Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Spennende tider fremover :)

Blir gjerne med på tippelista! 20.mars - fordi ingen andre har tippet det ;) Håper du slipper å gå lenger enn det!

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du er jo innenfor termin hvis du føder nå da ;)

Åja, stemmer det :fnise: Men han kan godt vente en uke til fordet :)

*snip*

Så koselig med oppdatering. Han høres jo bare helskjønn ut da :rodmer: Var sikkert litt deilig å komme seg ut alene, men kanskje litt uvant å ikke ha med seg en blid liten pjokk? Tipper Legoklossen og pappaen kosa seg maks alene hjemme :)

Liker Lego-update (dagbok!!)! :nigo:

Spent på om det er din eller min mini som baner seg vei ut først, Doh! Kan liksom ikke kalles sniking heller, når du har termin 1 (2?) dager etter meg, men dersom du ikke er drittlei (for der er jeg ...) går jeg gjerne først, altså! ;)

Ja, du kan få føde først, og så tar jeg og føder dagen etter deg. Det er jo bare fair :fnise: Eventuelt kan du føde nå, og så venter jeg en liten uke til jeg føler meg klar (har så mye jeg skulle ha gjort før han kommer)

Jeg vil først!!

Du får stille deg i kø :regler: Nei, siden du er andregangs skal du få lov å snike litt. Men ikke fød to uker før meg, da blir jeg skuffa her altså :ler:

Da har jeg funnet ut at det finnes autolagring ja, eller du har funnet ut, for meg ;) .. Har du laga listen nå da? hihi :fnise: Det er veldig ok å ha, man tenker liksom at neida det skjer ikke meg at jeg må på føden nå de nærmeste dagene, men man vet jammen aldri ;) .. hvertfall en lapp med hva som skal pakkes i fødebagen ja!

Lista er skrevet, men bagen er ikke pakket. Er jo nesten ikke hjemme, men i morgen skal jeg ha hjemmedag så da skal vi se om jeg ikke skal få pakket. Har jo så å si alt klart. Bare energibarer og sånt som mangler, har til og med kjøpt inn dusjsåpe og sånt som er litt enkelt å få med seg :jepp:

Så tøff og modig du er Nesevisa! Spennende å lese fødselshistorien din. Ønske deg god bedring og alt vel i fremtiden med den fine lille nye verdensborger`n.

Nå gleder jeg meg til at fødselshistorien din plutselig popper opp her Doh!

Håper du har hatt en fin helg og får enda en fin uke uten kjedsomhet i permisjonstiden din.

*Tipper du har bakt fastelavensboller idag..har jeg rett? :laugh: *

Du, jeg bakte faktisk ikke i går. Av den enkle grunn at jeg ikke var hjemme :fnise: Vi var i bursdag til nevøen vår, og med over 1 time kjøring hver vei tok det hele dagen. Så bakinga er utsatt til i morgen, da skal jeg lage skolebrød og boller (eller kanskje kanelsnurrer? :sikle:). Og så skal jeg få bakt grove innbakte horn en dag. Etter harryhandelen på lørdag kommer fryseren til å være stappfull, så får ikke bakt mer enn det. Ikke at jeg tror det er noe vits i heller, kommer ikke til å trenge å bake på flere måneder jeg nå :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg vært hos mammaen min spist frokost (for meg, for henne var det vel lunsj :sjenert:) og skravla. Ikke ofte vi får til det bare oss to, men hun hadde fri fra jobb i dag så da passet det jo kjempefint :) Om hun har fri neste mandag også kommer hun en tur til meg da. Koselig å kunne gjøre litt sånt :) Og på onsdag skal jeg spise lunsj med ei venninne hjemme i Drammen :hoppe: Er så koselig å kunne fylle dagene med sosiale ting, har jo ikke vært så sosial på mange år jeg :fnise:

