av Sprinkles
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I går var vi i nabobyen for å handle baderomsplater! Vi har en bekjent som jobber på Maxbo, som ga oss pris på baderomsplatene der. Det ble 949,- + frakt. Jaja, tenkte vi, vi får finne noen andre plater, for 20000 kr bare i plater gidder vi ikke! Men så fikk vi avis fra et nyåpnet byggvarehus, der de hadde salg på samme platene vi ønsket oss - 450 kr stk! Oh joy!

Så nå brukte vi bare 8 000 i stedet - og fikk råd til å kjøpe maling til kjøkkenet samtidig!

Gleder meg som en unge til å overta - jeg vil bare begynne å fikse med en gang! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og der var pusen hjemme fra dyrlegen! Hun har akkurat blitt sterilisert, chippet og vaksinert, og er fortsatt litt på en snurr. Jeg tok på henne kragen dyrlegen sendte med, men det falt jammen ikke i smak. Skulle tro jeg hadde helt en bøtte kaldt vann på henne, så fornærma ble hun! Men nå er det i hvert fall overstått, så da er hun snart klar til å løpe ute i hagen i det nye huset! Lurer på hvor lenge det er til hun kan få noe mat igjen, men hun sier vel kanskje i fra..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æh, viljestyrken min har gjemt seg i dag.

Har eksamen på tirsdag (siste noensinne!!), og burde lese. Men så er det dette forumet, da, som sniker seg opp og skal ha meg til å bli oppdatert på de siste innleggene, gjerne svare litt, og fylle hodet mitt med tomprat som jeg egentlig ikke har tid til.

Og på toppen av det hele, fant jeg akkurat ut at faren min har solgt huset uten å si i fra til meg. Hurra og gratulerer. Daddy issues, altså. Lurer på om jeg får hentet tingene jeg hadde der da jeg var liten, eller hvor han har gjort av dem. Rart hvordan sånne ting får en til å føle seg så j*vlig uviktig. Jeg har alltid følt meg på siden av den familien, han gadd jo ikke fortelle meg personlig at han skulle flytte fra landet, ikke fortalte han at han skulle selge huset, og ikke bryr han seg på bursdagen min engang. :sukk:

Fikk en pakke teposer i gave et par uker etter selve dagen. Bah. Vet ikke helt hvordan jeg skal fordøye slike ting, jeg. Jeg tror alltid at jeg kommer til å takle det bra neste gang det skjer noe nytt med dem, men det er f*en meg like vondt hver gang. Det er som å ha en eks du vil kvitte deg med, som søren ikke kan la meg være i fred. Funker ikke å skille seg fra han heller, lissom. Æsj, Good riddens, sier jeg bare. Kos deg i utlandet og la oss være i fred.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heihei!

Greit at jeg følger med her, eller? Dette ser ut som en dagbok som blir koselig å følge med i....

Gratulerer med huset!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, Surriball!

Du må gjerne følge med! :) Bare koselig med selskap.

Takk for det, vi gleder oss masse. :) Bare to uker igjen, nå! :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag er det bare tre dager igjen til eksamen. Jeg som trodde jeg var ferdig med sånt, men nå er det heldigvis ikke mange dagene igjen. Når jeg er ferdig med eksamen, skal jeg begynne å pakke! Åh, jeg gleder meg til å rydde, sortere og pakke sammen. Heldigvis har vi god tid, så vi slipper å stresse med det.

Under frokosten i dag fant vi ut at vi skulle ha dimmere på alle brytere i hallen, stua, soverommet og kjøkkenet. Jeg vil egentlig ha på badet også, men det er ikke så greit å få til. Vi må finne ut om vi skal ha separat eller felles bryter på speilet og taklampene, og vi kan ikke dimme speilet siden det allerede er dimmer der.. Hmm.. Det er så mange avgjørelser man aldri tenker over, sånne småting som man må finne ut av. Det er lissom litt kjipt å pusse opp alt med fine plater, gulv og tak, men drite seg ut på det elektriske. Ha stikkontakter på feil steder, bryter i stedet for dimmer osv.. Vi får gå i tenkeboksen litt til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, tenk så deilig det blir å bli ferdig med eksamensdritten! :) Er du ferdigstudert til våren du også? Selv skriver jeg master for tiden og drømmer om livet "på den andre siden".

Jeg og sambo er også i den fasen at vi straks skal kjøpe hus (så snart sambo får landa en jobb) og komme i gang med voksenlivet. Det er så spennende!

