Gå til innhold

Nautika prøver igjen


Nautika

Anbefalte innlegg

Innhold:

Første prøverdagbok begynner her og påfølgende graviditetsdagbok etter PP1 her. SA uke 8+3.

Vi prøver igjen

_____________

Begynner med helt blanke ark her inne på KG, har vært her med varierende deltakelse siden 2008, og nå følte jeg for å begynne på ny frisk.

Korte fakta:

Kvinne 25 år som bor i Trondheim, student ved NTNU på sisteåret på master, samboer med M.

Liker dyr i alle former, drømmer om huskjøp så jeg kan realisere drømmene om stoooort akvarium, katt og hund ;)

Forhåpentligvis skjer det når jeg begynner i arbeidsllvet neste høst.

Prøver å holde meg i form ved å gå tur i marka og svømme, liker absolutt ikke å trene, men ved å være litt i aktivitet kan jeg spise litt mer godis i helgene

Kommer nok mer her etterhvert.

Du er velkommen til å legge igjen et spor i dagboka mi :velkommen:

Endret av Nautika
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Første skoleuka av siste året på skolebenken noensinne er unnagjort! 3 av dagene har jeg vært opptatt med obligatorisk master-skrivingskurs, men jeg har fått begynt så vidt med de andre fagene også. Dette semesteret har jeg bare 22,5 stp, så jeg gleder meg til å få litt bedre tid enn vanlig.

I morgen skal jeg ha møte med veilederen min for en prosjektoppgave på 7,5 stp også, virker som om jeg må ut og gjøre noen registeringer i løpet av uka for å ha noe sammenligningsgrunnlag til senere. Får vite i morgen når kommunen setter igang arbeidet, jeg burde helst registrere før det...

I helga har det egentlig gått ganske rolig for seg, var en tur i svømmehallen på fredag og fikk svømt 1000m. I går fikk jeg lest litt til en eksamen jeg skal ha på torsdag, mens i dag har jeg vært en tur i byen for å sjekke ut området jeg skal ha tellinger i.

Nå er det chick-TV som gjelder mens samboeren er på RBK-kamp med ei venninne :)

:veslejenta:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble en litt bråere start på uka enn jeg trodde. Hadde møte med veilederen min i går, og fikk vite at jeg måtte samle inn data til prosjektet før i kveld, så i går ble jeg sittende 2 timer ute i kulda for å samle data, og i dag stod jeg opp grytidlig for 3 nye timer ute i regn og kulde. Er ganske deilig å ha det unnagjort.

Nå sløver jeg litt i sofaen etter en god og varm dusj, mens jeg moter meg opp til å ta til på eksamenslesing. Var jo egentlig det jeg hadde satt av både gårsdagen og i dag til, men så ble det nå ikke slik :sjenert:

Det blir å droppe noen forelesninger i morgen for å lese til eksamen, og på torsdag i 11-tida er jeg ferdig :hoppe: Og etter det har jeg bare 2 eksamener igjen på mastergraden min :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eksamen unnagjort!! :hoppe::bolledeig:

Det gikk greit på de to første oppgavene, men på siste oppgave hadde jeg ikke snøring. Skikkelig kjipt å sitte og si "jeg vet ikke" når faglærer prøver å hale svar ut av deg altså.. Ble så frustrert av spørsmålene at jeg var på nippet til å grine..

Jeg får legge det bak meg og prøve å ta fatt på det nye skoleåret.

I dag tenkte jeg at jeg skulle en liten tur på shopping, skal lage cupcakes på lørdag, og trenger litt diverse til det, også har jeg og M 1-års dag på søndag, så da burde jeg vel prøve å finne en liten gave til han... Får håpe studentlommeboka mi ikke får et altfor stort innhogg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde en fin 1-års dag i går. Jeg ble vekket med roser og frokost på senga, og M virket veldig fornøyd med klokka jeg hadde kjøpt til han. Dro og spiste middag på Graffi litt senere på dagen, også avsluttet vi dagen med film på sofaen :) Alt i alt en super dag :)

I dag er planen å få gjort en øving som skal leveres på onsdag som jeg ikke har hatt tid til å tenke på før nå på grunn av eksamen. Skal få levert tilbake det utstyret jeg brukte mens jeg registrerte til prosjektoppgaven min også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg fått resultatene fra de to eksamenene jeg hadde nå, det ble jammen B på begge to :hoppe: Begynner kanskje å nærme meg C i snitt nå :gjeipe:

I dag er planen 3 timer med forelesning, og på kvelden er det duket for kurs i LaTex. Det er et alternativ til word når det gjelder innlevering av prosjekt og master.

Har begynt å høre om folk på studiet som begynner å få seg jobb nå, så jeg burde kanskje begynne å finpusse litt på CV-en og se etter mulige arbeidssteder.. Det er så sykt at tiden på studiet har gått så fort :daane:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I helga var jeg og M en tur sørpå på hytta til foreldrene mine. Kos å møte familie og hund igjen. Været var ikke så mye å skryte av, så ble for det meste innesitting og besøk til slekt som bor i samme området. Deilig var det ihvertfall å være sammen med familien igjen :)

I dag har jeg endelig fått pakkene fra feelunique med Joico K-pak, så nå får vi håpe at håret mitt blir fornøyd med litt ordentlig næring igjen. Jeg har hår som blir veldig fort slitt i tuppene, og det er ikke helt forenelig med at jeg ønsker å spare til lengre hår. Får se hvordan det blir fremover nå ;)