I går var vi i ettårsdag til nevøen vår. Litt rart å tenke på at om et år er det vi som skal holde ettårsdag. Jeg var vel av de som fikk mest oppmerksomhet da, alle måtte kjenne på magen og høre hvordan det går. Koselig at folk bryr seg da, og jeg synes jo ikke det gjør noe om folk tafser litt så lenge det er folk jeg kjenner. Ikke at jeg har opplevd at noen fremmede har tafset altså, da hadde jeg nok ikke syntes det var like moro. Svigerfar klarte å spørre om vi hadde tenkt noe på om noe går galt under fødsel/om noe er galt med junipo i bilen på vei dit da. Det er jo noe man ikke prøver å tenke på, men er redd for, så jeg satt og tørket tårer nesten hele bilturen. Han mente jo ikke noe galt med det, men det er liksom ikke noe man spør en høygravid førstegangsfødende om. Det kunne han eventuelt spurt mannen om en gang de snakket på telefonen eller noe. Men, sagt er sagt og man får vel bare føre det opp på tabbekvota. Virker hvertfall som om mini trives inni der han er nå. Driver og strekker på seg stadig vekk. Han syns ikke det er noe stas når jeg legger meg halvveis på magen da, da sier han fra :fnise: Det er noe jeg gleder meg veldig til, ligge på magen igjen. Er så vant til det, så jeg havner liksom der enten jeg vil eller ikke. Stakkars mini blir jo trykket helt flat, ikke rart han protesterer :ler:

Ellers fikk jeg ryddet rommet hans og så satte vi opp sprinkelsenga i går. Kjøpte en liten bamse på fredag, så den har foreløpig fått plass i sprinkelsenga. Ble jo veldig tomt oppi der. Lurer på om jeg kanskje burde sove med den ved hodet noen netter så det blir mamma-lukt av den. Skal uansett ha den med på sykehuset for å pynte opp senga hans der :rodmer: Herregud, det er bare 11 dager til termin. Blir veldig spennende å se når han kommer altså.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Koselig med frokost/lunsj hos din mor da :)

Og med all oppmerksomheten i 1.årsdagen.

Ja, tenk det, neste år skal dere holde 1.årsdag for sønnen deres :hjerte:

Og det var sikkert ikke helt ment som å gjøre deg redd/lei deg, med det svigerfaren din sa da..men skjønner godt du fikk ett lite støkk i deg :kose:

Jeg har hatt bamsen til mini i senga i en ukes tid allerede, for å sette mamma og hjem lukt på den :ler: så skal den være med på sykehuset, så kjenner hun kanskje igjen en kjent lukt når hun skal få komme hjem for første gang..

11 dager igjen ja..tenk det.. Så er du mamma :) livet blir snudd på hodet sies det, er veldig spent selv på hvordan det vil komme til å bli..

Tror du du føder før termin? :) hvordan går det med kynnere og nedpress..?

PS: GLEDER meg til kunne slenge meg på magen igjen selv :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De aller aller fleste babyene er friske og de aller aller fleste fødslene går fint :) Så du har gode odds vil jeg tru!

Ang å ligge på magen så gjør det masse rett etter fødselen, da trekker livmora seg raskere sammen ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, nei... akkurat om barnet har noen skavanker er jo ikke noe man vil gå rundt å tenke på!! Ikke vits å bekymre seg for det unødvendig syns jeg, men kan jo bli vanskelig å holde "bekymringene" tilbake hvis noen først tvinger tankene frem :kose:

Hørtes kjempekoselig ut med mammatreff. Mamma hadde kontor på et av sykehusene jeg studerte ved for noen år tilbake, var da kjempekoselig å kunne spise lunsj sammen :hjerte: Blir ikke så ofte tid til ren mor-datter-hygge (hvertfall ikke på meg), så stundene dere har sammen får dere nyte :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så fint at du nyter late permisjonsdager! Jeg var sykemeldt såpass lenge at jeg rakk å bli møkklei av å gå hjemme,så jeg gleder meg veldig til å ha noe(n) som krever meg på dagtid igjen! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke noe hyggelig å få sånne spørsmål - men det går helt sikkert kjempefint alt sammen. For de aller fleste gjør det jo det! :kose:

Koselig med 1-årsdag da! Det er utrolig hvor mye de vokser og utvikler seg på bare ett år!