Hvor i landet holder dere til da? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bor på Østlandet. :)

Jeg var egentlig ferdig våren 2012, men strøk på en dum eksamen som jeg har somlet med å ta opp igjen. :sjenert: Men nå måtte jeg bare få ut fingeren siden jeg tenkte det var greit å få gjort om alt studielånet som kan omgjøres til stipend. Det er sikkert ikke snakk om mer enn kanske 8-10 tusen, men alt hjelper. :ler: Er kanskje på tide å få bacheloren i boks når jeg er 25... Sånn går det når man jobber for mye, jeg har brukt fem år på den siden jeg måtte ta noen studier på deltid for å jobbe.

Hva studerer du? Master høres skummelt ut. :fnise: En venninne skriver master med empiri og har holdt på i nesten et år nå pga lite respons fra kontrollgrupper osv, slik at hun måtte begynne på nytt og finne nye kontrollgrupper stakkar. :bond: Hun er den eneste av mine nærmeste som har tatt master, sånn i det siste, så for meg er master synonymt med masse jobb, lite fritid og MASSE stress.

Hvor holder dere til hen, da? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På Østlandet er det fint! :) Og mye fint vær, i motsetning til i Trondheim hvor vi bor :fnise:

25 er da ingen alder ;) Jeg blir sivilingeniør, og fram til dette semesteret må jeg innrømme at det har vært litt mye jobb og litt lite fritid, som du sier... Men nå som jeg bare skal skrive og være på lab og gjøre min greie er det skikkelig avslappende! Må innrømme at masterskrivinga er det beste så langt! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, ja jeg har hørt rykter om været. :fnise: Ei venninne bodde i Trondheim for å studere for noen år siden og gleda seg ganske mye til å flytte hjem til finværet igjen! :ler:

Oi, sivilingeniør! Det høres spennende ut!

Deilig å kunne styre dagene litt mer selv, kan jeg tenke meg - bare gjøre sin egen greie som du sier. :) Er du ferdig til sommeren, du da? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, ja jeg har hørt rykter om været. :fnise: Ei venninne bodde i Trondheim for å studere for noen år siden og gleda seg ganske mye til å flytte hjem til finværet igjen! :ler:

Haha, tviler ikke! :fnise:

Oi, sivilingeniør! Det høres spennende ut!

Deilig å kunne styre dagene litt mer selv, kan jeg tenke meg - bare gjøre sin egen greie som du sier. :) Er du ferdig til sommeren, du da? :)

Ja, i midten av juni. Det blir stas!

Hva driver du og mannen med da? :) Er også nysgjerrig på huset... Er det stort, og hvor gammelt er det? :) Artig å kunne gjøre det helt eget slik man vil ha det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg kan tenke meg det blir deilig å bli ferdig! :)

Jeg har en til nå ubrukelig bachelor i språkfag mens Mr Sprinkles jobber med bil. Så vi er vidt forskjellige, men det er nok akkurat det som gjør at vi funker også. :ler:

Huset vårt (det føles fortsatt rart å si "vårt") er fra tidlig 60-tall og på 120kvm, men det kan bli større ved å bytte noen vinduer så et rom blir godkjent som oppholdsrom. Så det er god størrelse på det, og det håper jeg trengs, for her skal det puttes unger etterhvert! Haha :ler: Men huset er jo ikke gjort NOE med siden det var nytt, annet enn et nytt strøk maling på kjøkkenet, så det er nok å henge fingrene i.. :ler: Heldigvis var det ikke kjempedyrt i forhold til størrelse og beliggenhet, så vi har mulighet til å tjene litt på det. :)

Så nå skal jeg først begynne på kjøkkenet mens Mr Sprinkles og svigerfar tar badet. Tenker å male veggene med Sjøsand og skapene i Sommersne. Også vil jeg gjerne ha sånn "splashback" mellom benkeplata og overskapene i Pilasterblå. :) Spent på hvordan det blir med den blå inni der.. Det er sørvendt, så det burde bli lunt og pent, men man vet jo aldri :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag føler jeg ikke at det er nå livet begynner i det hele tatt. Mer at det er satt på pause. Venninnene mine hadde vinkveld i går, og jeg takket nei siden det ikke er lenge til eksamen og helle ville prioritere lesing og søvn. Og i dag får jeg sånne bruddstykker av festen via en sånn gruppesamtale på Whatsapp.. Tilfeldig utdrag:

"Nå kom jeg på han drittsekken!"

"Veeet" Jærskla 2face"

"Mhm.. Creep."

"Vel, det er hans tap, skal møte han med hjelmen til uka."

Haha, jeg tror jeg må ta en skikkelig skravlekveld med jentene til uka og bli oppdatert på sladderet.

