Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Akkurat det tenker jeg også, Kisskissbangbang. Om 20-30 år er det vi som irriterer vettet av noen, og det i beste mening.... :sjokk::ler:

Eller vent litt. Det er jo ikke nødvendig å vente til jeg blir svigermor en gang. Jeg er jo faktisk akkurat NÅ inne og sniker hos Doh for å se om det har skjedd noe. Det er jo en form for masing det også... :ler:

Håper du får en fin lørdag, Doh!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Fru_Hestehov

Kan man konkludere med at gutten ikke ble født på den såkalte "Biff & Blowjob" dagen? Ikke at den dagenble "feiret" så veldig her i huset da, jeg kan jo ikke spise blodig biff.... Aargh, men snart, veldig snart...

Og angående svigermødre, har jo lest x antall historier her inne så kanskje jeg har fått litt panikk for hva min egen kunne finne på. Men mannen snakket med moren sin igår og hun var veldig klar på at ja de gledet seg, men de hadde ikke planlagt noe besøk ennå for de ville jo vente til vi var klare. Helst til vi var hjemme igjen og ting hadde roet seg litt (så sant ikke vi ønsket noe annet). Og så skulle de selvsagt ta med masse spekemat fra den lokale produsenten da de kom. :spise:

Uansett ønsker deg ei fin helg Doh, gjerne med litt action... :)

Endret av Fru_Hestehov
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke kommet noen baby her nei. Ikke er han på vei heller. Som jo egentlig var forventa, men jeg hadde jo lyst på en positiv overraskelse likevel da :fnise: Biff og blowjob-dagen blir ikke feiret her heller, men gud som jeg gleder meg til en skikkelig biffmiddag når junior har kommet ut. Da blir det biff med bakt potet og soppstuing :spise: Og så skal jeg spise masse dansk salami til tross for at jeg aldri egentlig har kjøpt det før. Men nå ser det så innmari godt ut!

Våkna tre ganger i natt, men fikk heldigvis sove igjen kjapt alle gangene. Måtte bare dytte borti mannen som lå og snorka et par ganger :kjefte: Hadde (sorry for detaljer) så innmari mye utflod i natt at nå har jeg tatt på bind i stedet for truseinnlegg. Må vel sove med det i natt også, for det virker som om det kommer mest da. Rare kroppen…. Fikk kjøpt sånne fine Tena-truser i går da. Her på sykehuset får man nemlig ikke nettingtruser, det må man ha med selv. Så får jeg bare håpe de holder seg oppe, for de hadde bare large. Skal vel uansett ikke såååå mye opp og gå det første døgnet eller to, satser på at jeg ikke trenger å bruke de i mange dager liksom.

Nei, det her ble verdens kjedeligste KG-innlegg, nå går jeg og spiser frokost før vi skal gå en tur i det fine været. Ha en flotters helg alle sammen :skya:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er ikke alene om økt utflod altså... Satser på at denne strålende dagen er dagen for oss :jepp::sol: vil bli fint å kunne skrive ned i babybøkene deres... "Du ble født en nydelig marsdag med strålende sol"...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Holdt på å kjøpe spekeskinke i går jeg, men så var den gått ut på dato. Men nå skal det absolutt bli godt å kunne spise hva vi vil igjen! Får bare krysse fingrene for babyer som tåler løk, kål, sjokolade osv ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gleder meg sånn til knekkebrød med morrpølse, jeg! Mannen har allerede kjøpt det for å ta med på sykehuset. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Kan ikke gravide spise biff? Dersom den er godt stekt såklart..

Dumt at du sov dårlig da :kose:

Det er ikke slimproppen din som har gått da kanskje? :lur:

Har selv vært å kjøpt tena trusene, hvor mange kjøpte du? Jeg tror de vil være super behagelige å gå i :ler: har ikke prøvd en men..

Kos dere ute i det nydelige været og nyt sisste helgen sammen bare dere to, for neste helg er du nemmelig mamma :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, kan jo spise gjennomstekt biff, men det blir ikke helt det samme. Da spiser jeg heller noe annet. I dag har vi hatt reker og hvitvin (kjøpte en alkoholfri i Sverige som faktisk er innmari god), skikkelig sommerdag men veldig godt i mars også altså :Nikke:

Tror slimproppen gikk for en uke siden, så den er det nok ikke. Men har ikke vært noe særlig på dagen i dag, så det går tydeligvis litt opp og ned :) Kjøpte bare én pakke, tror det var fem stykker i den jeg. Om jeg skulle trenge flere får jeg bare sende mannen på sykehusapoteket.

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsatt null action her. Men jeg må prøve å huske at jeg er førstegangs og det er bare to dager siden termin så jeg får smøre meg med tålmodighet. Krysser likevel fingrene for at det skjer noe innen fredag så jeg slipper overtidskontrollen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle og enhver har kanskje sine "teknikker" på å være tålmodig på noe :laugh: Neida, men man lærer seg vel at man bare må være det iblant. Kan ikke være lenge igjen nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Plutselig skjer det, og da kan det gå fort! :) og som mamma til en på snart fire uker bare MÅ jeg si det man hater å høre mens man venter: for himmelens skyld, hvil mens du kan!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvile får jeg til altså. Sjeldent vært så slapp som denne uka :) I dag har vi gått litt over en times tur da, var deilig å røre litt på seg. Men nå ligger vi på sofaen alle tre (jeg, mannen og katten) og kommer nok til å bli her resten av dagen. Er jo egentlig ganske deilig å kunne være så slapp uten å få dårlig samvittighet :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Maman

Heisann....her er enda en i klubben. Tror vi hadde termin samme dag? Skjer lite her og... Den regelen om at andre barnet kommer litt før førstemann, har ikke lillesøster fått med seg tror jeg. Min første fødsel startet en-to dager over termin:(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, du hadde også termin på fredag? Disse mars2014-babyene er generelt litt treige i oppfattelsen tror jeg :fnise: De på jobben til mannen var helt sikre på at jeg kom til å føde i helgen, så de kommer vel til å bli kjempeskuffa når han kommer på jobb i morgen (null tro på at det skjer noe i natt altså.....)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Tekola

Treigfisbabiser, altså :snurt::fnise:

Dere får bare hvile, nyte freden og roen og pleie dere selv :sol: *setter frem duftlys og cd med delfinlyder*

:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De stakkars mannen min jobber på et sted med veldig mange ansatte, og de fleste vet både hvem han er og at han venter baby i disse dager,så det er visst ikke måte på mas på jobb for tiden. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klem: Sender over litt tålmodighetssalve, noen bøtter med sympati, et lass med fødevibber og mange klemmer!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...