Fint med litt mor-dattertid også, nå som du går og venter. Får vi se bilde av seng og bamse? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du du føder før termin? :) hvordan går det med kynnere og nedpress..?

Nope, tror jeg føder en uke på overtid sånn ca. Synes ikke jeg kjenner så mye til modning ennå, men kynnere har jeg absolutt hele tiden. Våkna tre-fire ganger i natt og hver gang hadde jeg masse kynnere med noen minutters mellomrom. Flink livmor som øver seg :fnise:

Hørtes kjempekoselig ut med mammatreff. Mamma hadde kontor på et av sykehusene jeg studerte ved for noen år tilbake, var da kjempekoselig å kunne spise lunsj sammen :hjerte: Blir ikke så ofte tid til ren mor-datter-hygge (hvertfall ikke på meg), så stundene dere har sammen får dere nyte :)

Nei, enten så er jo mannen min eller mannen hennes der så sjeldent vi får skravla bare vi to. Må ha vært kjekt å kunne møtes sånn til lunsj da. Man trenger jo ikke være sammen i mange timer, en halvtimes lunsj kan være vel så koselig :)

La Triavata: Skal se om jeg får lagt ut bilde. Har magebilde jeg skulle lagt ut for lenge siden også, men "noen" er litt treige av seg :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg hjemmedag uten noen planer. Skal bake kanelsnurrer og strikke, og så må jeg en tur på butikken og handle litt. Tenkte å ta en kjapp tur ned på storsenteret for å kjøpe kaffekapsler også, er helt tom for koffeinfri kaffe og må jo kose meg med kanelsnurrer og en kopp kaffe etterpå :sikle:

I går kjøpte vi spisebord og stoler til kjøkkenet. Vi har jo en e-up! (ja, det skrives med utropstegn), og der fikk vi jaggu plass til bordet og alle fire stolene uten å måtte flytte på setene. Hvem trenger stasjonsvogn liksom? :danse: Litt uvant å ha kjøkkenbord, men blir jo koselig å kunne sitte der inne når den andre lager mat og spise der inne. Så nå må vi jo bare bruke det så mye som mulig siden vi har kjøpt det :) Kjente godt i ryggen i natt at jeg hadde bygget stoler i går da. Våkna en tre-fire ganger og hver gang jeg snudde meg knasa det skikkelig i ryggen. Er litt bedre i dag da, men jeg syns jo det er så gøy å bygge møbler og sånt at jeg ikke klarer å overlate det til mannen. Han prøvde å si at jeg ikke trengte å gjøre noe, men der snakka han for døve ører gitt :fnise:

Her er forresten magebilde fra i går :)

1796676_10152235380621140_2098330801_n.j

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk :rodmer:

Her er senga (måtte sette den der den er minst i veien frem til junior skal bruke den, han skal slippe å ligge ved fotenden av senga vår :fnise: )

1623637_10152235396786140_1695936552_n.j

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiiin! :hoppe: Også så tynn i resten av kroppen da! :daane: Tar nok ikke lange tida før du er tilbake i før-gravid-kroppen ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, babyseng.... *smelte*

Tenk at nå er det bare snakk om dager før det faktisk ligger noen i den senga! Snart er den fine "ballen" du har midt foran borte, og i steden ligger det en liten tass og lager nydelige nyfødt-lyder i senga si...

Blir nesten litt rørt, jeg. Ikke at jeg er hormonell, altså :fnise: Men det ER jo aldeles fantastisk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Inggolf

Det er noe ekstra følelser som slår seg ganske bra løs når jeg ser babyting hjemme hos noen uten at det er en bebis som bruker det enda fordi mor en stor og rund og vakker mage fremdeles :rodmer:

Det sier så klart og tydelig "Vi venter på deg!! Nå er vi klare for å ønske deg velkommen til verden!"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...