Vet ikke helt hva andre gjør når de leser til eksamen, men jeg spiser. Ikke bare de vanlige måltidene, men jeg skal ha mellommåltider, godteri, kjeks med ost og druer på, melonskiver og mer kjeks. Boksen på bordet som Ritzene ligger i står det Cookies and Dreams på, men det føles mer som Cookies and a bad conscience.

Heldigvis skal vi ha sunn middag med kylling og ris, så jeg ikke eser fullstendig ut. Jeg driver og rettferdiggjør spisinga mi overfor Mr Sprinkles som at når jeg tenker så mye, så trenger jeg MASSE energi og konstant påfyll. :ler:

Haha, i dag datt katten ned fra romdeleren i stua! Det er jo nesten litt slemt å le, men hun har fortsatt ikke skjønt at hun ikke behøver å gå baklengs med kragen på. Hun kryper sammenkrøket bortover, men når man ligger i kattekurven oppå romdeleren er det ikke mye plass til å krype. Heldigvis datt hun ned på en haug med puter og pledd i sofaen, men hun så ganske forfjamset ut stakkars. Håper såret hennes gror snart, så hun kan få av seg kragen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vil gjerne følge deg her jeg :D

Så koselig! :-)

Håper dere har en bra kveld, jeg tok lesefri etter en lang dag og koser meg på sofaen med This Means War. Klarer ikke konse for lenge på skole av gangen, så satser på at det jeg leser nå sitter bedre siden jeg er uthvilt og ikke så veldig stresset. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

I dag har jeg bestemt meg for at jeg må ta meg tid til å trene igjen snart. Vi skal i et bryllup i mai, og til Syden i høst, og da vil jeg være strammere! Jeg har fortsatt tre uker med senvakter på jobb før jeg jobber 8-16, og da SKAL jeg få til en gå- eller joggetur på morgenen! Skal, skal, SKAL! Jeg er lei av at magen synes gjennom klærne sånn at jeg må gå med holdin-strømpebukser under kjolene mine. Siden 2013 har bragt så mye fint allerede, så passer det jo bra å benytte det til å bli sunnere og mer fit også!

Så var det det å ikke ta på seg for mye, da. Jeg får være litt avmålt i starten, tror jeg, for heller å ta litt mer av etterhvert hvis jeg får en god rutine på det. Når vi overtar og begynner å pusse opp, så tror jeg kanskje ikke jeg får tid til så mange løpeturer akkurat.. Men vi prøver! Yeah! :trene:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, i dag datt katten ned fra romdeleren i stua! Det er jo nesten litt slemt å le, men hun har fortsatt ikke skjønt at hun ikke behøver å gå baklengs med kragen på. Hun kryper sammenkrøket bortover, men når man ligger i kattekurven oppå romdeleren er det ikke mye plass til å krype. Heldigvis datt hun ned på en haug med puter og pledd i sofaen, men hun så ganske forfjamset ut stakkars. Håper såret hennes gror snart, så hun kan få av seg kragen!

Haha, dumme katten! :ler: Håper hun blir bedre snart da, så hun slipper å være så forvirra!

Jeg skjønner godt at det føles som livet står litt på vent, spesielt i eksamensperioder. Man er nødt til å jobbe så hardt og intensivt i den perioden mens det føles ut som "alle andre" koser seg og har det gøy på fritida man selv ikke har... Det er en av grunnene til at jeg gleder meg så fryktelig til å bli ferdig selv, i tillegg til at jeg er lei av å være fattig student ;) Men fri når man har fri og å slippe dårlig samvittighet for det man ikke har lest og gjort: det blir godt! Så får du ha lykke til på eksamen, det går sikkert strålende!

Og hurra for trening ;) Å begynne i det små er helt klart bedre enn ingenting!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for lykkeønskning, det gikk over all forventning! Sykt deilig å være ferdig, nå får jeg endelig tid til å leve igjen! :ler:

Jeg er så glad i sånne "Besvar tre av disse fem spørsmålene"-oppgaver, og det var bare sånne i dag. Så jeg fikk valgt bort det jeg var usikker på, og skrevet noe om det jeg kunne. Tviler på at det blir noen toppkarakter, tror faktisk jeg sier meg fornøyd med C eller D. Det drar snittet mitt sykt ned, men jeg er bare takknemlig hvis jeg står. :sjenert::fnise:

Og I morgen begynner ti ukersplanen min med en power walk etter jobb med ei venninne. Det blir en bra økt, tenker jeg. :-)

Nå holder jeg på å gjøre meg klar til jobb, selv jeg er så letta over å slippe å lese mer at jeg bare vil være hjemme og ta igjen en ukes husarbeid. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra det gikk greit! C er jo ingen dårlig karakter, da :) Deilig å ha det overstått iallefall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...