Tenkte jeg skulle være litt flink og begynne å trene litt mer enn jeg har gjort, så nå er planen å følge et joggeprogram som jeg leste om i KK. Kan være at jeg kombinerer det med svømming etterhvert. Jeg er ihvertfall spent på om beinhinnebetennelsen min blusser opp igjen. Skal prøve å være flink og smøre på varmende gele der ihvertfall, også får jeg vel ta meg en legetur hvis det blir for ille..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter hjemme og har en lat morgen før jeg skal treffe ei venninne på skolen kl 12. Fikk skrubbet dusjen i dag, noe som absolutt var på høy tid. Rart hvor mye mer som skal vaskes når man har leilighet i stedet for hybel altså. Hybelkaninene samler seg ikke like fort her, men det er jo desto større areal som skal støvtørkes og støvsuges. Enda verre blir det vel med hus også :tongue:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Andre "joggeøkt" unnagjort :hoppe: Har så god samvittighet etter å ha gjennomført det som står på dagens plan ;) Deilig å se at man når de målene man har satt :)

Ellers gikk det veldig greit på skolen i dag, jeg fikk begynt på, og blitt ferdig med en øving som skal inn neste onsdag. Tror aldri jeg har vært så effektiv med å få gjort øvinger før :tongue: Kan ha noe med at jeg bare har 2 fag som det er øvinger i, til forskjell fra normalt 4 stk.

Nå er det snart klart for middagslaging her, blir laks med hjemmelagde potetbåter og med rotgrønnsaker. Hvis det er melk i kjøleskapet blir det saus også :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde en fantastisk kjærestehelg altså. Jeg og samboeren hadde felles joggeøkt på fredag, deilig pizza til middag, og vin, ost og kjeks til dessert. :sikle: På lørdag ble det jammen meg enda en flaske vin på deling og rester av ost og kjeks. I tillegg var vi en tur på kafé der det ble deilig kakao og vaniljebolle :sikle:

Har funnet ut at leggen min ikke tåler de korte joggeøktene mine, så det blir å finne alternativ trening fremover. I går satte vi på 30 day shred og tok en 20 min økt. Var veldig påpasselig med at gardinene var trukket for altså :hoppe: Litt støl i dag, så det må jo bety at det var effektiv trening ;)

Har så lyst til å klare å jogge igjen, så jeg lider meg gjennom litt massasje hver dag, prøver å bruke støttebandasjen når jeg er ute av huset, også ligger jeg med varmende gel på natta... Får se hvordan det utvikler seg, kan være det blir en legetime etterhvert altså. Dumme leggen har hindret meg i å gjøre ganske mye siden jeg fikk det for 7 år siden.. :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest- silje

Flink du er å trene!

Har du ett lite akvarium nå? Jeg er ganske ny på fisk og akvarium, men har nå ett 180l stående som har vært igang siden juni :hoppendeglad: Kjempefornøyd, en utrolig kjekk hobby må jeg si :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nok ikke akvarium nå nei, huseieren tillater ikke dyr, og jeg har ikke fått meg til å spørre om akvarium er greit. Er vel uansett ikke så bra å gå til innkjøp av akvarium når jeg vet vi skal flytte til sommeren. Krysser fingrene for huskjøp og akvarium da ;)

I dag er det duket for tur til optikeren, spent på hvor mange tusenlapper som flyr der :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest- silje

Nei hadde heller ikke kjøpt akvarie hvis vi skulle flytte i nærmeste framtid :unsure:

Har altid lurt på hvorfor det er så dyrt med briller, skjønner jo at det er noe som er verdt pengene, men alt annet er blitt så billig, som eletktronikk og slike ting som virkelig var dyrt før, mens briller har bare blitt dyrere og dyrere, eller har jeg mistforstått?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg husker ikke helt hva jeg har pleid å betale for briller.. I dag ble det ihvertfall 3300 for innfatning, oppgraderte glass og synsundersøkelse. Innfatningene jeg kjøpte var ganske dyre, 2000 kostet de med standard glass.. Forhåpentligvis er det innfatninger jeg kan bruke mange år fremover ;)

I kveld er det duket for 30 day shred, men før det er det jegegryte til middag :sikle: Må nok vente noen timer med treninga kjenner jeg meg selv rett ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Treninga gjennomført! :trene:

Nå blir det å begynne med å skrive sammendrag av en artikkel som jeg skal fremføre på engelsk (!) foran resten av klassen neste uka :daane: Hater å fremføre ting for andre, og nå som det er på engelsk er det enda verre.. Heldigvis har jeg sluppet billig unna det i løpet av 4 år på universitetet da, burde jo egentlig forberede meg til arbeidslivet :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Får håpe det :) Akkurat nå er jeg veldig flink til å skyve det foran meg ihvertfall. Først er det helg som står for tur. Må vaske og rydde litt i leiligheten til besøk i kveld, men akkurat nå driver jeg og moter meg opp på sofaen :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helgen har vært ganske så bra. Koselig med besøk på fredag, lørdag fikk vi gått 7 km i marka, og i tillegg ble det en spontantur på elkjøp for å bytte kaffemaskinen vår som hadde begynt å lekke. I går var en ganske sløv dag, men det ble bakt kanelboller! :sikle:

I dag var jeg tidlig på skolen for å hente utstyr til registrering i forbindelse med prosjektoppgaven min. Skal ut om en liten time, og blir vel stående et par timer i kulda. :fryser: I dag var det rim i gresset da jeg var på vei til skolen!

I morgen blir det enda kaldere, da skal jeg stå ute 7-9 og 10.30-11.30... Skal kle meg som en eskimo ;)

Endret av Nautika
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Deilig å være ferdig med registreringer ute i kulda :fryser: Nå krysser jeg fingrene for at jeg ikke blir forkjøla etter frysinga, neste uke skal jeg nemlig ha en operasjon, og da må jeg være frisk..

I morgen er det fremføring på engelsk i klassen, blir glad når dagen i morgen er over altså,, Nilesing i kveld :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...